2.6.2012

Viheliäinen keli

Kalenterin päivämäärä ja ikkunalasin takana vellova märkä ujellus eivät oikein vastaa toisiaan. Mutta en anna sen häiritä. Postipoika on ollut kaverini koko viikon ja minulla on vihdoinkin aikaa tutkia kaikkea sitä, mitä on tilattu.


Eihän tässä ole enää muuta hätää kuin se, että mistä kirjasta aloittaisi.

9 kommenttia:

 1. Yyyyyh, mäkin haluan :D Noihin japsikirjoihin tulee suorastaan himo. Kun tilaa ekan, se on niin hyvä että olis pakko saada lisää. Olis muuten hauskaa, jos vilauttaisit kirjan sisältöä? :)

  VastaaPoista
 2. Itse selailin tuota kehrääjän käsikirjaa. Hyvä opus, tosin jotkut kuvat voisivat olla tarkempia tai niitä voisi selkeuttää kaaviolla. Osin selkeät kaaviot löytyivät.

  Totesin juuri, että minä en tarvitse mitään uutta, selasin 90-luvun Suuri käsityökerho -lehtiä, ja on ihan eri meininki nykyiseen verrattuna.

  Tuohon ilmaan. Olenkohan aikaisessa vai ajoissa, kun kudon sukkia?

  OP

  VastaaPoista
 3. mokkakissa: Tuli sellainen olo, että täti tarvitsisi jotakin nostatusta. En minä tietenkään muuten...;)

  Maija: Himo, totta tosiaan. Kirjasissa oli pari juttua, joihin saatan tarttua aika pian - ajattelin kuvia sitten lisää. Tuo vasemman laidan kirja oli äsken Neulovan Nartun blogissa esillä ja siitä oli siellä jokunen kuva. Suurimpaan hätään ohjaan sinut sinne!:)

  OP: Minulla on ollut värttinän kanssa hiukan takkuista, joten ajattelin tuosta Tuulian kirjasta saada roppa kaupalla inspiraatiota. Vaikuttaa perinpohjaiselta.:) Ja villasukkia tarvitaan aina. Pitäisi vain saada tsempattua itsensä niiden neulomiseen. Onnea sinne, jos sukkaa tosiaan pukkaa!

  VastaaPoista
 4. Jos siella sataa niin sataa taallakin. Kirjat nayttaa tosi houkuttavilta. Odotan mielenkiinnolla mita niista paljastat. Mulle nuo jaappanilaiset kirjat on ihan uusi tuttavuus.....tai siis ei viela tuttavuuksia ollenkaan. Moni on niita kovasti kehunut.

  VastaaPoista
 5. Ina: Onko etsy.com sinulle tuttu? Sieltä niitä Japanin ihanuuksia löytyy. Olen tilannut suurimman osan pomadour24 nimisestä kauppiaalta, mutta on siellä muitakin. Kun nyt olet siellä ameerikoissa niin sullahan kannattaisi tilalla sen mantereen kauppiailta; postimaksupuoli mahtaisi olla mukava.

  VastaaPoista
 6. Eilen tosiaan tuntui ettei keli ollut sopivat kesäkuun aloitukseksi. Lähinnä tuntui syksyltä kun piti valotkin laittaa päälle.

  Japanilaiset virkkaus- ja värkkäyskirjat ovat ihan parhautta, tuota keskimmäistä kirjaa olen tainut joskus miettiä tilaavani.

  VastaaPoista
 7. Soile: Kyllä se tuo laitimmainen kirja, mikä sinullakin on, on parempi. Pitäisi joskus pitää jokin päiväkahvityyppinen kirjojen pläräystuokio oikein joukolla, niin voisi selailla toistenkin tilaamia kirjoja. Ja sää ei oikein houkuttele ulos. Mulla ovat vielä juolavehnät pellossa.

  VastaaPoista