1.7.2012

Huh hellettä!

Äiti-ihminen: Sano joku numero. Yhden ja kahdenkymmenenkuuden väliltä.
Lapsi: Höh. Seitsemän.
Äiti-ihminen: Seitsemän? Miksi?
Lapsi: Koska minäkin olen seitsemän.

Virallinen ja arvokashenkinen arvonta on siis suoritettu. Unenpöpperöisen kesälomalaisen randomarvontageneraattorilla voittajaksi kirkastui Henna. Laitahan Henna osoitetta tuohon blogini sivupalkissa näkyvään spostiosoitteeseen, niin laitan pakettia tulemaan.

Anonyymi kirjoitti...
Miekin mukana! -Henna
24. kesäkuuta 2012 13.09 Se on sitten heinäkuu. Ja kyllä sen huomaa. Ei tarvitse kuin yhdet villatöppöset ja yhden villatakin. Niillä tarkenee oikein mainiosti, jos ei mene ulos.

6 kommenttia:

 1. Mää jo mietin että onko eteläisessä oulussa ihan eri kelit kuin meillä. Ei ole hellemekkoja tarvittu.

  VastaaPoista
 2. Soile: Kuva ei ole aivan viime päiviltä ja toisekseen kuvan henkilö kuuluu taloutemme kuumeverisempään osastoon. Hänellä ei palele. Tai hän ei ainakaan tunnusta. Hänen iässään ei myönnetä mitään.

  VastaaPoista
 3. Huh tosiaan. Pidän ankaran totisena peukkuja että loppuviikolla lämpenisi, kuten ainakin jotkut sääennusteet lupailevat. Kävin muuten villapaitatauluasi kommentoimassa, mutta taisin kohmeisilla sormillani klikkailla mihin lie, kun huikkaukseni ei tullut perille asti.

  VastaaPoista
 4. luminen: Oijoi, kommenttisi on mennyt hukkaan tai sitten olen kämmeltänyt täällä päässä. Bloggerini on juonitellut vanhassa selaimessa ja nyt on sitten tehty vaikka mitä tietoteknisiä muutoksia. Siinä on saattanut tapahtua vahinkoja, anteeksi, jos näin on. Mutta joo, lämpöä odotellaan täälläkin!

  VastaaPoista
 5. Joo bloggerin käytös on välillä merkillistä, mutta luultavimmin sähläsin itse. Eipä ollut kummoinenkaan menetys se lyhykäinen kommentti, mutta aattelin vaan kertoa että olen täällä käynyt ja kommenttiakin yrittänyt räpeltää :)

  VastaaPoista
 6. luminen: Mukava, että ihmiset hihkaisevat jotain. Olen kyllä itsekin patalaiska kommentoija, mutta joskus kummastuttaa, kun bloggerin mukaan porukkaa käy, mutta mitään ei kukaan sano. Vaikka ei kait sekään mitään haittaa. En minä ainakaan tätä toisten ihmisten takia pidä; omaksi iloksi.;)

  VastaaPoista