7.11.2012

Tällaista täällä

Kumpi ja Kampi tappelivat. Kumpi voitti?Odottelen rukkia. Ei ole hajuakaan, kauanko odottelu kestää. Ja kunhan paketti saapuu, odottelu vaihtunee hämmästykseksi. Minä en nimittäin osaa rukkia, värttinää vain. Niin että saa tulla opettamaan. Lupaan kahvia, pullaa ja kovapäistä seuraa vaivan palkaksi.

Niin ja vastaus kysymykseen on Kumpi. Tentti on kuun lopussa eikä käsitöistä tietoakaan.

17 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat rukin pian kotiin :) Neulomisnurkkauksesi on kyllä todella viihtyisän ja kutsuvan näköinen!

  VastaaPoista
 2. Oo, millaista rukkia odottelet? Kun osaat värttinää, osaat pian kyllä rukkiakin.

  Tenttitsemppiä!

  Ja odottelutsemppiä :)

  VastaaPoista
 3. Saispa tenttikirjat äänikirjoina!
  Yritin anatomian perusteita opiskella olipa kerran elämä sarjasta, mutta sujui liian hitaasti. Tai neule oli liian helppo. Palkitset sitten itsesi käsitöillä.
  t. kohta valmis

  VastaaPoista
 4. Uuu. Mahtaa jännittää. Mikä rukki sinulle on tulossa?

  VastaaPoista
 5. Minä esittäisin kompromissin. Lue ensin tuo Filsan kirja, ja sitten kun se rukki tulee, niin ota kätees tuo toinen.

  Ei täälläkään ole saatu mitään valmista sitten heinäkuun. Paitsi duunia. Viikonloppuna tempaisen, ja sitten vielä marraskuun viimeisellä kokonaisella viikolla.
  Näin on näreet ja närästylääkkeet.
  OP

  VastaaPoista
 6. Mie tenttisin mielummin tuon vasemmalla olevan kirjan. ;)

  VastaaPoista
 7. virkattu lintu: Odottavan aika on kuulemma pitkä. Ehkäpä tuo tenttipaine auttaa; on muutakin touhua kuin istua pyörittelemässä peukkujaan.

  sanna: Ajattelin, että kyllä se rukkiasia youtuben avulla varmaan selviää, kunhan on aikaa tutkia nettiä ja rukkia. Sieltä on tulossa Louet S10 yhdellä polkimella. Perusrukki ja ajattelin, että se menisi tämmöiselle isolle ihmiselle. Polkimien määrää hiukan mietin; toivottavasti ratkaisu osoittautuu oikeaksi.

  Kohta valmis anonyymi: Kiitos tsempistä. Palkinto tulee mulle jo etukäteen: rukki ilmaantuu nopeammin kuin tentittävät loppuvat. Mutta haitanneeko tuo; pitää tosiaan sitten palkita itseään luvalla tehdä käsitöitä.

  Judiuni: Tuossa yllä vastasin jo Sannalle. Louet S10.

  OP: Niin tehdään. Ensin työt ja sitten huvi. Ja mites se oli se asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin ellun kanat...?

  VastaaPoista
 8. Mertsu: Melkoista vääntöä luvassa molempien opusten kohdalla. Analyyttinen filosofia ei ole lempijuttujani; sitä tässä on nyt juuri tänään kuitenkin kirjasta tavattu. Ja tuskinpa se kehräyskään taipuu ilman hikeä ja kyyneliä, joten jännäksi menee.

  VastaaPoista
 9. Täältä tullaan viitta hulmuten apuun sitten kun sitä tarvitset! ja jos osaat värttinää niin se rukituskin sujuu. Pistät värttinän pyörimään ja samalla heilutelet jalkojasi :)

  VastaaPoista
 10. Soile: Sinä saat sen kuulostamaan (ja näyttämään) niin helpolta, mutta koetan lohduttautua sillä, että sinäkin olet muistaakseni päässyt alkuun aikoinasi youtuben avulla. Kyllä joudun sinua varmasti konsultoimaan.

  VastaaPoista
 11. Mulle tuli rukki maanantaina (2kk odotusta!) ja joo.. On se ollut hiukan hankalampi kuin värttinä ;) mutta on siihenkin jo ehtinyt tottua. yllättävän helposti, kun perushommat on hallussa värttinällä.

  Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista
 12. JaaPa: Onneksi olkoon! Saa nähdä, miten naisen täällä käy sen rukin kanssa... Värttinä olisi varman mun kehruille riittänyt, mutta mun hartiat eivät oikein kestä värttinää, joten toivotaan parasta. Kokemuksesi kannustaa: rukki ollut sulla maanantaista ja nyt jo kirjoitat, että alkaa sujua. Se on hyvä, se!

  VastaaPoista
 13. Aaak, ihan kohta tai just se iskee, siis rukkikateus. Vielä en ole päässyt budjetintasapainotustoimissa kohtaan: investoi rukki. Ajattelin kyllä kysellä käsityöasemalta vuokralle jotain yksilöä ja katsoa olisiko minusta ja rukista kavereiksi.Toivottavasti et joudu odottelemaan pitkään, mutta toisaalta odottelua voit sitten tutkailla filosofisesti..

  VastaaPoista
 14. Merruli: Rukkifilosofointi kuulostaa hyvälle.:) Minun rukkiostokseni tuli työ- ja opiskeluasioiden suhteen hiukka huonoon aikaan, mutta täällä rahatilanne oli taas enemmän mallia "nyt tai ei koskaan". Ihan toinen juttu sitten se, milloin ehdin syventyä aiheeseen - kesälomalla ehkä? Vuokrarukki kuulostaa tosi hyvältä idealta, jos sellaiseen vain on mahdollisuus!

  VastaaPoista
 15. Joo, mä oon hämmästynyt, kuinka nopeasti rukin kanssa pääsee "sinuiksi". Etenkin kun joskus kokeilin jossain polkaista ja en tajunnut mitään, ei sujunut.
  Mutta uskon, että ahkeralla Kehrääjän käsikirjan lukemisella ja värttinöinnillä on yhteys!

  ja tuo on tosiaan paljon hartiaystävällisempää kuin värttinöinti. Kyllä voin myöntää, että vielä saan värttinällä ohuempaa säiettä kuin rukilla, mutta ei se mitään. Harjoitusta, harjoitusta!

  VastaaPoista
 16. JaaPa: Minä en taida kovin pitsilankaan pyrkiäkään, joten tämähän alkaa koko ajan kuulostaa lupaavammalta! Miten se tuntuu, että alkaa hiukan jännittämään?;)

  VastaaPoista
 17. JaaPa: Minä en taida kovin pitsilankaan pyrkiäkään, joten tämähän alkaa koko ajan kuulostaa lupaavammalta! Miten se tuntuu, että alkaa hiukan jännittämään?;)

  VastaaPoista