29.1.2013

Halityyny

Kun allekirjoittanut ei itse ehdi, pysty eikä kykene, niin onneksi on lapsi. Koululainen piirsi puuvillakankaalle kangastusseilla HelloKittyn ja minua tarvittiin vain ompelukoneen ohjaksiin. Saimme aikaiseksi halittavan pehmotyynyn ja vieläpä kreivin aikaan, koskapa koululaisen pikkusiskolla on tänään synttärit. Bileet ovat vasta viikonloppuna, joten arvannette kuluvan viikon ohjelmani. Jep, siivousta ja leipomuksia.


Hiukan Kittyllä tossukoristeet levisivät, mutta päätimme, ettemme välitä. Kangastussit ovat tässä taloudessa aivan uusi juttu ja rapatessa roiskuu.

13 kommenttia:

 1. Hieno :) ja miusta tosi siistiä jälkeä. Itellä niin huonoja kokemuksia kangastusseista. Pitäis kai kokeilla uudelleen.

  VastaaPoista
 2. Hieno! Kertaikaikkiaan hienosti piirretty kuva. En olisi huomannut tuota leviämistä, ellet olisi kertonut... Tosi kiva. Lisää, lisää. Voisit opettaa ompelukoneen käyttöäkin jo isommalle. Terveisin täti, joka ei askartele. Mutta lupasi opetella haarukkapitsin teon tänä vuonna, tarvii huivin.OP

  VastaaPoista
 3. Toi on ihana! Ja varmasti tarkee kun tulee isosiskolta. Onnea synttarisankarille ja tsemppia aiteelle siihen siivoukseen ja leipomukseen.

  VastaaPoista
 4. Peppi: Kääk! Olen hieman visioinut yhtä tussiprojektia, joten huolestuttavaa kuulla tuommoisista ongelmista. Helposti näemmä leviävät väristä toiseen, pitänee antaa kuivahdella välissä.

  OP: Haarukkapitsin? Hui. Ja ompelee se isompi, mutta meille tuli kiirus ja minulla oli siinä hetkessä enempi aikaa.:)

  Ina: Kiitos, kuopus on sen verran omanlaisensa, ettei aina ole ihan taattua, mistä än pitää ja mistä ei. Mutta tyynyä ei tyrmätty, joten ehkä se on hyvä merkki.

  Paula: Kiitos. Neiti on treenannut noita joskus ihan urakalla.

  VastaaPoista
 5. Upea tyyny!!! Onnea päivänsankarille. Mulla on sama rumba ensi viikolla :O)

  VastaaPoista
 6. MINNA: Kiitos, onnittelut etukäteen jo myös sinne! Kiinnittääkö näihin synttäriuutisiin vain nyt enemmän huomiota vai miten se tuntuu, että tosi monessa blogissa on vietetty synttäreitä lähiaikoina?

  VastaaPoista
 7. Onpas se komia! Taitava piirtelijä siellä teillä!

  Tuohon sinapinkeltaiseen Hankoon palatakseni, aika messevä väri. Kaupassa olivat vielä asetelleet sen tumman harmaan viereen. Oli aika vaikea vastustaa.

  Ja onnea synttärisankarille! Ne ovat nämä tammikuun lopun lapset vappuilojen aikaansaannoksia :)

  VastaaPoista
 8. Hieno tyyny! Meilläkin synttäreitä tulossa, ensi viikolla mies, sitä seuraavalla kuopus ja maaliskuussa kolmonen. Elämä on yhtä juhlaa :)

  VastaaPoista
 9. Soile: Sinapinkeltainen on hyvä. Minäkin olen oikein miettimällä miettinyt, että mihin sitä voisi käyttää. Ja vappuilojen aikaansaannos?!:DDD Nyt kyllä repesin ihan täysin!

  Fasu: Sullahan on siellä oikea putki! Me pärjätään tähän aikaan vuodesta näillä yksillä.:)

  VastaaPoista
 10. Käypä vilkase mun blogia, siellä on sulle jotain.

  VastaaPoista
 11. Vappuilojempa hyvinkin. Laskeppa siitä 9 kuukautta eteenpäin...meillä on myös yksi sellainen :) ja sitten voit myös laskea milloin maaliskuussa syntyneet lapset ovat alkunsa saaneet. Ne on se juhlapäivät semmosia

  VastaaPoista
 12. HanneLinen: Kiitokset, minäpä käyn kurkistelemassa.:)

  Soile: Jestas sentään!:D

  VastaaPoista