13.7.2012

Ei luovuteta

Lupasivat lisää vettä. Minä ostin aurinkovarjon alesta.

Kuvan sudenkorento oli rikkonut siipensä. Nostin sen korkealle puuhun paikkaan, johon minä, lentotaidoton, kuvittelin hyvän kiitoradan ja tilan nostaa korkeutta. Tuskin se enää lensi, mutta jospa sekin piti ajatuksesta.


Menen nyt purkamaan lapasen. Huomenna aloitan alusta.

11 kommenttia:

 1. Hyva Outi! Positiivista ajattelua ton auringonvarjon suhteen! Kylla se aurinko viela esiin tulee! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava kuva, voi että!

  Mä ostin alesta hellehatun. Myyjälle sanoin uhmakkaasti, että nyt alkaa helteet. Myyjä totesi kylmästi, että katsoi juuri säätiedotuksen ja ensi viikoksi tulee taas sadetta. Ostin kuitenkin, ja myyjä, hänellä alkoi kuulema loma.

  VastaaPoista
 3. Ina: Usko ei saa loppua kesken.;)

  Satu: Minullekkin ne helteet kelpaisivat, joten toivottavasti olet sääprofeetta ja ennustuksesi pitää paikkansa!

  VastaaPoista
 4. Oishan se mahtavaa, jos joku päivä ei tarttisi laittaa villasukkia jalkaan. ainakaan sen takia että jalkoja palelisi.

  VastaaPoista
 5. Soile: Mielenkiintoinen on suvi ollut. Jotain kait kertoo se, että villatossut on jo kulutettu puhki.:D

  VastaaPoista
 6. Minäkin ostin ale-aurinkovarjon.
  Olenkin seuraillut avonaisen varjon pinnalla kelluvia vesipisaroita ja -lätäköitä ja samalla arvellut milloin ne valuvat uuden varjon läpi. Aika hyvin nuo kelluvat tuossa Prisman vihreällä varjolla, vaikka ei se nyt mikään sateenvarjo olekaan.

  VastaaPoista
 7. Rva Pioni: Minä olen pitänyt omaa varjoani vielä paketissa, sen sadeominaisuudet ovat siis testaamatta. Odottelen vielä aurinkoa uskollisesti.

  VastaaPoista
 8. Eikös es ole ihan sama, kummasta on kyse; se on vaan hyvä, jos esinettä voi käyttää useampaan tarkoitukseen...

  Rouva Harmaalla Arjella on kaunis yksityiskohta ristiin pistelyistä tuossa bloginsa yläpalkissa; onko kenties omaa tuotantoa?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Tykkään kovasti tuosta Rouva Harmaasta Arjesta... Mutta ei, pistely ei ole omaa tuotantoa. Kuva on vanhasta pitsiliinasta, joka on ollut esillä blogikuvissa aiemminkin. Liina keikkuu nykyään tyttären huoneen kattovalaisimessa muutaman muun kaltaisensa kanssa.

  VastaaPoista
 10. No, se on tällainen kesä tämä. Viimeviikolla jonotin verikokeeseen ja odotustilan seinällä roikkuvassa töllöttimessä meteorologi vertasi tätä kesää kesään 1987, kuulemma yhtä märkää. Älkääs kulkaa liioitelko; menin silloin naimisiin ja koko kesän satoi niin, että mökillä ei ollut yhtäkään muurahaista, kun ne kaikki vaan möllötti keoissaan (tontilla oli tuohon aikaan 14 kekoa). Tänä kesänä ne harvat kerrat kun on mökille ehditty, on muurahaiset juosseet sinne tänne taukoamatta. ;)

  Aurinkovarjo on hyvä ja tarpeellinen. Yläterassilla sellainen pitää pöytää kuivana. Alaterassille ostin katokseen uuden kankaan. Edellinen on haalistunut rumaksi ja mies asensi sen nurinpäin sillä seurauksella, että se vettyy ja venyy. Se vedenhylkimiskäsittely on vain toisella puolella. ;)

  VastaaPoista
 11. morso: 1987? Minulla on muistikuvat vähissä; saatoin olla kesätöissä Helsingissä koko sen suven. Paitsi että provinssirovkissa oli silloin kyllä tosi märkeää, sen muistan. Mutta koska siitäkin selvittiin ja koska todistuksesi mukaan silloin oli märempää kuin nyt, niin hätäkös tässä. Täällä paistaa muuten aurinko ja on ollut aivan ihana aamu. Toiveita on siis!

  VastaaPoista