17.11.2012

Aikani kuluksi siirtelin tavaroita

Koska valmiita käsitöitä ei ole esiteltäväksi asti, esittelen uuden lamppuni. Masentavaa, eikö?


Virallinen tarkastaja työssään pian lampun paikoilleen asettamisen jälkeen. Vanhan peruukkipään tuijotus hieman vaivaa ja tarkastaja joutuu esittämään viileää ja katselemaan toisaalle. Sekä tarkastaja että neuloja (muutama testikierros ajettu) olivat kuitenkin sangen tyytyväisiä.

Melkein valmis mekko täällä olisi, mutta vain melkein. Inspiraatio potee selvästi marraskuuta.

4 kommenttia:

 1. Se on kyllä ihanaa miten kissat osaavat välillä esittää niin välinpitämätöntä, harmi etteivät osa vihellellä samalla.

  Tulehan meillekin sirtelemään tavaroita. Minen keksi että mihin ihmeen järjestykseen nämät mööpelit pitäisi pistää että olisi joku tolkku. miksi sen takan pitää olla siin ämissä se on? höh.

  VastaaPoista
 2. Soile: Minusta ei taida olla apua, minulla ns. ideat syntyvät hitaasti. Mutta ärsyttävää tuommoinen; täälläkin on ollut ihan joku valopääarkkitehti. Muutaman neliön tilassa oli alkujaan 6 ovea (!) ja vaikka on kaadettu seinää ja poistettu ovia, tila ei tunnu riittävän oikein millekkään mööpelille. Ymmärrän ja jaan tuskasi.

  VastaaPoista
 3. Hei onko tuo Hobby Hallin lamppu? Minä mietin, ostaisinko sellaiset isännälle ja itselleni joululahjaksi, mutta hieman jarraan, kun eivät ole ihan halpoja. Värinä lukee ruskea netissä, mutta tuleeko siitä musta fiilis? (Haluaisin nimenomaan mustan lampun, sellainen antiikkisuus sopii...)

  VastaaPoista
 4. Nonna: Moi vaan, kyllä se on Hobby Hallista. Tuli eilen ja tykkään kovasti. Kuvissa väri on aika hyvä, kyllä se ensivaikutelma lampusta on musta. Enemmän musta kuin ruskea ainakin tässä marraskuun valossa. Oikein kun nyt sua varten tuota lampun runkoa kävin syynäämässä, niin siinä on ruskeaa nimeksi; ilmeisesti tuomassa vanhaa vaikutelmaa. Jos lamppu rupeää kevätauringossa näyttämään enempi ruskealta, niin kyllä minäkin mustaa maalia tuohon sitten tupsuttelen, mutta joo, kannustan tilaamaan. Mulla on tuossa tuo musta tapettikin taustalla eikä se silti näytä ruskealta.

  VastaaPoista