13.8.2012

Hitaasti hyvä tulee

Tuumailin tänään nappikaupassa. Hankotakistani taitaa tulla tuumailutakki, niin paljon pään raapimista se vaatii. Jokin takissa vaivaa minua hirveästi, mutten tajua, mikä. Palaan siis mietintämyssyyni muhimaan ja vilautan takkia vain sen verran, että pysytte kärryillä.

16 kommenttia:

 1. Moikka! Ihana takki tulossa, hiljaa hyvä tulee. Kivalta näyttää muutenkin, ensimmäinen tervehdys sinulle siis.

  VastaaPoista
 2. Siitä tulee hieno, kirjailtu, takki.
  Minkälainen se mietintämyssy on? Mullei sellasta ole. Pannymyssy löytyy, mutta ei, en pistä sitä päähän.
  OP

  VastaaPoista
 3. Harmaafuksia: Kiitos ja terve vaan! Toivottavasti olet oikeassa tuon ihanan kanssa, jokin kalvaa täällä. En tiedä onko se tuo väri vai mikä, mutta yritetään vielä keksiä jotain.

  OP: Se on ihan semmoinen mielikuvitushattu. Joillakin on mielikuvistusystäviä, olisiko samaa sarjaa. Vaikka onhan mulla iitä virkattuja myssyjä, auttaiskohan ne paremmin, kun ei täällä tunnu ajatuksia löytyvän.

  VastaaPoista
 4. Ihanaihana takki tulossa! Jään odottelemaaan tulevia innolla.

  Minäkin olen virkatusta haaveillut, mutta jotenkin se tuntuu ihan mahdottomalta ajatukselta. Kappaleet levenisivät ja kapenisivat kuitenkin ihan miten sattuu. Liekö ala-asteen virkkuutyöt liian elävinä mielessä :) Jospas joskus uskaltaudun. Oon joskus ohjetta Koukussa-kirjasta tainnut kopioidakin... Mistä sinun takkisi ohje on, jos saan tiedustella?

  VastaaPoista
 5. KahviKaneli: Kiitos, kierrätyspuuvilla on pehmeä asia.:)

  sanna: Ohje on Dropsin ilmaisohje. En jaksa hakea nyt linkkiä, mutta liitän sen sitten valmiin takin postaukseen. Ravelrystä se kyllä löytyisi mun projekteista... Takin koko on ollut ongelma (yllätysyllätys) ja nyt jotenkin tuo nappipolitiikka ja istuvuus muutenkin kiusaa. Toivotaan parasta.

  VastaaPoista
 6. Anna muhia! Kysele mielipiteita ja mutustelet niita ja kylla se pikkuhiljaa selviaa mika kalvaa! :) Ihan on syksyiset lampoiset varit. Hyva siita tulee..... varmaan enemmankin kuin hyva! :D Hitaasti hitaasti.... niin mennaan taallakin.

  VastaaPoista
 7. No ainakin yksityiskohdat näyttävät upeilta! Pidän peukkuja kainaloita myöten ylhäällä että saat ratkottua pulmat. Venyisköhän se jos kastelisi?

  VastaaPoista
 8. Se näyttää jo nyt ihanalta, semmoiselta takilta, josta syksyllä tulee hymyilevä olo, kevyt askel ja kauniiden asioiden vaaliminen.

  Ja nyt tekee mieli sanoa vielä, että tuliko teillekin nyt kesä vielä, nautitaan näistä, lisäkesä.

  VastaaPoista
 9. Ina: Kiitos tsempistä. Kun en oikein tiedä, mikä siinä takkuaa, niin hankala miettiä, mitä pitäisi vielä tehdä. Ihan kuin siitä puuttuisi jotain. Mutta syksyähän riittää edessä arvuuteltavaksi.

  Soile: Kiitos peukuista! Pitäisköhän kirjailla useampikin kuin yksi ruusu. Kun musta tuntuu, että tuo ruskea väri jotenkin kalvaa.. Saisi sitä hiukan peitettyä.:)

  himalainen: Hymyilevä olo? Kuulostaa kovin herttaiselta tuo. Ja kyllä, tuli se. Varjomittari näyttää tiiliseinän kupeessa 27 astetta. Luut alkavat hitaasti lämmetä.:)

  Neulisti: Kiitos! Mietin juuri, että kehtaisko niitä tehdä lisää. On vasta yksi kukkanen kyljessä.

  VastaaPoista
 10. Ihanalta näyttää! Tulee Odd Molly mieleen, mutta oikeana käsityönä sata kertaa hienompi! Paljon lisää kukkia ja lehtiä vielä ja vaikka jotain muutakin ihan yllättävää lisäksi.

  VastaaPoista
 11. SuviL: Eli yllytät koristelemaan lisää? Juuri nyt laiskottaa, mutta saattaa olla, että näin tulee käymään.:)

  VastaaPoista
 12. Sinulle on tunnustus blogissamme. :)

  VastaaPoista
 13. Ehdottomasti! Mikäs kiire tuumailutakilla.

  VastaaPoista
 14. Neulisti: Kiitos, tulen kuikuilemaan.

  SuviL: Ei olla jäniksen selässä, ei.:)

  VastaaPoista