15.9.2012

Syksyä

Olen täyttänyt sata vuotta. Siltä se ainakin tuntuu.


Lahjoin itseäni konjakinvärisillä, aika miehekkäillä kengillä, vaikka tarkoitus oli ostaa mustaa ja korkeakorkoista. Sitten löysin venäläistyyppisen ruusuhuivin; sellaisen, mitä ennen vanhaan tuotiin tuliaisina Pietarista. Siis silloin kun Pietari oli vielä Leningrad. Halusin mustan, mutta sain sinisen.

Joskus tuntuu, että tätä naista ohjataan autopilotilla.

10 kommenttia:

 1. Oi kun ihania ostoksia! Juuri tuollaiset kengät on hakusessa. Hmm, niin se aika muuttuu. Se mikä ennen oli kauhistus, voi nyt olla ihastus. Hei, vielä ehdit osallistua arvontaan blogissani. Siellä olisi tarjolla isoäidinneliöitä :-) Arvonta sunnuntaiaamuna.

  VastaaPoista
 2. BoogieW: Mulla tulee kengistä vieleen CamelBootsit. En tiedä, onko semmoisia enää, mutta ennen niitä mainostettiin miehille, jotka kulkevat omia polkujaan. Mulla pitää varmaan nyt ryhtyä seikkailemaan.

  VastaaPoista
 3. Itsekin olisin ottanut matalat konjakinväriset orkojen sijaan. :) parempia tallata omia polkujaan, ei sitten ainakaan toista muiden virheitä, vaan voi kehittää ihan omat. ;) Mulla oli se ruusuhuivi vihreäpohjaisena ja se siirtyi joku talvi sitten tyttäreni käyttöön. Ihan vielä en ole valmis uushankintaan, mutta ehkä joku kaunis päivä...

  VastaaPoista
 4. morso: Täällä on vallinnut hivenen slaavilainen, mollivoittoinen tunnelma. Flunssa ei lopu ja se alkaa kuluttaa voimia. Ehkäpä se selittää suoranaisen ihastuksen, mikä leimahti kodatessani nostalgiahuivin - vaikkakin väärässä värissä. Ja joo, en minäkään tiedä, mitä olisin korkonilkkureilla tehnyt, mutta kait minä halusin näyttää vähän vetävämmältä, kuin mitä oikeasti olen.;)

  VastaaPoista
 5. Konjakit vaikuttavat oikein päteviltä. Minä sorruin vähän aika sitten korkonilkkureihin (aika maltillisiin) mutten ole kuitenkaan osannut niitä käyttää. Matalat ja miehekkäät tuntuu omemmilta kuitenkin...

  VastaaPoista
 6. Camel Bootsit oli ihan parhaat :D Hienot kengät/kaunis huivi. Haaveilen usein korkeista koroista, mutta vielä useammin päädyn myös miehekkäisiin, ellei peräti miesten osastolta oleviin kenkiin :D

  VastaaPoista
 7. Tytti: Ehkäpä se autopilotti tietää, mitä tulee pidettyä, mitä ei. Tietää, mikä on "oma juttu". Sitä aina haaveilee kaikenlaista, mutta tiedä sitten, osaisiko sitä "kaikenlaista" pitää. Mullakin ne korolliset meinaa jäädä kaappiin ja sitten harmittaa rahanmeno.

  Heidi: Mukava kuulla, että meitä on muitakin samaa "vaivaa" potevia. Miesten osastolle en ole vileä kenkäasioissa päätynyt, pitääpä katsella seuraavalla kerralla sekin puoli.:)

  VastaaPoista
 8. Juu, näköjään meitä on monta! Korkeista, naisellisista haaveilen ja palaan kotiin suunnilleen maiharit kainalossa. Huokaus!

  VastaaPoista
 9. Onnea satavuotiaalle! Aikas ihanat kengät ja huivi! Tuo sininen on juuri oikea väri (tai olisikohan turkoosia, sekin olisi ihana). Korkonilkkurit voi ostaa toisella kertaa, 150-vuotissynttäreille?

  PS. Aivan ihana se viimeksi tekemäsi huivi! Väri on siinäkin just eikä melkein :)

  VastaaPoista
 10. Henkkumaaria: Pitäisi varmaan järjestää toisillemme jokin vertaistukiryhmä, että sirompien kenkien osto onnistuisi. Kieltämättä on tullut eteen tilaisuuksia, joissa naisellisempi jalkine olisi ollut paikallaan.:)

  Jasmiina: Niin me tehdään! Yritetään taas ensi synttäreillä uudestaan. Ja kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista