28.10.2012

Tosihelppo

Tällä kertaa lumi todella yllätti. Pöydällä lojuu juuri ennen lumen tuloa alelaarista nappaamani kukkasipulipussi. 1.95 euroa. Kuvittelin tehneeni hyvätkin kaupat. Ja eilen todistin ikkunalasin läpi kummaa näytöstä: naapuri pukkasi pihalla pilkkihaalareissaan ruohonleikkuria. Kone ei ollut käynnissä, joten ehkä asialle on olemassa järkevä(kin) selitys.


Malli: Superhelppo syyspipo (ohje täällä)
Langat: Dropsin Nepalia ja Karismaa maustettuna Novitan Goldilla. Kultalangan käytin kaksinkertaisena. Aloitin ohjeen silmukkamäärällä, hyvä tuli.
Puikot: 5,0 mm.

Äkkitilanteita ja yllätyksiä varten on hyvä olla olemassa jokaäidin-survival-pack-osastoon laskettavia nopeita ratkaisuja. Kuten nyt vaikka tämä Tiinan superhelppo syyspipo, jonka takaisee suorastaan yhdeltä istumalta. Sen verran muokkasin ohjetta, että hattunen on huomattavasti originaalia ohjettaan pidempi. Meillä tykätään, että pipot löpsöttävät. Tupsukin saattaa olla suurempi. Ja jotta meininki olisi varmasti riittävän isoa, keksin tuhlata vielä vanhat kultalangan jämätkin. Kulta on siitä kivaa, että sillä kauppaa tässä maailmassa nirsoille neiti-ihmisille miltei mitä tahansa. Jopa vihreän pipon.

17 kommenttia:

 1. ja nythän mä hokasin että tuo malli menisi poikaihmisillekin! mutta jätetään heiltä kultasilaukset pois...pipoille kun näyttäisi taas kerranolevan tilausta.

  VastaaPoista
 2. Onpa jouluinen pipo (anteeksi, saako näin sanoa?). Ja kaunis, ennen kaikkea. Minullakin jäi yllättäen maa-artisokat odottamaan kevättä, ja pihatalkoissa haravoitiin jäisiä lehtiä. Talvi <3

  VastaaPoista
 3. Asialle on järkevä selitys, tai sitten naapurisi rakastaa kovin ruohonleikkuuta, tai on todellinen optimisti.

  Hieno pipo. Kumpaas tuo vihreä on? Mulla on vihreästä Karismasta takki, mutta ei se tuon värinen ole...

  Olen samaa mieltä kullasta.

  OP

  VastaaPoista
 4. Onpa ovela äiti-ihminen, kun kullalla silaa pipotkin. Hieno pipo ja värit erityisesti. Meillä asuu yksi, jonka pystyy aika hyvin vakuuttamaan paljeteilla, minä vain olen aika laiska tarttumaan paljettipurkkiin ja neulaan.

  VastaaPoista
 5. HIH! Bling bling pipo! Jos vaan on kultaa ja kimallusta niin yleensa menee lapi.Varista viis. :) Hauskan nakoinen myssyka. :)

  VastaaPoista
 6. Soile: Käy hyvinkin pojille, juu. Ja Nepal toimi hyvin, oli mun mielestä riittävän paksua tavaraa tähän.

  sndra: Oikeastaan aika hyvä idea, tuo joulu. Tämä myssykkä on niin nopea neuloa, että melkein voisi neulasta punavalkoiset tonttuversiot joulua varten!:D

  OP: Vihreä on Nepalia, siinä on tuommoinen elävä sävy.

  Merruli: Ostat kuule paljettilankaa. Se on varma konsti.:D

  Ina: Nyt on semmoinen malli, että tartuppa tähän. Sinä aina joskus siellä päässä vähättelet taitojasi.. en taida oikein uskoa sinua, mutta tämä myssy ei ainakaa voi mennä pieleen.:)

  margsan: No tekaisulta se tuntuu, kun toinen puikoilla oleva työ on palmikkoneuletakki. Se ei etene yhtä jouhevasti.:D

  VastaaPoista
 7. Ihana näin "löpsöttävänäkin" mallina -oikeestaan tosi sulonen. PItäis kokeilla tätäkin - meniskö tupsu meilläkin läpi....
  Blingbling vois muuten sopia meinkin pikku-harakalle ;)

  VastaaPoista
 8. Peppi: BlingBling auttaa aina.:) Sulla pitää testata. Valitse värit niin, että jos menee puihin, voit ottaa myssyn itsellesi.

  VastaaPoista
 9. Vau, tämä on ehdottomasti hienoin toteutus tästä pipomallista. Kyllä tuolla kullalla kaupattaisiin tätä pipoa vähän isommillekin rouvasihmisille. :D

  VastaaPoista
 10. Neulisti: Vaatisikohan se rouvamalli jopa hiukan paksumman kultaraidan?:D

  VastaaPoista
 11. Heips! Blogissani on haaste sinulle. Tunnustuksia odotetaan.

  VastaaPoista
 12. Raiku: Heips itsellesi.:) Vähän kait jännittävää tämmöinen..:)

  VastaaPoista
 13. Ensimmäinen ajatus " wee! Kultaa! " Juonesi tepsii siis marinoituneimmillekin hupakoille.
  Ja voi vallan tuota tapettia! EIlen itse asiassa bångasin tapettisi jonkun Sisustusblogin kuvista mutta en nyt muista mitenkäänpäin mikä se niistä oli... Mutta hienolta näyttää ja tuosta mustasta kaapista hiukan yksityiskohtaa, kiitos!

  VastaaPoista
 14. WeirdRockStar: Marinoitunein hupakko?:DDD Tapettikuvia on ollut viime aikoina ainakin Jutalla (kootut murut), jolta olen hänen remontista ylijääneet tapettirullansa ostanutkin. Eli tapettikuvilla saattaa ihan oikeasti olla muutakin yhteistä kuin vain sävy ja valmistaja. Mun pitää odotella aurinkopäivää, jotta kaapin filmaaminen onnistuu. Se on oikea kiinalainen. En ole ryhtynyt itse maalauspuuhiin, vaikka olenkin seurannut sinun lakkamaalaustasi erittäin kiinnostuneena. Mulla vaan ei kestä kantti, ei.

  VastaaPoista