31.8.2012

Kettuja

Taidettiin vähän seota. Tyttäret ja minä. Ajateltiin ihan vain hiukan kurkistaa, mitä Pinterestillä on tarjottavana hamahelmien saralla. Ja olihan siellä. Vanhemmalla neideistä on vaikka mitä tulollaan, minä jämähdin kettuihin. Tänään piti sitten kipittää kaupoille ostamaan pohjia ristarosseihin. Ja nyt minulla on kettumainen rintarossi. Sopii hyvin ruotsalaisen kirosanataulun jatkoksi.


Ideavarkaus täältä.

14 kommenttia:

 1. Pinterest on kyllä ihan huippu, sieltä löytyy vaikka ja mitä. Mulla on jotenkin semmonen visio että olisin tuohon kettuun törmänyt bee keeper täkin yhteydessä. Muistan kirjoneeni tommoisen ketun johonkin palaan. Ristipistomalli sopivat myös hamailuun.

  VastaaPoista
 2. Soile: Hamat ovat tosi kivoja, kun lapsetkin osaavat; yhteistä touhua.:) Jotenkin tuntuu, että täällä nousee jonkinlainen kettukuume. Vitsi, kun olisi aikaa enemmän!

  VastaaPoista
 3. Hienoja, Pakko kans kokeilla. =)

  VastaaPoista
 4. Lila: Varo vaan, just noin minäkin mietin ja sitten on pian tehdas pystyssä.:)

  VastaaPoista
 5. Ensin pöllötti ja sitten ketutti ja siinä välissä vähän vahvemmin vissiin otti päähän...
  Eläimelllistä menoa.

  Lapset ovat onnellisia saadessaan puuhastella äidin kanssa yhdessä.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Sanot niin hauskasti, että saat jopa huonommat päiväni kuulostamaan lystiltä.:D Mutta kyllä, koko skaala on viime aikoina eletty.

  VastaaPoista
 7. Vai sanoinko hauskasti? Meinasin sanoa tuohon keskelle sen vi---- jne. viitaten tuohon swedupostaukseen, mutta äh ei se sovi kun lapsista on kyse.

  Täällä on kudottu villatakkia, sitä kirjoneuletta, johon ostin jo viime tammikuussa langat. (fanfaareja) ja purettu, niin paljon, että tulee mieleen katkokävely (prööt prööt).
  Puhumattakaan sitä, että työt alkaa tosissaan ensi viikolla ja kustantajan dedis on kk päästä. Näitä pitäisi tehdä.
  OP

  VastaaPoista
 8. OP: Hauskasti sikäli, että ketutus, swedutus ja mitä niitä olikaan -jonostus sai huomaamaan, että toden totta olen nillittänyt täällä itseni muutamaa aivosolua köyhemmäksi.;) Tsemppiä koitokseen! Tekisi mieleni udella tuosta kustantajajutusta, mutta foorumi ei taida olla oikea.

  VastaaPoista
 9. Ketut rulettaa, varsinkin ekan kuvan.

  VastaaPoista
 10. Jutta: Kunhan ei haukkaa tissistä. Arveluttaa mokoma hakaneula.:)

  VastaaPoista
 11. Voihan kettu, ei ole tullut mieleenkään. teksi mieli melkein kokeilla :)

  VastaaPoista
 12. Peppi: Ei minullekkaan ollut tullut. Ja piti heti kokeilla; anna mennä vaan sinäkin.:D

  VastaaPoista
 13. Ihania ihanaia kettuja! Tee variaationa nappeja, jätä silmänreiät!

  Voi itku, en vielä neljännelläkään kertaa saanut noista koodeista selvää. Yhden kommentin jättäminen nvie niin paljon aikaa, että lapsen päikäriaika ei riitä! Mulle ei ole koskaan tullut roskapostia, vaikka mulla ei ole käytössä kommenttien valvontaa.

  VastaaPoista
 14. eilen tänään huomenna: Tosi hyvä idea! Kettunapit!!!! Minä olen spämmirobottien suosikkityttö numero yksi. Lähettävät minulle aika äkkiä aikuisviihdettä, aina kun jätän sanavarmennuksen pois. Mutta yritän taas joskus.

  VastaaPoista