1.8.2012

Uutisia painihallilta

Täällä molskilla alkaa näyttää pahasti siltä, ettei Oulun Voimailijat ole varannut edustajalleen kylliksi lankaa. Joku on taas tyrinyt, vaikka kyseessä on kauden tärkein kisa. Voivoi tätä suomalaisen urheilun tasoa.


Tilanteen tekee erityisen kutkuttavaksi se, että sukan kaatoa yritetään kotimaisen lankavalmistajan Nallella. Lankavalmistaja on kuuluisa lähes Usain Boltin tasoisesta vauhdinpidosta lankasävyjen vaihtumisessa. Niin että jos ja kun yli vuosi sitten ostettu lanka loppuu, niin onko sitä ylipäänsä enää saatavissa? Ottelu on selvästi saamassa uuden käänteen..  Neljän vuoden päästä uudet kisat, kuten täällä tukijoukkojen kantava voima lohduttaa.

Edit. Joskus käy munkki. Sävy 061 on myös uusimmalla lankakartalla, joten sitä löytyi iloisesti heti ensimmäisen marketin hyllystä. Joten sori vaan Kyntönen: I´m back and I´m bad.

14 kommenttia:

 1. Kyllä sää ainakin ihan selvästi kaikkesi yrität tÄssä kisassa!

  VastaaPoista
 2. piilomaja: Pitäähän sitä yrittää, kun kerran kisaamaan on lähdetty. Sukka etenee yllättävän jouheasti.

  VastaaPoista
 3. No jo on. Tuota voisi verrata johonkin väline katastrofiin. Huono voitelu suksissa? Sauva katkesi? Pyörä Hajosi.

  Täällä sama dilemma. Vaihdon viime tingassa villatakin väritystä ja tarvin yhden lisävyyhdin tiettyä sävyä, eipä sitä ole koko kaupungissa (Paskattämämikäänkaupunkiole)Onneksi paksua pirkkaa saa vaikka maailmanloppuun asti kaikissa maailman väreissä.

  Täällä ollaan konferenssipaperimaratonissa jo maaliviivoilla. Taapertamiseksi se meni ja kengät hiersi ja tankkaus epäonnistui.

  OP

  VastaaPoista
 4. OP: Hyvänen aika! Onneksi löysit korvaavan langan ja paperipuolikin tullenee valmiiksi. Kyllä tämä on vääntöä. Minä en tajua tätä mun sukka-asiaa ollenkaan. Kuvittelin, että yhdestä kerästä tulee yhdet sukat, mutta tiukoille menee. Olen tulossa vasta kantapääkäännökseen ja näyttää siltä, että varpaisin asti ei lanka riitä. Vyöte on tietysti hukassa, jotta voisi ihan satavarmasti tarkistaa, löytyykö vielä Novitan värikartasta. Yksi aika-lähellä-oleva sävy uudesta kartasta saattaisi olla mun lanka, mutta jännäksi menee. Neulon ensin langan loppuun ja katson, miten käy.

  VastaaPoista
 5. Aijai, nyt on huoltojoukko tyrinyt :D Onnea langanetsintään, paini jatkukoon!

  VastaaPoista
 6. Emma: Kiitos, etsintä tuotti tulosta!

  VastaaPoista
 7. Sulla kävi tosi hyvä tuuri. Katsoin Novitan vörikartat, ja olihan siellä värejä -harmaan kaikissa eri sävyissä. Paitsi ehkä 7-veikka-langantapainen.

  Nuo pätkävärjätyt on minulle kyllä sellaisia, että tulee migreeni ja katkokävely neulonnan sivuoireena. Sain 80-luvulla tarpeekseni. Mustaan ja kirkuvaan punaiseen pukeutuvana varhaisteininä, en voinut tajuta, miksi villapaidassani oli sinistä ja keltaista...OP

  Sinnekös se edit- täti karkasi. Lähetä hänet tänne, olis töitä.

  OP

  VastaaPoista
 8. Kyll on nyt Oulun Voimailijoiden tankkaukset menneet ihan kelkoilleen. Meillä Kainalniemen Hiessä on iänkaiken varastauduttu Venlojen Viestiin hankkimalla tankkausmateriaalia kuutiokaupalla. Kuusenalus sammleissa marinoituu pirkkavyyhti poikineen eikä varmasti löydy sävyjä lankakartoista kun on omissa taikaliemissä uitettu. Kun kiertää kaikki lankakauppojen alet ja ylet, eikä etes kovin kaukaa niin kyllä tankkaukset onnistuu. Jos vaan tietäis mihin kisaan ne on tarkoitettu. Yösuunnistuksen otsalampun valossa ei ole niin väliä sävyillä. Norot ja Purot näyttää samalta.
  t. @:)

  VastaaPoista
 9. OP: Onneksi tuli valittua hyvinkin neutraali sävy aikoinaan. Joku vuoden takainen trendisävy olisi saattanut olla hakusessa; ne kait poistuvat aika pian. Edith tulossa!

  @: Kylläpä tästä tekstistä tuli atleetti iloiseksi! Ja teillä on niin makea seuranimi, että harkitsen vakavasti seuran vaihtoa. Mies teihin pyritään?

  VastaaPoista
 10. Kainalniemen Hien kansalliset pääsykokeet lauantaina Yle Radio 1 klo 15. Ja meidän lemppari tankkaus on nykyisin Cascadea . Ne melkein mahtuu Ikean isoon siniseen kassiin, vaikka on jo maaliin suunnistettu useampi lady helmikuussa. Kun huomenna radion ääressa pitää kyynärpään tiukasti kyljessä kiinni ja tikuttaa menemään maailmanmestaruusvauhtia niin jo kohta voi tarkistaa onko jäsenyys ansaittu. Neiti Marplen tekniikalla ei jäsenyyttä irtoa. Ja aurinkoinen ulkoilma edesauttaa asian onnistumista. KIP
  t. @:)

  VastaaPoista
 11. @: Vähän kait tämä menee jännittäväksi!:D

  VastaaPoista
 12. @: Se on siis Elmosta! (Sori, kun olin niin hidas hoksaamaan:)) Teillä on niin kova seura, ettei mulla taida olla tuommoiseen asiaa. Olen kunnioituksesta mykkänä.

  VastaaPoista
 13. !!!

  Menin ihan sanattomaksi, oli niin huikea teksti. Naamani vääntäytyi tälle kellonajalle epätyypilliseen ilmeeseen, jossa suupielet kääntyivät kummallisesti ikään kuin kattoon päin. Kiitos.

  VastaaPoista
 14. Liina: Kiitos itsellesi. Se on tuo urheiluselostus vähän tuommoista.;)

  VastaaPoista