28.12.2012

Jamaica!

Se on liian kookas. Liian Jamaica. Kun sovitan sitä, mies alkaa laulaa JukkaPoikaa.


Siitä piti tulla tällainen. Mutta se taitaakin mennä purkuun. Tämä on kyllä ollut onnettomin neulevuoteni aikoihin. Mutta ei se auta, uutta puikoille; kyllä se onni joskus kääntyy. Ja vuosikin vaihtuu ihan kohta, Luojan kiitos.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana malli. Toivottavasti jaksat sinnitellä tuon kanssa ja saat tehtyä!
  Parempaa neulevuotta 2013!

  VastaaPoista
 2. Sinähän voisit erikoistua rastapäähineisiin. Muistan erään toisenkin rastahatun

  No, eikö sitä ole muitakin vaihtoehtoja? Kuten kuivausrumpu.

  Taidat olla piilorasta?

  Täällä lauletaan myös Jukkapoikaa tuon hatun johdosta.

  ---
  Täällä taistellaan edelleen twist collectiven ohjeen osto-ongelmien vuoksi. Jos olisin kutonut kaiken tuon ajan, minkä olen käyttänyt tähän, minulla olisi jo takki.

  Hyvää uutta vuotta ja suotuisampia neuleinspiksiä.

  OP

  VastaaPoista
 3. Mitä tulee menneeseen vuoteen- älä antaudu angstin valtaan.
  Itse otin jo varaslähdön ja elän ensi vuoden kalentereissa.

  One love!

  VastaaPoista
 4. katjainkeri: Minäkin ihastuin malliin. Tykkään neuloa entrelac-neulosta (korinpohjaneulos vai mikä se on suomeksi?) ja Noro-langat sopivat siihen hyvin. Löysin kaksi yksinäisä Noro-kerää ja siitä se sitten lähti... Mutta lienee se minulle liian railakas?

  OP: Piilorasta? Hyvänen aika! Ilmeisesi vinkeeni ovat aika tutut, sillä kyllä, myönnän pohtineeni jo kuivausrumpua.:D Mikäs sulla se Twistin kanssa oikein mättää? Onko sulla PayPal-tili?

  WeirdRockStar: Mullakin on niin kevätfiilis ettei paremmasta väliä. Joulukrääsä taitaa lähteä tänään ja rupean laittamaan heleämpää esille. Ei noita tammi- ja helmikuuta muuten kestä. Ne vaativat ehdottomasti tulppaaneja, esikkoja, helmililjoja ja jokusen siemenluettelon. Keksin myös, että kultsi voisi oikeastaan rakentaa minulle joutessaan kasvihuoneen... Pitäisi vain jotenkin kertoa miehelle tämä ilouutinen.;)

  VastaaPoista
 5. Tee siitä kauluri, pura kavennukset pois ja jatka mittaa -voisiko venyä vaikka juniorin kaulaan? Minulla konttineule tyssäsi alkuinnon jälkeen. Piti tulla Noro-huivi, mutta mittaa on ehkä patalappuun tai sitten on vain parempi taas purkaa.

  VastaaPoista
 6. No ei kait tuo ole mikään reggae jamaica? ei musta mitenkään. olisitpa nähnyt ne sukat mitä virittelin eilen illalla. oranssiin taittavaa keltaista, tiukkaa magentaa ja petroolia. noh, kivat kerillä mutta kun teki raitaa niin johan alkoi päässä soida, ei jukka poika, vaan reggae okei, Riki Sorsako sitä sitten hoilasi. Meni purkuun, sukka, ei Riki.

  (Ai niin nyt vasta luin että se on liian iso, minä ajattelin vain värejä)

  VastaaPoista
 7. Onnea vain ilosanoman välittäjälle...
  Meiltä lähti eilen kaikki ( KAIKKI!) joulusälät ja vai auvoa tätä onnea ja tilaa.

  VastaaPoista
 8. Merruli: Minä olen joskus vuosia siten tehnyt huivin Norosta konttineuleena (se on siis se nimi!) ja tykkään siitä pinnasta kovasti. Tässä nyt meni ehkä tuo malli hiukan hassuksi. Ihan niin iso se ei kuitenkaan ole, että siiä kaulurin tekisin, mutta hyvä idea tulevaa ajaellen. ämä tuskin jää viimeiseksi liian isoksi neuleekseni.:)

  Soile: Voi kauhea, Riki Sorsa!:D Hatun koko ja malli on juuri sellainen iso pallo, johon saisi ängettyä rastat. Kait se JukkaPoika tuli siitä. Ja on nuo värit ehkä urhan kirjavat...

  WeirdRockStar: Kyllä se puhdistaa. Ja ulee tunne, että hei, meillähän on tilaa!:D

  VastaaPoista