9.7.2012

Hupsista!

Pitkästä aikaa valmis neuletyö. Sain kolmannella yrittämällä kämmekkäistä oikean kokoiset, mikä on tietysti kätevää, koska nyt voin pitää ne itse.


Malli: Kensington Mitts huomattavasti lyhyempänä kuin originaalissa mallissa. Ohje löytyy vuoden 2011 Jane Austen Knits -lehdestä. 
Lanka: Jumalaisen väristä (Oliivi) Väiskiä (Väinämöinen) Louhittaren Luolasta. Langan menekkiä en osaa oikein arvioida. Vähän joka tapauksessa. 
Puikot: 3,0 mm.


Sukkapuikoilla jatketaan, mutta älkää vaan luulko, että sukkia. Pois se minusta.

19 kommenttia:

 1. Ääääh täydellinen väri ja ihana malli. Olen melkoisen kateellinen.

  VastaaPoista
 2. Stella: Ei kannata; sinulla syntyvät moiset käden käänteessä.:) Lanka on tosiaan upean värinen, sitä saa varmasti sieltä etelästä kaupoilta ja netistäkin tietysti. Olen ostanut omani Lumoavasta Langasta.

  VastaaPoista
 3. Oletsä kyllä sissi, kun jaksoit niin monesti aloittaa alusta. Mulla ois jo usko loppunut ja olisin vaihtanut mallia. Hienot ne on! =o)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis väri ja malli ja kaikkea. Passaa noilla Suomen kesää paistatella. Ihan siis ajankohtaiset.

  Tapetti on yltiö- ihana! Eikö ole vänkää että joku musta asia voi olla lämmin luonteeltaan? Itsekin tähän kummallisuuteen olen tehnyt tuttavuutta.
  Mustaa itse asiassa sekoitetaan pääpiirteittäin 40 - 44 sekoitusta, vuodesta riippuen. JOten jos joku on taittanut siniseen, tarkoittaa sitä se asia että kys yksikkö on ollut sinipigmenttiin taitettu.

  VastaaPoista
 5. Emma: No niin ne ovat. Kelpaa täällä kesäilloissa lämmitellä kylki kyljessä Darcyni kanssa.:)

  Hanna: No ranteisiin asti minä vain aina ehdin, joten en minä mikään kaamea sissi ole.;)

  WeirdRockStar: Ajankohtaiset kyllä. kylmää on taas. Ja musta kyllä yleensä rulettaa, tapettiostos ei kaduta. Itse asiassa tekisi mieleni tapetoida enemmänkin, mutta koetan jarrutella ja tuumata hiukan ensin.

  VastaaPoista
 6. ne on nätit. tosi nätit! :-)

  VastaaPoista
 7. Onpas hyvän väristä lankaa! Ja mieletön tuo tumma tapetti. Tosi komea! :)

  VastaaPoista
 8. A-L: Kiitos!

  Hanna H: Tykkään itsekin langan väristä tosi paljon. Onneksi sitä jäi reippaasti johonkin muuhunkin.;)

  VastaaPoista
 9. Upeat kämmekkäät. Hieno väri. Olisivat aivan varmasti kelvanneet myös Jaws:lle alias Richard Kielille. Ihan kelle vaan.

  Tahtoo samanlaiset.

  OP

  VastaaPoista
 10. OP: Onneksi en ehtinyt hoksauttaa Richardia kämmekkäistä. Nyt on tulollaan lapiokokoiset lapaset; en tiedä mikä minuun on mennyt. Saattaapi siis olla, että Richard saa lapaset kuitenkin.

  VastaaPoista
 11. Juu ja minä olen viimeistelemässä villatakkia, jonka hihat ylettyy sormenpäihin. Tarkoituksella.

  Isäni sanoi, että isot kädet (leveät) ovat tekevän ihmisen kädet.

  Nyt on muuten heinäkuuu & helle. Mutta ehkäpä ne (villa!)käsineet ovat sopivan pieniä kesäkäsitöitä.
  OP

  VastaaPoista
 12. OP: Helteestä en tiedä, mutta ei ole kyllä palellutkaan. Lapasprojektiin on syynsä; saa nädä ehdinkö ajoissa. Lapasista tulee niin isot, että saattaa mennä purkuhommiksi. Taas.

  VastaaPoista
 13. Ihanat kämmekkäät. Mukava huomata, että muutkin neulovat helteellä :O)

  VastaaPoista
 14. Minna: Neulon minä. Olen neulonut nyt kesällä taas enemmän kuin moneen kuukauteen. Aika paljon on vain ollut purkuhommia, joita ei aina kehtaa vilautella blogissa.

  VastaaPoista
 15. Mitenkä tämä oli mennyt multa ohi?! Hurjan kauniit kämmekkäät! On kyllä aikas täydellisen näköistä ja väristä lankaa.

  VastaaPoista
 16. Neulisti: Lanka on tosiaan ihan überosastoa. Ja ei sulta mitään ole mennyt ohi, ihan olet hyvissä ajoin. Ehtii sitä kesällä ihminen vähemmälläkin pinnistyksellä.:)

  VastaaPoista
 17. Ihanat kämmekkäät ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista