20.3.2013

Huippu homma

Kun maas on hanki ja järki jäässä, niin postipoika pelastaa. Japanin paketit ovat aina tapauksia. Vaikka itse tavaransa tilanneena tietää, mitä paketissa on, niin joka kerta sitä on ihastuksesta soikeana. Vai osaako joku muka paketoida kauniimmin kuin japanilaiset? Jos olisin varoissani, ilahduttaisin itseäni usemmin Aasian herkuilla.


Postipoika toi leimasimia. Ajattelin kokeilla elämässäni vaihteeksi jotain uutta. Ja koska kuitenkin joku tykkää, niin kauppa löytyy täältä. Ja ei, tämä ei ole sellainen blogi, jolla olisi mitään kaupallisia yhteyksiä mihinkään. Japaniin varsinkaan.

9 kommenttia:

 1. Japanilaisten käsityö ja sisustuszinejen tilailu tyssäsi minulla alvi-uudistukseen. Harva paketti jää postikuluineen enää sen tullirajan alle. Mutta olen täysin samaa mieltä japanilaisten paketointitaidoista. Upeat on leimasimet, jään jännityksellä odottamaan mitä hienoa niillä syntyy.

  VastaaPoista
 2. Merruli: Se uudistus on ihan hanurista. Hyvä, että yhtä villatopsia saa alle sen rajan. Toisaalta minua kyllä valistettiin, että eivät ne kamalan suuria ne tullin perimät summat ole, mutta ehkä sitten kannattaisi tilattavan määränkin olla suurempi. Ja kyllä, minäkin jään jännityksellä odottamaan, mitä näistä keksisi.:)

  VastaaPoista
 3. Sattuipa päivän tunnelmiin, kävin juuri saattelemassa tyttären junalle, lähti muutamaksi viikoksi Japaniin. Oi kuinka olisi tehnyt mieli mukaan! (On minulla sentään tuliaisoptio "kohtuulliseen" määrään Noroa tai Diakeiton lankaa kunhan pystyn päättämään mitä haluan...)

  Minäkin allekirjoitan mitä sanot japanilaisten paketointitaidosta; muutenkin kaikki (pienetkin) asiat on loppuun asti ajateltu toimivaksi ja silmää miellyttäväksi.
  Ja kiitos ideasta: jonkinlaisia leimasimia voisin lisätä tuliaistoivelistalle.

  VastaaPoista
 4. Telle: Japaniin! Voi vitsit, ne japanilaiset käsityökirjatkin olisivat aika jees tuliaislistalla. Tuo Diakeiton lanka-asia on mulle outo, pitää googletella, jahka tästä etenen.

  VastaaPoista
 5. Aivan yllättäen käsityökirjojakin on listalla ;)

  VastaaPoista
 6. Mä en nähnyt tätä postausta, en nähnyt en en en!

  Enkä klikannut tuota linkkiä, en en en. Vain kolme kertaa...

  VastaaPoista
 7. Telle: Kummallista...;)

  Soile: Eikö ole kamala kauppa?

  VastaaPoista
 8. Sun blogissa on AIVAN ihania ideoita!! Toteutin jo pitsihenkarit (tulos näkyy sivulla pionejajapitsinauhaa.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 9. Pioni: Juuri ajattelin niitä hengareita, että saattaisi olla aika tehdä itsellekin jokunen lisää. Mukavaa, jos blogista on iloa muillekkin!

  VastaaPoista