18.11.2012

Luksusta

Tekee mieli jotain aivan pikkuruista neuletyötä. Tekee mieli jotain, joka etenisi silmissä. Tekee mieli saada vahvistusta sille, että vielä joskus minullakin on jotain valmista. Kesken olevasta neuletakistani etenemistä ei huomaa. Jos en tietäisi neuloneeni siihen useampia kierroksia joka päivä, voisi luulla, ettei siihen ole koskettu viikoihin. Olen siis päättänyt poiketa kaidalta polulta ja tehdä lähes huomaamattoman syrjähypyn.


Kuvan lanka on käsinvärjättyä Kainuun harmasta täältä. Se on puhdasta luksusta.

12 kommenttia:

 1. Hanna: Lanka on todella kaunista. Varmaan onnistun kehittelemään jonkin stressin "tarpeeksi hienosta" ohjeesta.:D

  VastaaPoista
 2. Vau. Ihanan näköistä lankaa. Välillä tarvitaan piristäviä pienikokoisia välipaloja, että jaksaa puurtaa isompia eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. Kodinhenki: Siinä on aika lailla violettia ja tykkään silti.:)

  morso: Sanoppa muuta. huomasin, että useamman keskenolevan neuleen tekniikka on viisautta.

  VastaaPoista
 4. Ooooh! Onpa ihanan nakoinen ja melkein tunnen sen hyppysissanikin. Pikku syrjahypyt on vaan hyvasta muutenhan sita kangistuisi ihan tyystin. Makin hypin syrjaan vahan valia. :D Ei mulla mitaan isoa projektia ole kaynnissa mutta syrjailen kuitenkin. HAH!

  VastaaPoista
 5. Ina: Näissä kädentaidoissa jämähtäminen yhteen työhön näyttää olevan vaarallista. Mukavaahan se on neuloskella, ei siinä mitään, mutta ainakin tähän vuodenaikaan pikkutsemppaus ei olisi pahitteeksi... Jokusia iloisia pikkutöitä väliin, niin jospa se auttaisi. Tuo isompi työ vaatii multa niin paljon miettimistäkin; ajatus saattaa tulla sitten vaikka noita muita tehdessä.

  VastaaPoista
 6. Törkeän kaunis lanka!

  Kiitos kivasta blogistasi ja siitä, että sen löytää blogilistan kautta. Mulla on blogissani sulle jotakin...

  VastaaPoista
 7. Oranssi: Kiitokset itsellesi.:) Tulen kylään sulle kohta kurkistelemaan.

  VastaaPoista
 8. Oijoi mikä herkku! Lankakateus :D

  VastaaPoista
 9. santra: Kiitos, niin on. Turkanen vain kun neuloin liian isoa ja purkuun meni. Että se niistä pienistä ja nopeita neuletöistä.

  VastaaPoista