10.9.2012

Pikkumusta

Hyviä ja huonoja uutisia. Hyvää lienee se, että virkatut taulunkehykset (täällä) onnistuvat myös rautalankavirityksen ympärille. Eli pois huoli ja murhe kaikki te, joilta puuttui rengas johon virkata. Täti täällä pyöräytti ihan normirautalangasta suorakaidetta kehykseksi ja toimii se. Ei tietenkään niin hyvin ja siististi, kuin valmiilla kaunismuotoisella kehysrenkaalla, mutta paremman puutteessa käy näinkin.

Huonoa saattaa sen sijaan monella tehdä se, että taas olisi viiksikarvaa tarjolla. Perversioni on jo sen verran julkista laatua, että minua osataan ilahduttaa viiksiyllätyksillä. Kiitos Helenalle karvakortista, se pääsi heti seinälle.


Minulla ei ollut mustaa puuvillalankaa, joten kehys on virkattu rasittavan liukkaasta ja oudosti hohtavasta efektilangasta, jota löytyi yksi pienehkö nöttönen lankakorini pohjilta. Ei ollenkaan hyvä, mutta saa kelvata, kunnes täydelliset kehykset karvakortille löytyvät. Saisivat olla ehkä ohuemmatkin kuin nuo nyt valmistuneet.

Niin ja kiitos Ina, Minna ja Hanne! Olette piristäneet flunssaista syksyäni muistamalla minua tunnustuksilla. Olen tavattoman otettu ja iloinen.

10 kommenttia:

 1. :D Olepa hyvä! On ne kyllä komiat viikset, mutta että ihan seinälle ja kehyksiin - hih!

  VastaaPoista
 2. Upea taulu tuli! Viiksien ystävälle on nyt myös laukku, jonne voi laittaa mm. keskeneräiset käsityöt: https://www.seppala.fi/laukut/fi_1110_6250421/dp?openGroup=1581

  Bongasin sattumalta ja oli pakko vinkata. :)

  VastaaPoista
 3. helena: Ilman muuta! Onpahan taas vierailla, mitä päivitellä.:)

  Anonyymi: Jahas. Pitänee lähteä oitis kuikuilemaan! Kiitos viiksivinkistä.

  VastaaPoista
 4. Tuo on ihan superkehys! Tulee mieleen lastenkirjojen kuvitus.
  Minusta se on hyvä noin. Ei oikeastaan voi parantaa.

  Onko fetissit perversioita?

  OP

  VastaaPoista
 5. OP: En tiedä, ovatko perversioita vai eivätkö, mutta omakohtainen kokemukseni tässä nimenomaisessa asiassa on se, että perverssiltä tuntuu.:D

  Mun Tekemä: Kiitos! Vähän tuo langan laatu kismittää, puhdas puuvilla olisi ollut parempi.

  VastaaPoista
 6. Tää sun naamajouhivillitys on kyllä aika pelottavaa...Vaikka tauluhan on kyllä hieno. Mursut vai herkulepoirotit?

  Ja niin se kristallilamppu niine varjostimineen, kelpaisi minullekin

  VastaaPoista
 7. Soile: Kyllä mä olen innostunut pelkästään vahatuista, hyvin vanhanaikaisilta näyttävistä viiksistä.:) Ja kiva, että blingblingin ystäviä löytyy muitakin.

  VastaaPoista
 8. Katsos mihinka tormasin tanaan:
  http://www.potterybarn.com/products/mustache-drink-stirrer-set/?pkey=challoween-decor-two
  Naitahan sun on ehdottomasti saatava! :D

  VastaaPoista
 9. Ina: Voi kauhea!:D Jos en vielä ihan tuossa vaiheessa tautia ole, toivon ainakin niin. Miten tuo viiksien pinta näyttää ihan kuin joltakin pääsiäsismämmiltä?

  VastaaPoista