1.1.2013

Keep calm

Joko olette kyllästyneet tauluihini? Tässä olisi vielä yksi. Tein sen lahjaksi anglofiilille ystävälleni, joka osaa Jane Austenit kannesta kanteen. Herra Darcy ei kuulunut pakettiin, mikä on vakava puute.


Olen hillonnut tätä taulukuvaa tarkoituksella uudenvuodenpäivää varten, sillä ajattelin taulun sanoman kelpaavan uudenvuodentoivotukseksi kenelle tahansa. Voihan se iso kala olla muutakin kuin kaksilahkeinen. Niin että nokka pystyyn ja tyynenä kohti uusia haasteita. Tehdään tästä hyvä vuosi.

Niin ja neuloin sen Jamaica-myssyn loppuun. Näytän kohta, mitä siitä tuli.

25 kommenttia:

 1. Hauska! Ja hyvä ohje alkavalle vuodelle... ;) Mistähän sen Mr. Darcyn löytäisi?

  VastaaPoista
 2. WeirdRockStar: Kiitos samaten sinulle! Täällä ollaan plussan puolella. Tuntuu ihan keväälle.

  VastaaPoista
 3. Kelpais tuo taulu kyllä meikämamman seinällekin kaikkine toivotuksineen :D Iloista Vuoden jatkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Forecan mukaan meilläkin pitäisi meillä olla pakkasta, mutta aamulla herätessäni kylläkin satoi vettä. Go figure. Tsiigasin just sääreportaashia ja viikonloppuna näyttäisi jälleen pakastuvan. Tänään just kyllä funtasin että jospa todella olisikin kevät! Viime vuonna talvi näytti jatkuvan kevään yli kesään ja kesä jäi kokonaan elämättä koska samointein sää teki vuodenajasta maailman pisimmän syksyn- nimittäin syksy jatkui kesän syksystä suoraan. Ihme vuosi oli kyllä.

  VastaaPoista
 5. Sullahan pukkaa taulua ja mitä parhaimmilla teksteillä! Mun on pitänyt kans kokeilla noita mutta nyt on neuleet jotka vievät ja minä vikisen.

  Joskos niitä esikkoja kohta olisi kaupassa? Eilen sai Prismasta ilmaiseksi joululta jääneitä hyasintteja.

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Nämä taulut ovat ihania, hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Elsa: Se Darcy-ongelma tässä kielämätä on... Sitä hiukan aprikoitiin jo taulun uuden omisajankin kanssa, mutta ratkaisemata se jäi.:)

  sinisukka: Mukavaa uutta vuotta myös sinne! Minullekkin taulu kelpaisi, jos tauluinnostus palaa niin tiedä vaikka vielä tekaisen isellenikin. Taulun tekstin olen napannut Pinterestistä.

  WeirdRockStar: Ihan samoja mietin. Viime vuosi oli yhtä ja samaa sadetta, tämän täytyy olla parempi. Olen ostanut tulppaanit ja esikot jo; kyllä tästä kevät tulee!

  Soile: Mulla on näihin teksteihin semmoisen pikkukirjaimet ja jälki on välillä mitä sattuu. päätin, että seuraavan kerran kun innostun, tutkailen hiukan muita tapoja painaa tekstejä. Joku tussikynäkin voisi olla ihan bueno. Ja me ollaan oltu samoissa hommissa siellä Prismassa: mulla kävi hyasinit niin sääliksi siellä. Otin minäkin. Ja ostin sielä esikkojakin eli täällon kevät! Hyvää vuoden alkua sinnekkin!

  mina hanse: Samaten sinulle oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Oikein ihanaa ja idearikasta alkanutta vuotta!

  Täälläki on mittari nollan tietämillä. Aika hassua. Enempi taitaa olla niitä vuodenvaihteita, jolloin mittari on näyttänyt yli 30 pakkasastetta. Liekö tulee sään kannalta yhtä outo vuosi kuin edellinenkin. Toivottavasti ei. Kesä kesänä ja talvi talvena, se sopii mulle parhaiten.

  Mistähän se Darcy mulleki...

  VastaaPoista
 9. HIH! Taalla toinen anglofiili alkoi kuolata tuon taulun peraan. Tosi ihqu! Voisin pistaa vaikka yopoydalle. Tosin olen oman MrDarcyni jo loytanyt (Britin viela kaiken lisaks) eli ei tartte lahtea kauheen pitkalta etsimaan. Jane Austen on kai jokaisen anglofiilin suosikkien joukossa. Kaikki hanen kirjat ja kirjoista tehdyt elokuvat loytyy taaltakin ja niita katesellaan tasaiseen tahtiin aina uudestaan ja uudestaan.
  Ihanaakin ihanampaa uutta vuotta sulle ja perheellesi Outi! Haleja! ♥

  VastaaPoista
 10. Mahtava! :D

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 11. Mr Darcy ... hmm.... Kyllä tuo oma ukkokin käy paremman puutteessa. Kun laittaa silmät ihan viirulle, voi kuvitella sen olevan Darcy ;-)

  Jossain näin joskus magneetin, jossa oli teksti "I would rather be in Pemberley". Voi kun lukisin sitä niin mielelläni oman jääkaapin seinästä.

