22.7.2012

Voihan sunnuntai

Täällä vaivaa se perinteinen. Iskee idealla, syöksyt lankakaapille ja eihän sitä ole. Siis juuri sitä lankaa, jota tarvitsisit juuri sillä hetkellä. Lyhyen aivotyön jälkeen huomaat, että on sunnuntai, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on kärvisteltävä ideasi kanssa seuraavaan aamuun. Siis sillä edellytyksellä, että pystyt hillitsemään itsesi etkä tartu korvaaviin lankoihin, kuten nyt vaikka tuohon kuvan valkoiseen. Sitä riittäisi.


Voihan nenä, sanon minä. Ajattelin virkata uuden päällisen eilen löytyneseen varjostimeen räikeän pinkistä puuvillasta, mutta nyt täällä joudutaankin nukkumaan yön yli ja jalostamaan ideaa. Se ei tietenkään ole automaattisesti huono juttu, mutta koville se ottaa. Tietysti jos tekisinkin monivärisen; raitaa, siksakkia tai jonkin uuden heksis- tai isoäidinneliövirityksen, niin lankakaupoille ei ehkä jouduttaisi. Kylläpä nyt koetellaan naista!

Ehdotuksia? Kenelläkään?

7 kommenttia:

 1. No eikö lähistöllä olis Prismaa mistä sais ens hätään jonkun pinkin langan... Mulla käy aina kanssa noin. Sulla on muuten hieno blogi, tapasi kirjoittaa on niin hauska että monesti naureskelen itsekseni ääneen. Kiitos siitä

  VastaaPoista
 2. Ehdotuksia ei ole. Mutta tiedän tunteen. Ja tuo odottaminen pilaa joskus jo melkein koko idean. :( Koitahan sinnitellä.

  Tuo blogin otsikon tausta on upea. Piristävä. Ihanan ristiriitainen sen mielikuvan kanssa, mikä minulle tulee mieleen käsitteestä harmaa arki :D

  VastaaPoista
 3. Hannastiina: Kävin jo marketissa, mutta siellä ei ollut haluamaani väriä. Joten mietitään edelleen. Ja kiitos sanoistasi. Blogini on "siistiytynyt" tekstin suhteen alku ajoista aika lailla; minusta on tullut arempi sen suhteen, mitä kaikkea sitä kirjoittelee. Pelkään, että huumorin kukkakin on siinä matkalla aika tavalla lakastunut;)

  K: Bannerissa on valoa ja varjoa kuten arjessakin. Ja tässä meikäläisen lamppuideassa; nyt ollaan varjon puolella, mutta onpahan aikaa miettiä, mitä ja miten varjostimeen virkkaa.

  VastaaPoista
 4. No voi sun...
  Tuo varjostin on nykyolossaan kyllä aikas hurja, sanoo ihminen, joka aina välillä asuu englantilaisilla ruusuilla sisustetuissa asunnoissa. Tod. näk vuokraisäntien/emäntien mummovainaiden tavaroita.

  Sitten, vielä. Jäin miettimään, mielikuvitukseton kun olen, mites Rouva Harmaa Arki meinaa virkata tuon varjostimen reunan, kun se on tuolleen kaareva?

  Tuossa kuvassa oli niin paljon kaikkea, että meni päässä piuhat solmuun, enkä aluksi tajunnut, että mitä kaikkea siinä onkaan. Mutta tämmöinen värirajoitteinen käyttäisi valkoista, ehkä, jos lampun jalaksi tulee tuo, mikä on kuvassa, ellen sattuisi tekemään lastenhuoneeseen jotain. Mutta minähän olen värirajoitteinen.

  OP

  VastaaPoista
 5. Virkkaat tuolla valkoisella ja sitten värjäät sen sitten törkeän pinkiksi?

  VastaaPoista
 6. Jotenkin tosi ihanan runsasvärinen kuva :) tuo varjostimen jalka on kyllä herkun värinen.

  VastaaPoista
 7. OP: Varjostimen värit olivat aika haalistuneet. Sitä purkaessa saumoista löytyi täysin mustapohjaista kangasta; oletettavasti lamppu on ollut siis ruusuja mustalla pohjalla. Ja lamppu saattais mennäkkin lastenhuoneeseen, niin siksi minä sitä pinkkiä mietin. En mie muuten.

  Soile: Valkoisella mennään, kaupat ovat liian kaukana tähän hätään.;)

  Peppi: Tavaroiden alla oleva liina tekee kuvan levottomaksi, tunnustan!:)

  VastaaPoista