15.12.2012

pom pom pom

Ei siitä ehkä kuuseen. Yllättävän raskaita tuommoiset huopapallot. Varsinkin, kun änkeät niitä kymmenittäin samaan nauhaan.


Pallojen teko-ohje löytyy pari postausta alempaa (täällä). Sitten vain napakkaa lankaa neulan silmään ja neula palloista läpi. Helppoa kuin heinänteko.

Viikonlopun käytän keskittymiseen. Minulla on joulunäytelmässä vaativa luonnerooli. Esitän aasia.

EDIT. Nimimerkki PIVIKKI tai PÄIVIKKI! Jätit minulle joulukuun alussa kommentin postaukseen, jossa esittelin tekemäni kämmekkäät ja osin oikein itse kehrätyllä langalla. Huomasin juuri, että kommenttisi oli mennyt jostain syystä roskapostin puolelle ja jotenkin onnistuin tunaroimaan sen sieltä hukkaan, ennen kuin ehdin klikata yhtään pidemmälle sinun suhteesi. Eli olet minulta vallan hukkateillä enkä pääse vastavierailulle, jos et ilmineeraa itsestäsi uudelleen. Anteeksi aasiuteni.

17 kommenttia:

 1. Musta vähän vaikuttaa että siellä ollaan aikalailla jo jouluisissa tunnelimissa. Itelläkin on kova yritys mutta se jotenkin kompastelee koska listalla olisi pyykin ripustamista, kylppärin siivousta. Eikä imurointi ja pölyjen pyyhintäkään pahitteksi olisi...eikä ole edes glögiä. Ei kait se auta kuin tarttua toimeen, josko se joulumieli siitä kohoaisi?

  VastaaPoista
 2. Soile: Täällä ollaan oikaistu siitä, mistä rima on matalin. Eli ollaan heittäydytty suoraan koristeluosastolle. Kylppäri on kaameassa kunnossa, pyykit levällään ja tytärten huoneet suorastaan helv...llisessä tilassa. Jouluvalojen hämyssä semmoinen näkyy onneksi huonosti.:D Mutta se glögi sun pitää kyllä hankkia!

  VastaaPoista
 3. Hiano on! Mä tykkään näistä joulun uusista tuulista mitä blogeissa nyt näkee!

  ps. heinänteko ei oo helppoa. Oon kokeillu. :D

  VastaaPoista
 4. eilen tein: Ahas, kiitokset heinätiedosta. Pitää siis tarkentaa: homma on helpompaa, kuin heinän teko!

  VastaaPoista
 5. Hieno siitä tuli!

  ps. Mulle tarjottiin juuri poron hommia ensi talveksi!

  VastaaPoista
 6. Ihania pompuloita. Ja tosi hauskan näköisiä tuossa taulujen ja muiden seassa.

  VastaaPoista
 7. Parhaat näyttelijät usein meneekin juttuun metodistimeiningillä.

  Teillähän vallan värikäs joulu on muuten. Sitä paitsi ei ne ipanuudet kymmenen vuoden päästä oikeasti muista kylppäreiden tilaa tai pölyjen laskeumaa mutta satavarmana muistavat jos mutsilla oli naama nutturalla. Tyynesti glögin lämmitykseen vain, sanoo tämä täältä.

  VastaaPoista
 8. Suloinen palleronauha.
  Itsekin väsäsin pallukoita, mutta en vielä ole tehnyt niille muuta kuin laittanut lasipurkkiin. Näyttää ne siinäkin ihan kivoilta.

  VastaaPoista
 9. Hieno pompulanauha siellä. :) Kylppärin nurkkia on turha nuohota, ei niitä kukaan kattele. Tosinainen tuoksuttaa huushollin heittämällä piparimausteita hetkeksi uuniin lämpiämään ja piilottamalla toluun kastetun rätin pienessä pesuvadissa nojatuolin alle. ;) Hauskaa jolulun odottelua!

  VastaaPoista
 10. Nonna: Poron? Vähän kait meillä on eläimellistä menoa!:D

  Kirsikka: Minä olisin halunnut filmata niitä valkoista seinää vasten, mutta hennot teipit eivät pitäneet eikä naulaa viitsinyt hakata. Keikkukkot nyt tuossa alkuunsa, vaikka ehkä hiukan ahtaalta se näyttää.

  WeirdRockStar: Juu, täällä on kaikkea muuta kuin jouluisat meiningit juuri nyt. Lapsia saa komentaa pää punaisena (ei tarvitse tonttulakkia) ja paperikasa nimeltään työvuori odottaa, muttei houkuta. Mutta onpahan sitä glögiä kitenkin. Ja väriä.

  Fasu: Ovat varmasti kivan näköisiä. Minä kokosin palleroita tarjottimelle sitä mukaa kun niitä valmistui ja kivalta ne näyttivät siinäkin. Neula ei näytä jättävät palloihin juurikaan jälkiä, joten noita voi tarvittaessa käyttää tuosta vielä muuhunkin, jos kyllästyttää.

  VastaaPoista
 11. morso: Voi, mitä oveluutta! Tolurätti tuolin alla!!!:) Hyvää joulunodotusta sinullekkin ja koko perheelle sinne!

  VastaaPoista
 12. _o/ Täällä olen, hei vaan :D

  Hih, joskus sellaista sattuu :)

  Itsekin olen joskus urpoillut noiden kommenttien kanssa, joten ihan tuttua. Kipaiseppa vastavierailulle, blogissani on vielä arvonta huomiseen :)

  Ihanaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 13. Pivikki: Ai, kun hyvä! Harmitti niin vietävästi, kun en ehtinyt saada edes nimeäsi kunnolla hoksattua (en ollut varma, että kuka se siellä oikein oli)! Mutta hyvä, nyt lähden kyllä sulle kylään!

  VastaaPoista
 14. No eihän tuota selvästikkään siihen kuuseen kuulunutkaan laittaa, kun näyttää tuossa seinällä niin kivalta! Ja onnea esitykseen ;)

  VastaaPoista
 15. Hieno on pampularimpsu ja hieno on tuo tauluseinä. Siis ne taulut.
  Kiitos muuten tapetointineuvoista. Nyt on paperit seinissä ja listoja pukkaa, hitaasti mutta varmasti.
  Loppukiriä rempassa ennen jouluvieraiden tuloa, vaikka ei täällä ihan valmista jouluksi tule mutta ajattelin, että ei yöpyjien ihan puruissa, listakasoissa ja sirkkelin alla tarvitsisi nukkua... Vai tulisiko sitä aidompi joulu(talli)tunnelma kun nukkuisi purujen tuoksussa lattialla?

  VastaaPoista
 16. Maija: Kiitos, kuusi ei sitä tosiaan kestä. Tuli tehtyä sen verran hevi-nauha. Raskasta Joulua...:D

  VastaaPoista
 17. Tuija: Teillä kuulostaa olevan autenttinen joulutunnelma; siihen kun jonkun seimen lykkäätte, niin hyvä on. Tsemppiä remontin loppukiriin! Ja hyvää Joulua tietysti myös.

  VastaaPoista