19.9.2012

Moi vaan!


Tulin vain sanomaan, että nyt on kalenteri aika täysi. Kaiken tavallisen päälle olen ilmoittautunut myös opiskelijaksi ja arvaatte varmaan, mistä joudun karsimaan. Tämä blogi laskeutuu ainakin joksikin aikaa säästöliekille ja päivittyy harvemmin, kuin mihin olette tottuneet.

Ensi alkuun köllähdän sohvalle tuohon ketun ja pesukarhun viereen ja koetan selvitä flunssasta, joka on kuin Mustanaamio. Se ei näytä kuolevan koskaan.

21 kommenttia:

 1. Kiva, ettet luovu blogista kokonaan. Pikaista paranemista ja onnea opiskeluun :)

  VastaaPoista
 2. Erikoiset prioriteetit, mutta olkoon nyt tämän kerran :) Tsemppiä opiskeluun ja Mustanaamion harhauttamiseen.

  VastaaPoista
 3. VOI EI! Voi ei, etta flunssa ei hellita ja on sitkeaa sitkeampi. Voi ei, etta joudut laittamaan blogin saastoliekille. MULLEHAN TULEE IKAVA!!!!! Ala kuitenkaan unohda meita ihan kokonaan, please!

  VastaaPoista
 4. K: Kiitos! Ollaan tässä vaiheessa vielä toiveikkaita ja uskotaan, että käsitöillekkin olisi aikaa. Toki muustakin voisi tietysti blogata, mutta käsityöblogihan tämä varsinaisesti on. Tahti hiljenee, mutta jospa jotakin jaettavaa aina välillä olisi.:)

  Liina: Kiitos!:) Oudot ovat prioriteetit todella, mutta aivan kaikkeen ei nyt just repeä.

  Ina: Kiitos! Minä koetan saada jonkin rytmin tässä uudessa tilanteessa aikaiseksi ja repiä rakosia myös harrastuksiin. Jospa tämä tästä.:)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä! Kunhan "vlunssa "on kukistettu on elämä taas helpompaa. Onnea opiskeluille myös, minä roikun tilaajana aina kuulolla kun blogisi päivittyy. Rakkaastakaan harrastuksesta ei saa ottaa stressiä :)

  VastaaPoista
 6. Oih, a r k e a siis! Paranemisia sinne :)

  VastaaPoista
 7. Mari: Ei mulla harrastukista stressiä ole, niille on vain nyt naftisti aikaa. Stressi on aivan muista asioista.:)

  siina*k: Jep, juurikin näin. Nyt kahlataan arjessa oikein kunnolla.:)

  VastaaPoista
 8. Paranemisia!! Täällä ootellaan, meillä on aikaa :)

  VastaaPoista
 9. jos lakkaat kokonaan bloggaamasta, niin ilmestyn kummittelemaan terveisin: vaeltava aave
  ps. mustanaamio on kova koville

  VastaaPoista
 10. Pohdiskelija: Kiitos toivotuksista! Syksyllä on ihan hölmöä sairastaa, kun muutenkin pimenee ja sataa ja on hiukan sellaiset blues-fiilikset. Sitten vielä yskit ja niistät ja... Mutta parempaan on uskottava, eli pitää ajatella kuten se kuuluisa mummo lumossa: eteenpäin!

  mokkakissa: Jäin miettimään, onko tuo lupaus vai uhkaus.. Aika kiva olisi kyllä tavata sinut kummittelemasta! Mutta tuo Mustanaamion laki on sen verran kova, että jospa täältä aina joku elonmerkki sitten annetaan.:D

  VastaaPoista
 11. Pikaista paranemista, on paljon kivampi viilettää terveenä. Nostan hattua opiskelulle. Se pitää vieränä, mutta toisaalta myös kuluttaa, kun aika käy niin vähiin. Iloitaan silti sateesta ja pimenevistä illoista, 6kk ja me ihmetellään miten pitkiä päivät onkaan. :)

  VastaaPoista
 12. morso: Sulla on siellä hyvä nyt.:) Täällä kolmevee miettii, että mihin se valo katoaa. Äiti valvottaa yöhön asti, kun nukkumaan mennessä (klo 20) on pimeää. Ja kohta hän valittaa, että yöllä herättävätkin..

  VastaaPoista
 13. PIkaista paranemista!! Ja tsemppiä uusiin juttuihin. Silloin tällöin pieniä hippuja tännekin, kiva kiva!!

  VastaaPoista
 14. Hyvältä valinnalta vaikuttaa, oman kerkiämisen mukaan blogitus siis. Kestämme (lukijat siis) varmaan hitaammankin tahdin, ainakin joten kuten! Tsemppiä meille kaikille.

  VastaaPoista
 15. BoogieW: Kiitos vain, ja muuten kauhean kiva sulla tuo nimi. Mulla tulee siitä aina mieleen boogie wonderland (semmoinen biisi kait oli joskus) ja sitten tulen aika hyvälle tuulelle.

  Rinna Pitsiunelma: Tsemppiä totisesti kaivataan! Aivan hirveä työ saada kammettua itsensä tenttikirjan ääreen, kun siihen hommaan ei ole minkäänlaista rutiinia ollut vuosikausiin. Tietokone houkuttaa, ja sisutushommat ja käsityöt, jopa siivous enemmän! Ja kuule - olenkohan ollenkaan kiittänyt siitä ihanaisesta pussukasta, jonka voitin arpajaisista? Jos en, niin nyt sitten sekin kiitos täthän. Ne nimethän olivat siinä pitsien vieressä ko. pitsikoneiden nimiä, eikö niin?

  VastaaPoista
 16. Toivottavasti olet jo parantunut.

  Onnea opintoihin! Kiinnostaisi kuulla tarkemmin niistä, joten käypä joskus kertomassa!

  VastaaPoista
 17. kaisa: Kiitos, olen tänään päässyt töihin ja toiveikkaalla mielellä ollaan. Opintoni ovat kovin kuivakasta sorttia: luen filosofiaa. Mutta voidaanhan me rupatella muusta.;)

  VastaaPoista
 18. Kettu ja pesukarhu on MAHTAVIA!

  VastaaPoista
 19. piilomaja: Ovat he, kyllä, ja kovasti rakastettuja. Jos joskus teen noita lisää, pitää miettiä pään kiinnitys eri tavalla. Kovasti ovat kuonot nuupallaan tuolla systeemillä.

  VastaaPoista
 20. Ei, ei filosofiaa minulle. Mieluummin vaikka sukkalangasta tai nurmikon leikkuusta. Tai leikkaamattomuudesta, sitä on ollut liikkeellä.

  VastaaPoista
 21. kaisa: Sanoppa muuta... Takkuaa se täälläkin.

  VastaaPoista