21.11.2012

Koodisana: vihreä

Pepille suuri kiitos valokuvahaasteesta! Minun flunssasta ja marraskuusta hyyyvin pitkä naamani piristyi ainakin hetkellisesti kesäisten kuvien äärellä. Kokeilkaapas tekin! Ideana on postata kuusi itse valittua kuvaa viime kesältä. Tekee edwardia, en muuta sano.


Huomasin kuvaavani lähinnä vain lapsia ja kasveja. Jatkossa pitää miettiä vakavasti, onko repetuaarin laajentamiseen tarvetta.

11 kommenttia:

 1. Tuo apilakuva on ihan henkeäsalpaavan upea!

  VastaaPoista
 2. Vihreä on niin jees. Tosin on meillä vieläkin vihreä nurtsi pihassa...
  Itsellä olis myös laajentamistarvetta kuvauskohteissa. Itse näppäilen lähikuvia, pitäis siis oikeasti laajentaa kulmaa. Siinähän meille haastetta ens kesäks ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan kesaisia kuvia. ja kukat/kasvit ja lapset kuuluvat erottamattomasti kesaan. :)

  VastaaPoista
 4. neulisti: kiitos, tykkään siitä itsekkin. Ja muistan kuvaustilanteenkin. Konttasin maassa ja koetin päästä mahdollisimman alas kuvaamaan. Lapsi hoki vieressä: äiti, nouse jo ylös. Sillä nolotti.

  Peppi: Näin me tehdään. Yksikin uusi kuvakulma repertuaariin olisi jo eteenpäin!

  Ina: Niinhän ne kuuluvat. Huomasin vain, että kun joka kuvassa nallottaa lapsen naama, niin vaihtoehtoja tämmöisiin 2blogikollaaseihin" jää aika vähän. Siis jos ei niitä naamoja halua.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo apilakuva!!!

  Lapsia ja puutarhaa täälläkin kuvataan. Mitäs sitten? Nehän ne on tärkeimmät.

  VastaaPoista
 6. Pirjo-Riitta: No niin ne tietysti ovat, olet oikeassa! Ja voihan niilläkin alueilla kehittyä; siinä sitä vasta olisikin työsarkaa. Kääk.

  VastaaPoista
 7. Apilakuva on kyllä upea.
  Itse olen tullut kuvanneeksi kasvien ja lapsen lisäksi öttiäisiä: sudenkorentoja, heinäsirkkoja, koppiksia... Mikä nyt milloinkin on suostunut olemaan paikallaan tarpeeksi kauan.

  VastaaPoista
 8. ai viime kesä paistoi siis aurinko?!

  Anteeksi, tämä pimeä ja vetisyys saa äkäiseksi. pitää varmaan itekin kaivella kesäkuvat tiskiin.

  VastaaPoista
 9. Minna: Tuosta minäkin voisin innostua: ötökkäkuvauksta!

  Soile: Paistoi kyllä, jos noita kuvia uskotaan. Mutta kuten huomaat tuosta autoilukuvasta (otettu hyvinkin elokuussa), ei autoilija ole järi päivettynyt.:D Mietin tänään vähän samassa hengessä tätä harmautta, että oikeastaan tämmöinen möllötys on jatkunut viime keväästä saakka muutamaa poikkeushetkeä lukuunottamatta. Ottaa pattiin kirjaimellisesti täälläkin. Se rukki on muuten nyt täällä ja koottuna, mutta en halua lisätä stressiäsi yhtään enempää. Joten no hätä.

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia :) Tähän aikaan vuodesta alkaa unohtaa, miltä päivänvalo näyttää ja tuntuu. Kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
 11. luminen: Vielä kun reilu kuukausi jaksetaan, niin eikös se ala päivä pidetä? Jaksaa, jaksaa..

  VastaaPoista