20.1.2013

Hyvä meininki

Aurinko paistaa. Se yksin jo riittäisi. Mutta minullapa on vielä bonuslystinä suu täynnä laskiaispullaa ja tulppaaneja maljakko pullollaan. Ai, että mulla on kevät.


Hirveä vimma uusiin tyynyihin. Onni esittelee alakuvassa ostotyynynpäällistä, joka saanee lähiaikoina itsetehtyä seuraa. Ja joo, minäkin sorruin Hankoon kauppareissulla, vaikka olin ajatellut, että en ala sitä ollenkaan. Puolustaudun sillä, että minulla on idea.

Puhelin löytyi siivotessa. Tiedän, vähän noloa.

10 kommenttia:

 1. Ai sakin teet loytoja siivotessasi.... vahan niin kuin ma kun kavin lapi sen pyykkikomeroni. HEH! Noloa tosiaan. Mutta toihan oli mielettoman hyva loyto. :) Mukavaa sunnuntaita muru!

  VastaaPoista
 2. Hyvä buugi ;)
  Miulla on lankojenostokielto pitänyt. Kerran Tokmannilla miun tosin nähtiin kantavan neljää kerää mohairia, vaan sujautin ne jonnekin työkalulaatikkoon, kun omatunto käski käyttää entiset ekaks...

  VastaaPoista
 3. Tuota Hankoon sortumista on liikkeellä, mutta sinä näet sentään ostaneen hillityn mustaa. Minun matkaani tarttui pinkkiä ja sinappia. On muuten komiat hongat yläkuvassa ja muutenkin hieno kuva. Hyvää kevättä siis!

  VastaaPoista
 4. Ihana puhelin, haluaisin samanlaisen! Lapaset ei kyllä osaisi sitä käyttää...

  VastaaPoista
 5. Ina: Raivasimme miehen kanssa yksissätuumin koko alakerran ja sieltähän löytyi vaikka mitä.;) Hyvää alkavaa viikkoa!

  Peppi: Sinä taidatkin olla melkoinen sissi! Hanko-langassa oli sävyt jetsulleen mun yhteen ideaan, joten kyllä, sorruin. Oliskohan jotain sellaista kuin anonyymit langanostajat? Voisin liittyä.

  Merruli: Älähän kehu liikaa, löytyy sitä sinappia ja vaaleanpunaa täältäkin. Saadaan kohta vertailla, mitä me niistä saadaan aikaiseksi?

  helena: Puhelin on hieno, kyllä. Se on ollut mulla käytössä siihen asti, kun kiinteää puhelinta käytin. Ja sitten hukkunut romujen ja kasojen alle, raukka. Pyyhin siitä pölyt ja laitoin näytille.:D

  VastaaPoista
 6. Ajattele kuinka hienoa olisi jos vielä tuollaiset vanhat puhelimet pelittäisivät lankalinjassa / kiinteässä...ööö...sijoituksessa (miten se edes sanottiin!). Siinä olisi stailia!
  Mutta ehdottominta stailia on rubensmaisessa Onnissa.

  VastaaPoista
 7. No kyllähän se on niin että jos on laskiaispullaa posket pullollaan, niin ei pitäisi minkään vaivata! Ai että sinappia ja pinkkiä, kerro lisää.

  VastaaPoista
 8. WeirdRockStar: Vanha puhelimemme herätti aikoinaan sekä hilpeyttä että kummastusta. Se oli ihan toimiva peli ja komeakin vielä, joten ei siinä mitään. Mutta langan toiseen päähän ääneni kuului kuulemma kuin kellarista; "aivan kuin haudasta puhuisit". Eli ehkä hiukan makaaberi peli? Ja Onni-poikamme on hoikistunut, kuten huomaat. Hädin tuskin häntä löytää tuosta tuolista.:D

  Soile: Kohta näet, toivottavasti. Aloitin eilen eikä tässä kauaa pitäisi mennä, jos jälki vain tyydyttää. Nuo uuden Hangon värit ovat ihanan vanhanaikaisia, jotenkin kuluneita. Huolettaa hiukan vain langan kulutuskestävyys; se ruskeasta Hangosta virkkaamani Odd Molly-takki on hihojen osalta jo aika karseaa katseltavaa.

  VastaaPoista
 9. Siinäpä siisti ruututyyny, kissalla on hyvä maku!

  VastaaPoista
 10. LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO: Eikös vain olekin? Kummasti antaa ryhtiä tuommoinen ruutukuosi. Paitsi kissalle, se vain makaa.

  VastaaPoista