29.8.2012

Jävla igen

Är den bättre nu? Vet inte.


23 kommenttia:

 1. I like it better like that! :) Nice job dear!

  VastaaPoista
 2. :D ! Kävin muuten kaupoilla ja ne valmiit paketit oli loppu. Muita tekstejä oli viel mutta ei tätä parasta. :/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Saanko kopsata? Voisin laittaa sellaiseksi fiilistauluksi eteiseen. Eli kun tää on esillä, mies ja lapset tietävät hissutella... (Tai sitten eivät...)

  VastaaPoista
 4. No nyt se on Loistava! Ihana tuo ristiriita (ainakin itse koen sen niin) vanhahtavan kauniin kirjonnan ja tekstin välillä:-D Ottaisin omalle seinällekin!

  VastaaPoista
 5. Noh noh. ;o))
  Voipi olla että kun oikein vi''''aa, ni tuo helpottaa oloa.

  VastaaPoista
 6. Se on hieno. Siinä on sekä herkkyyttä että aggressiota. Paljon todellisempi huoneentaulu kuin ne "oma koti kullan kallis", vaikka asuminenhan on Suomessa pahuksen kalliksta.

  OP

  VastaaPoista
 7. Kaikki samaa mieltä? Okei, hyvä niin. Kiusaa hiukan tuo E-kirjaimen suttu tuossa, mutta tuskinpa väsään tähän hätään kolmatta versiota.

  Ja Nonna:: Kopsi vaan, niinhän minäkin nappasin idean Ruotsin maalta.

  Villafani: Parhaat viedään ensin!:)

  VastaaPoista
 8. No jestas ändo hur det är nästan härligt nu! Jettekiva tycker jag.
  Hekottelin tässä juuri huoneen taulustasi ystävälle joka Hermostuneena Helsinkiläisenä suunnisti ( hukkasi itsensä kerran, mutta Avulias Oululainen ohjasi takaisin oikealle elon tielle ) pitkin Kirkkojotaintietä kohti Lasarettia. Tulimme yksissä tuumin siihen päätelmään että Oululaiset ovat mainiota kansaa!

  VastaaPoista
 9. paremmin ei voisi tämänhetkistä mielentilaa ilmaista. Mm. Mies parhaillaan leikkauksessa, trimmasi sahalla peukalonsa..

  VastaaPoista
 10. WeirdRockStar: Mukava kuulla, että Oulusta on löytynyt avulias henkilö. Näin ei kuulemma aina ole. Täällä päin on hiukan sisäpiirivitsinä vain olla möllöttää ja olla ns. ölövinä; eli suhtautua toisten asioihin tyyliin "mitäpä ne mulle kuuluu". Mutta hyvä, että apu löytyi ja reitti selvisi.:)

  VastaaPoista
 11. Kysyvälle vastataan, kolkuttavalle avataan ja parempi pyy povella kuin ?"¤ sukassa ja näin päin pois.

  VastaaPoista
 12. Tio teksti on hyvä, sellainen vanhanaikainen ei-tasainen fontti suttuineen kaikkineen.

  Ookko nä kirjonu nuo kukat?

  Kaipaan tuota ölövinä olemista.

  OP

  VastaaPoista
 13. kio: Ai, kamala! Toivon parasta miehellesi, peukalo lienee mennyttä?:(

  WeirdRockStar: Näinpä se taitaa olla. Oulussakin.

  OP: Sulla pitää siellä itseksesi olla vähän ölövinä, jospa se lievittäisi ikävää.;)

  VastaaPoista
 14. kiitos, onneksi ei ole mennyttä, jänne poikki, se on kiinnitetty leikkauksessa ja luvataan, että tulee vielä toimiva peukalo, jos ei mitään yllätyksiä matkaan (kuten tulehdusta yms). 2kk sairausloma ja peukaloa ei saa taivuttaa yhtään. Olisi voinut olla paljon huonomminkin.

  VastaaPoista
 15. kio: Aika kurja juttu, mutta onneksi pahimmalta säästyitte. Sun pitää nyt sitten perustaa sinne viihdytysjoukot: 2 kk on pitkä aika!

  VastaaPoista
 16. Hihhih, tuollaisen huoneentaulun minäkin voisin ottaa. Itse asiassa, otatko tilauksia vastaan?

  VastaaPoista
 17. Jutta: Teksti ei ole omani, joten kaupallisesti sitä en voi hyödyntää, mutta toki voin sulle painaa tekstin jollekkin vanhan liinan kulmalle muuten vaan, jos keksit jostain sopivat kehykset. Mulla on täällä Sinooperin kangasvärejä (musta, limevihreä ja hieman punertava ruskea) ja Tiimarin sablonat; niillä mennään.

  VastaaPoista
 18. Aa niin et ole itse ommellut noita kukkasia? Hmmm... Ei meillä ainakaan tähän hätään taida olla mitään vastaavia liinoja... Katsellaanpa keksinkö jotain.

  VastaaPoista
 19. Jutta: Liinoja mulla riittää, tuota samaakin itse asiassa on. Mutta kehykset tarvitset. Mulla on ollut huono kehysviuhka kirpulla ja täältä löytyy vain ankeita tavallisia.

  VastaaPoista