26.8.2012

Oh, yes!

Nyt loppui valitus. Tulin kiittämään Raglanaa, joka vinkkasi, että Ravelryssä voi ihan surutta vaklata idoleidensa jonoja ja neulesuosikkeja. Edellisen postauksen kahdeksan suora tuli jälleen todistetuksi: enpä olisi itse tajunnut hakea malleja tuota kautta. Ainakaan tähän hätään. Niinpä minä sitten illalla tuijotin toisella silmällä televisiosta Sherlockia ja toisella läppäristä gurujeni kokoamia listoja ja löysin vaikka mitä. Jopa huiviohjeen, vaikka olinkin haudannut jo koko ajatuksen. Se löytyi Nastilta, tottakait, sillä Nasti on ihan uppoamaton laiva näissä neuleasioissa. Niin, että täällä neulotaan taas eikä kiroilla edes ruotsiksi.


Kuvissa lisää ilonaiheita. Vaikka heräsinkin viime keväänä liian myöhään kylvöpuuhiin, jotakin satoa on sentäs saatu. Tuo ILO ei tarkoita kansainvälistä työjärjestöä eikä Haukiputaalaista käsityökauppaa, vaan vaikkapa sitä tuiketta herneille person lapsen silmissä, kun hän saa kerättyä lippalakkinsa täyteen vihreää herkkua. Ja noista omenoista menen nyt leipomaan omenapiirakan. Sellaisen amerikkalaisen, jossa on taikinakuori päällä. Uudessa Oliviassa oli ohje.

10 kommenttia:

 1. Ilo siita etta huiviohje loytyi. Ilo siita etta se on jo puikoilla. Ilo tosiaankin lapsen onnesta herneiden kanssa ja pian ilo kielella ja masussa maukkaan omppupiirakan muodossa. Vaikka taalla ameriikan maalla asustankin niin taytyy kylla myontaa etta tykkaan edelleenkin omppupiirakasta ilman kantta. Takalaiset meinaavat tehda taytteen hirmu loysaksi ja sitten kuori on jarkyttavan paksua. Toivottavasti ohje on hyva ja kaikki asiat tasapainossa. :D Have a happy Sunday my dear!

  VastaaPoista
 2. Heh, empä tiiä tuosta uppoamattomasta laivasta, välillä aika syvissä vesissä Nastinkin neulelaiva liikkuu :) Mutta mielenkiinnolla odottelen, että minkä huivimallin arkistoistani olet löytänyt!

  VastaaPoista
 3. Mua naurattaa nuo sun huoneentaulut. Mulla on keittiössä taulu "Spotta ej på golvet", joka on vähän niin samassa ruotsalaissarjassa sun realismitaulun kanssa.

  Hommailuiloa. Taio tännekin tuollainen omppupiiralla, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Ina: Ainakin kannesta tuli ohut. Minulla oli vaikeuksia saada taikina riittämään pohjaan ja kanteen; ilmeisesti piirakkavuokani on reipasta kokoa. Tämä onkin mun eka kannellinen omppupiirakka!

  Nasti: Siellä oli yksi ilmaisohje, joku "keväthuivi", jonka ohje näytti olevan aika lähellä lankani tiheyttä. Joten päätin yrittää ja ainakin tähän asti on mennyt hyvin. Kyllä sinä aika luotettava olet; ei siellä sun jonossa ja suosikessa paljon "löysiä" ole.:DDD

  Nonna: Aivan älyttömän hyvä huoneentaulu. Siis minähän teen tuon vielä!

  VastaaPoista
 5. Joko puikot siis suihkivat?

  musta vähän tuntuu että kohta pitää ryhtyä semmosen huoneentaulun kirjontaan. Tuleeko se sitten suomeksi vai jollain toisella kielellä, tiijä tuota. Höpsistä pussiin voisi olla aika hyvä teksti.

  VastaaPoista
 6. Soile: Näin voi sanoa. Harmittaa vaan, että suihke alkoi tänään, tässä on mennyt pari viikonlopun iltaa ihan hukkaan tuskaillessa ja nyt pukkavat taas työt päälle. Kirjontahommat kiinnostaisivat täälläkin, mutta saattaapi olla, että petraan tuota edellistä ihan vain painamalla tekstin kankaalle. Jostain syystä minulla tekisi mieleni tektiä "hiljennä mutkassa".

  VastaaPoista
 7. Soile: Näin voi sanoa. Harmittaa vaan, että suihke alkoi tänään, tässä on mennyt pari viikonlopun iltaa ihan hukkaan tuskaillessa ja nyt pukkavat taas työt päälle. Kirjontahommat kiinnostaisivat täälläkin, mutta saattaapi olla, että petraan tuota edellistä ihan vain painamalla tekstin kankaalle. Jostain syystä minulla tekisi mieleni tektiä "hiljennä mutkassa".

  VastaaPoista
 8. Hymyilyttää tuo sun uusi huonetaulu! Ihan huippu. Puikkoiluintoa huivin parissa.
  P:S Blogistani löytyy sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 9. Harmaa Arki on takuuvarma hyvän mielen lähde.

  VastaaPoista
 10. MINNA: Kiitoa, tulen kurkistamaan.:)

  WeirdRockStar: Jaa-a, kiitos. Ihan häkellyn, olen meinaan oikeasti tosi harmaa ja kuivakas ihminen. Mutta mukavaa, jos on noin kun sanot.:)

  VastaaPoista