17.6.2012

Sadetta pitämässä

Nämä meikäläisen blogitauot eivät ota onnistuakseen. Tällä kertaa syytän säätä: vedentulo ajoi tädin sisätiloihin, joten kait tässä sitten joutaa vaikka postaamaan. Valmista nimittäin on. Aloitetaan japanilaisen virkkauskirjan ohjeella tehdystä hengarivirityksestä.


Ohje ensimmäisen kuvan kirjasta. Alla pesulan rautalankahengari, joka todellakin kaipaa kylkiinsä pehmikettä. Lankana käytin Novitan Luxus Cottonia, jota ainakin minulla on hiukan ikävä takaisin kaupan lankahyllyyn. Koukku 3,75.

11 kommenttia:

 1. Sehän kävi äkkiä. Virkkaaminen siis. Minä vasta tuumailen. Ja siinä tuumaamisen lomassa leivon sämpylät ja perkaan kasvimaan...

  VastaaPoista
 2. Ai että miten kaunis koukku sulla on! Vaikken tykkää virkata ni tota voi jo vähän kadehtia..

  VastaaPoista
 3. Soile: Ei tarvi ihmetellä, miten ne kotitalousnaiset (vai keitä he olivatkaan?) eksyivät juuri teidän osoitteeseenne!:D

  Maija: Koukku on ihana juu. Se on ostettu joskus murheeseen ja toimii hyvin; kaunis katsella ja pelittää virassaankin erinomaisesti.

  VastaaPoista
 4. Harvinaisen romanttinen henkari :)

  Novitahan tunnetusti lopettaa kaikki vähänkin kelvollisemmat lankalaatunsa...

  VastaaPoista
 5. Emma: Kieltämättä aatokset ovat olleet samanmoiset. Olen tykännyt kovasti Luxus Cottonin luonnonvalkoisesta sävystä. Hamstrasin sitä aikoinaan, mutta nyt jäi vain pikkiriikkinen nöttönen, josta ei taida saada enää mitään. Onneksi tässä välissä näköpiiriini on ilmaantunut muitakin paksumpia puuvilloja ja on mulla mielessä yksi paikka, josta Luxus Cottoniakin voisin vielä kysellä.

  VastaaPoista
 6. Virkkauksesta en tajua mitään, mutta ompa ihana naulakko!

  VastaaPoista
 7. Jutta: Kiitos!:) Naulakko sai vuoden alussa uuden maalipinnan ja koheni silmissä. Yleensä kyllästyn väriroiskeisiin aika pikaisesti, mutta tuosta tykkään edelleen.

  VastaaPoista
 8. Harvinaisen soma henkari, raaskiiko tuohon päälle mitään laittaa roikkumaan... :) Kirja näyttää kiinnostavalta!

  VastaaPoista
 9. virkattu lintu: Suosittelen kirjaa kyllä; siinä on vaikka mitä somaa ja kesäistä virkattavaa. Olen tilannut sen etsy.comista Pomadour24-myyjältä. Menehän kurkkimaan!

  VastaaPoista