20.12.2012

Matti Myöhäsen pajassa

Onko sitä oikeasti näin tuulella käypä ihminen? Ainakin täällä blogissa takkini kääntyy helposti niin että heilahtaa. Jos valittelen kiireitäni ja ilmoitan blogitauosta, minulla tulee jo saman päivän iltana ideoita kuin sieniä ja pakko päästä postaamaan viimeistään tauon aloitusta seuraavana päivänä. Nyt kun kehuin, etten tälle joululle askartele lahjan lahjaa, niin johan on paja täydessä käynnissä. Ja taitaa se käydä vielä niinkin, että ehdin tehdä myös joulusiivouksen. Täällä on nyt iso remeli päällä.

Mutta niin; se joulupukin paja. Ensimmäiset näyttäisivät tältä. Ja hei te muutamat harvat, jotka arvelette, että jotain se saattaisi siellä suunnitella, niin te ette sitten katso. Tämä on yllätys, hus!


Kirjontakehykset Hemtexistä. Liinat kirpputorilta. Kangasvärit ja painovehkeet mikä mistäkin. Aika kivoja tuli, eikö? Nyt minä lähden käymään välillä töissä ja sitten jatketaan!

19 kommenttia:

 1. Ihania ovat, erityisesti tuo jälkimmänen. :D

  VastaaPoista
 2. hitto mutta toi jävla skit on hiano.
  Piilomajan Kati

  VastaaPoista
 3. Tuo alimmainen sopisi kyllä tännekin, ihana!

  VastaaPoista
 4. Nää iskee muhun ihan täysillä! Wau! =)

  VastaaPoista
 5. OIkein hyvaa jalkea Matti Myohaselta! :) Ma tykkaan erityisesti tosta alimmasta taulusta. NIin suloinen ja sitten iskee sanonnan ja ristipistohempeyden kontrasti. Ihan paras!

  VastaaPoista
 6. Voi helvetes jävlä skit, nyt mun on ehkä jo ihan pakko tehdä tuommonen taulu. eihän se ole kiroilua jos on ruotsiksi? niinkuin sjutton också? kuusitoista myös?

  ai niin, joululahjoja ois hankkimatta...

  VastaaPoista
 7. Niin sitä vain pyörtää puheensa ja käy toimeen. Hienoja väkerryksiä olet tehnyt!

  Miellä oli tänään mielestäni se kaikkein inhottavin joulujuttu tehtävänä: ruokaostoksilla käynti. Menee sinne markettiin milloin tahansa, niin aina siellä on kaikki muutkin. Mutta; hengissä ja järjissämme selvisimme siitäkin, taas kerran.

  VastaaPoista
 8. Tuija: Kiitos, olen itsekkin varsin tyytyväinen, sillä tällä kertaa en sutannut juuri lainkaan värin kanssa. Ihminen on kehittyväinen.

  Piilomajan Kati: Löytyi jetsulleen oleva liina tuohon raamiin. Toivottavsti saajakin tykkää.

  Stella: Kiitos kovasti, harmi että tällä on jo osoite katsottuna.:)

  Nonna: Ei muuta kuin pelmuuttamaan liinavarastoa. Kyllä tämmöisen askartelee aika nättiin, jos ei värit vain sotkeennu.

  Ina: Kiitos vain! Ylempään halusin hillityt värit, koska lahjan saajan koti on tyylikäs ja harmoninen. Alemmassa pääsi sitten liinan puolesta revittelemään.:)

  Soile: Ei se ole ollenkaan kiroilua, ei. Ruotsiksi se kuulostaa oikeastaan aika kauniilta. Se sjutton också olis muuten kanssa aika hauska!

  Fasu: Mulla on tuo lopullinen ruokakeikka vielä edessä.... Se on kieltämättä aika vaativa reissu.:D

  VastaaPoista
 9. Nämä on tosi hienoja! Kyllä kelpais mullekin lahjaksi. Hauska idea käyttää kirjontakehystä taulunkehyksenä, siitäpä voisi itsekin kehitellä joskus jotain... :)

  VastaaPoista
 10. virkattu lintu: Jos sulla on siellä Hemtex nurkilla, niin ohjaan sinut sinne. Myyvät montaa eri kokoa puisia kirjontakehyksiä. Ne ovat sieviä noin, mutta puutahan voi myös käsitellä halunsa mukaan. Eivätkä ne nyt niin kauhean kalliitakaan olleet, joten sinne vaan, kunhan ryhdyt kehittelemään.

  VastaaPoista
 11. Nää on kyllä niin hauskoja! Lahjan saajan vaan pitää olla samoilla aalloilla - pistää ihan naurattamaan kun miettis että selittelisi etenkin tuon alemman taulun "sisältöä" mummelille joka ei kirosanaa suustaan päästä :D

  VastaaPoista
 12. Peppi: Olet kyllä oikeassa. Täällä meillä on ollut hieman kiusallista alakouulaisen kanssa, joka on kysellyt, että mitäs se tuommoinen teksti on... Itse lahjataulun kanssa ei onneksi tule ongelmaa, siitä on ollut puhetta pitkin syksyä ja nyt oli vain hyvä hetki saada aikaiseksi. Joten siellä toisessa päässä tiedetään, mitä tuleman pitää.

  Mun Tekemä: Kiitos!

  VastaaPoista
 13. Nämä on kivoja! Mulle kävi vähän samalla lailla. Mitään ei pitänyt tehdä, mutta tuossa on huivi pingottumassa ja pariin pakettiin on menossa käsinkehrättyä lankaa...

  Ja nyt vasta olisikin niitä ideoita kaikille läheisille. Miksi pari kuukautta sitten ei tuntunut siltä? Harkitsin jo, että pitäisikö välipäivinä aloittaa ensi vuoden joululahjojen teko? Tosin mahtuuhan tähän väliin joitakin syntymäpäiviä, äitienpäivä, isänpäivä, ainakin yhdet häät...

  VastaaPoista
 14. anpali: Siellähän on hirveä meininki päällänsä! uolla ahdilla ensi joulu on pian pakeissa.:D

  VastaaPoista
 15. Tack så helvetes jävla mycket! Taulu on ältsin hieno ja löytänyt jo paikkansa. Vielä kun saisi Panun ripustushommiin :)

  Rentouttavaa joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
 16. Jutta: Kiitos itsellesi! Tonttu-ukko muutti piparitaloon.:) Jospa se Panu siitä vetryy joulun mittaan. Hyvää Joulua vielä uudestaan!

  VastaaPoista
 17. Makeita! Jotenkin kapinoivia, kun tuolla tavalla hienoihin liinoihin painellaan kirjaimia. Jospa sitä itsekin!

  VastaaPoista
 18. Veera: Minä olen kerännyt vuosikaudet vanhoja liinoja. Olen kelpuuttanut myös ne kahvitahraiset ja reunoistaan rispaantuneet, jotka eivät tunnu kirppareilla kelpaavan kenellekkään. Ne ovat omiaan jatkokehittelylle; kauniit liinat saava näin jatkoaikaa, vaikka tulevatkin leikellyiksi. Rohkeasi vain hommiin!

  VastaaPoista