17.8.2012

Unten mailla

Käsityörintamalla on ollut hiljaista. Suorastaan uneliasta. Viikon saldo on pyöreä nolla lasketaanpa tilannetta sitten silmukoiden tai neulanpistojen lukumäärällä. Niitä "oikeita" töitä riittää myös tulevalle viikonlopulle, joten jos ei nyt vallan ihmeitä tapahdu, niin käsityöni saavat uinua vielä jonkin aikaa. Onni tuossa alhaalla näyttää mallia.

PS. Sänky on Peppi Pitkätossun, mutta vaikuttaa siltä, ettei maailman vahvin tyttö pärjää sängynvaltauksessa täysveriselle ja hyvin ruokitulle kollikissalle. Sängyn voisi oikeastaan maalata.

11 kommenttia:

 1. Juu, ei sitä aina jaksa paahtaa :)
  Ideat kyllä muhivat päässä vaikkei viikkoon koskisikaan puikkoihin tai ompelukoneeseen tai virkkuukoukkuihin. Minulla MONTA työtä mitä haluaisin alkaa tehdä, mutta nyt on kaikkea muuta aina välillä. Kolme sukkaa esimerkiksi on odottanut toista pariaan liian kauan..

  VastaaPoista
 2. Oikeat työt! Minäkin istun toimistolla takaraivossa sellainen nalkuttava tunne, että nytkin voisin olla neulomassa.

  VastaaPoista
 3. Mikään ei kyllä ole niin hyvä valtaamaan sänkyä/sohvaa/nojatuolia kuin kissa. Ja katsomaan paheksuvasti, jos joku muu sattuu hänen paikalleen ehtimään ensin. :)

  VastaaPoista
 4. Noi on kylla sitten mainioita noi elukat. Pepin sangyssa on varmasti parempi nukkua kuin muualla. Onhan sanky tehty nuukkumista varten. Onni osaa siis valita hyvin nuo lepopaikat. Meilla kaveri kaivautuu minkakin peiton tai vaatteen alle piiloon kollottamaan paivalla. Jostain sitten nakyy aina nenanpaa tai hanta tai jokin muu uloke.

  VastaaPoista
 5. kahviKaneli: Ideat onneksi muhivat, juu, mutta hiukan raatelee kuitenkin tämmöinen tilanne.:) Jospa meno rauhoittuu, kunhan alkukiireet saadaan tasattua. Kolme paritonta sukkaa on muuten jo aika hyvä!

  Liina: Niinpä! Minullakin on hippusta vaille valmis virkattu takki, enkä pistoakaan ole voinut sitä edistää viime päivinä. Tuossa se rötköttää vieressä ja odottaa päivää parempaa. Tulee se smmoinen joskus:)

  Kirsikka: Näin on. Tällä meidän pojalla on aika monta vakipaikkaa, joten jos yhdestä lähtö tulee (marttyyrin ilmein, kyllä), niin onneksi on muita tarjolla.

  Ina: On ne ihania. Vaivansakin tietysti, mutta en oikein osaa ilmankaan elää.:)

  VastaaPoista
 6. Minun saldo mökkireissulta on pari kerittyä vyyhtiä - oli niin kauniit kelit.
  Syksystäkin on tulossa huippukiireinen ammatillisesti. Eikä tilaamani langat Felted Tweed Arran-laatua ole vielä saapuneet, joten otan rauhallisesti neuletakkien kans, vaikka toisin kuvittelin. Aina voi aloittaa huomenna.
  Otetaan Onnista mallia - tai siis ei, kun niitä oikeitakin töitä on.
  OP

  VastaaPoista
 7. OP: Tervetuloa takaisin "ihmisten ilmoille"!" Aina voi aloittaa huomenna" kuulostaa hyvältä, siinä on hippusen toivoa mukana.

  VastaaPoista
 8. Nyhän on niin lämminkin ettei sitä jalsa.

  Mutta kuules, kuinka paljon hankoa se sun takki söi? Hypistelin niitä keriä tänään kaupassa ja se tumman harmaa oli oikeastaan aikas jees. Että jos minäkin

  VastaaPoista
 9. Soile: Just tuossa mietin samaa. 9-10 kerää, en ole ihan varma. Mulla on paha tapa heittää vyötteet pois ja tällaisessa työssä laskut menevät mulla aina sekaisin. Mutta mulla oli kuuden kerän pussi, joka riitti kutakuinkin etu- ja takakappaleisiin ja sitten päälle hihat sun muut sekä se lanka, mitä kappaleiden yhteen liittämiseen meni. Joten 9 tai 10 on aika lähellä. Laita toimeksi vaan, Hangosta virkkaa tosi nopsaan.

  VastaaPoista
 10. Kiitos, sitä kymmentä veikkailinkin. Pittää tässä tuumia ja vatkuloida. Ja ehkä äydä vimassa vallaamassa sitä odd mollyn takkia.

  VastaaPoista
 11. Soile: Minäkin kävin Vimassa toivioretkellä. Omastani taisi tulla originaalia pidempi.

  VastaaPoista