1.2.2013

Maximum, uuh!

Ostin knitscene-lehden uuden kevätnumeron ja siinä sitä on, mitä kuolata. Erityisesti kuvan Arc-en-Ciel Pullover olisi meikäläiselle kuin nenä naamaan, mutta mutta... Kokonainen pusero pikkiriikkisillä kolmosilla? Pelkkää sileää? Luoja varjele.


Mutta on tuo puseron malli vaan jotenkin niin ihana. Snif.

Mukavampiin asioihin palatakseni, se tammikuu muuten loppui. Ja lämpimät kiitokset Ailalle ja HanneLinenelle blogimuistamisesta! Älkääkä pahastuko tuosta keskisormesta, joka jäi vahingossa kuvaan. Flickrin puhelinversioon oli tullut uusia filttereitä ja niillä leikkiessä rajausasiat näemmä unohtuivat. Sori.

16 kommenttia:

 1. katsoin blogini sivupalkista, että olit päivittänyt blogisi, ja minut valtasi pieni kateus. siis että olet tehnyt noin ihanan paidan, en kestä!! mutta "onneksi" se olikin vain unelmointia ;D

  VastaaPoista
 2. Tosi upea neule, minäkin mielelläni ottaisin... mutta en jaksa noin isoon projektiin ryhtyä.

  VastaaPoista
 3. No jo onkin hieno neule!!! Mun kärsivällisyydellä taitais jäädä tekemättä....

  VastaaPoista
 4. emmi: Joo, en tosiaankaan!:D Mulla on tosi upealla ohjeella etenevä neuletakki kesken ja se on menossa vasta jossain rintavarustuksen paikkeilla, vaikka viikkoja on jo kulunut aika tavalla. Joten tällaisia kolmospuikkopuseroita pitää harkita TODELLA vakavasti, ennen kuin ryhtyy lankaostoksille. Vaikka olisi tuo upea (huokaus).

  Jenni: Niin, mietin, että jos kesälomalle... montakohan kuukautta/vuotta menisi?:D

  margsan: Kyllä ne jotkut neulasee tämmöisiäkin ihan tuosta vaan. Eniten mallissa hirvittää pelkkä sileä neule, olisi aika tylsää. Raidottuva lanka saattaa hiukka auttaa, mutta silti.

  VastaaPoista
 5. Kävin tänään ostamassa samaisen lehden ja samaan villikseen osui katse. Tällainen persevä ihminen ei vain voi haaveillakaan tuollaisesta...
  Onneksi siinä oli muutakin kivaa.

  VastaaPoista
 6. Katsoin ensin, että paita on tehty sellaisesta neulekankaasta. Tiedätkö? Sitä myydään ainakin Eurokankaassa. Sitten luin haaveesi ja tuli mieleen, että voisihan tuon siitäkin tehdä :)
  Ps. keskisormi on aika söpö, liika täydellisyys on vain tylsää! :)

  VastaaPoista
 7. -sanna-: Oli siinä vaikka mitä kivaa! Mutta miksei me persevät voitais pitää tuommoista puseroa? Jos vaikka kiusallakin?;)

  Maria: Valmista neulosta! Oi miten ihanan kerettiläinen ajatus!:D

  VastaaPoista
 8. Aika herkku paita... Mut en miekää kolmosilla lähtis noin isoa tekemään. 3,5 mm on ehdoton puikkoraja :D

  VastaaPoista
 9. Emma: Se olisi sitten langan ja tiheyden vaihto! Mutta en minä nyt jouda semmoisia räknäämään.. ehkä joskus?

  VastaaPoista
 10. Kyllähän sitä kolmosilla tuollaisen tekisi, ei vaan ihan hetkessä synny. Vaatii runsaasti tunteja TVn edessä / podcastja kuunnellen/ autossa matkustaessa.

  Tai sitten vaan kylmän viileästi otat hiukan paksumman langan. Ei se niin paljon voi laskemista vaatia ;D

  VastaaPoista
 11. Tuon voisi kyllä sopivasta neuloksesta saumaroida.
  Outi taitaa olla jotenkin historiallisella päällä: täällä hän puhuu kerettiläisistä, ja Soilen blogissa muskettisotureista.

  Muuten, onnea synttärisankarille, joka viettänee pirskeitään viikonloppuna.

  OP

  VastaaPoista
 12. Oi sentään! Voisin harkita tuota jopa ihan sillä kolmosen puikolla... Mutta mistä ihmeestä saisin tuon lehden (tänne huitsinnevadan laitamille) ihan paperiversiona ja paljonko se sellaisena maksaa?

  VastaaPoista
 13. Loistovermes. Tää tykkäis. Neuletta tosiaan Eurossa. *jää miettimään kulmat krympyssä*

  VastaaPoista
 14. Mari: No ei se vaatisi, ei. Mutta koetan olla innostumatta, että saisi näitä kesken olevia saateltua vielä jonniin matkaa..;)

  OP: Kiitos synttäritoivotuksista! Se "historiallisuus" taitaa tulla ihan luonnostaan, kyllä me - sinä ja minä - saman alan naisia ollaan.

  HeliHoo: Akateemisessa hinta oli 11,40. Laita viestiä sähköpostiin, jos olet kuriiria vailla; posti kulkee ja kusti polkee, vai miten se meni?

  WeirdRockStar: Älä peijakas, sun taidoillasihan tuommoisia surautellaan noin vain.. Mutta entäs se sun handu? Iisisti nyt, älä riehaanu.

  VastaaPoista
 15. Aika hieno! Heti näin sen vironvillaisena, tulisi sellaiset kivan isot raidat.

  VastaaPoista
 16. Anna: On muuten, Anna, hyvä idea: siinä vironvillassahan on se musta-harmaa-valkoinen väri aika jees... Tosin sitä puikko-ongelmaa se ei ratkaise.

  VastaaPoista