  Ihan huippu taulu!

  VastaaPoista
 12. Mahtava taulu, siinäpä tavoitetta täksi vuodeksi! Voikaamme siis hyvin ja onnellisesti :)

  VastaaPoista
 13. Ylen teemaltahan tuli Ylpeys ja ennakkoluulo, oliko se lauantaina. Tämän johdosta tein uuden vuoden lupauksen katsoa enemmän elokuvia.
  Luin muuten sen Death comes to Pemberly (vai miten se kirjoitettiin) pari viikkoa sitten. Oli ihan hyvä.Kiitos blogistasi saamani kirjavinkin.

  Meikäläiselle mitä parhain toivotus tuossa taulussa, tulkitsi sen miten tahansa.

  Tadaa, minäkin sain kirjotun liinan valmiiksi viime vuoden puollella, joskus maaliskuussa muistaakseni aloitin. Välillä otti päähän laskea lankoja ja laitoin sivuun.

  Tosin se vaati uhrauksia. Istuin uuden vuoden aaton illan kylppärissä (rakettipekoisten koirien kanssa) ja kirjoin. Siellä oli ainoa tarpeeksi tehokas valo. Vaikkei jouluksi kaappeja kannata marttojen ohjeen mukaan siivota, niin uudeksi vuodeksi kannattaa kylppäri siivota, voi joutua viettämään vuoden vaihteen kylppärissä.

  Ei enää koskaan saa jättää roikkumaan keskeneräisiä käsitöitä, toinen uuden vuoden lupaukseni.

  OP

  VastaaPoista
 14. Muuten, minusta tuo teksti on just parasta noista tauluissa - se on ihan kuin vanhan kirjoituskoneen jälki, pikkuisen epätasainen ja hyppivä. Sellainen Remington tyyli. Älä muuta sitä.

  OP

  VastaaPoista
 15. Tess: Sielläkin Darcyä vailla? Harmi, ettei mulla ole tähän pulmaan mitään kikkakakkosta esitettävänä. Mutta niitä ideoita ja mukavia touhuja pystyn toivottelemaan!

  Ina: Hyvää uutta vuotta myös sinne! Minä olenkin sinun "Darcy-asioistasi" kärryillä blogisi ansiosta..:) Katsoppas tuota Solveigin kommenttia; siitäkin tulisi aika kiva teksti tauluun.

  Nyyti: Kiitos ja iloista uutta vuotta!

  Solveig: Pitää laittaa tuo teksti muistiin vastaisen varalle, kiitos! Hyvää uutta vuotta myös sinne sinulle, Darcylle ja lapsille!;)

  Sini: Tavoitetta pitää aina olla, eikös niin?;) Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 16. jaa, ..eikä tuo taulu häppeis yhtään tällaisen vanhan höppänänkään yöpöydällä :-) Tavoite kuin tavoite, ei se tarvitse olla aina vaan se..MIES!

  VastaaPoista
 17. OP: Kylppäri on kyllä hyvä paikka olla karussa raketteja. Ja jos kerta käsityökin siinä valmistui, niin ihan paras juttu! Remington kuulostaa myös hyvälle; osaat selvästikkin esitää asiat minuun veoavalla tavalla!:)

  Maireanna: Ei tosiaankaan! Pitäähän sitä ihmisellä olla muutakin tavoiteltavaa, kovin ykstoikkoista olisi jos Austenin ajan malliin saisi miettiä enimmäkseen vain naimakauppoja ja soveliaita herrasmiehiä. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 18. Täälläkin yksi Jane Austen ja Mr Darcy -fani ihastelee taulua. Ihan mahtava, onnellinen joka tämän nyt omistaa!

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 19. ElliS: Darcyllä on aika kattava fanipiiri.;) Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 20. Hyvää alkanutta vuotta!
  Upea taulu, kannustava.

  VastaaPoista
 21. Eikä, ihana uhana taulu! Miks mulla ei ole tuollaisia ystäviä??

  VastaaPoista
 22. Fasu: Kiitos ja erinomaisa uutta vuotta myös sinulle!

  Maikki: Sun pitää varmaankin ruveta hieman vihjailemaan sun ystäville, etä nyt olis tarvetta..?:D

  VastaaPoista