19.6.2012

Maakuntamatkan satoa

Ihmiseksi, joka ei ole koskaan ollut kovin kummoinen keltaisen ystävä, ostin aika lailla paljon ko. aurinkoväriä. Ensin kankaan ja sitten noin vain yllättäen ja äkkiarvaamatta eteen sattuneesta lankakaupasta vielä pussukan lankaa. Oikein kahta eri keltaista. Olen kauhean hämmästynyt.
Minusta nuo langat näyttävät virkatulta villatakilta. Mutta kenen - siinäpä pulma.

11 kommenttia:

 1. Solveig: No mutta tämähän selvisi pikaisesti!:DDD

  VastaaPoista
 2. kellastumista ilmassa, vaikka alkukesä vasta. keltaisen ilmestymistä omiin kuvioihin ihmettelen täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Peppi: Just mietin samaa tuijottaessani pihamaalle. Että jos se onkin tuo sää; jotenkin niin syksyn näköistä, eikä kesä tunnu pääsevän käyntiin ollenkaan!

  VastaaPoista
 4. Tuohan on kuin se dropsin virkattu takki! Taitaa vaan olla liian ohutta?

  VastaaPoista
 5. Kaunista keltaista. Valilla on jannaa huomata miten joku vari tai kuosimaailma ilmaantuu kovin yllatyksellisesti kotiin muodossa tai toisessa. Minulle tarttui taalta mustavalkoista Marimekon lahjapaperia pari rullallista. En meinannut lahjoja niihin kaaraista vaan varkata jonkin sortin taulut....kunhan mulla aikaa siihen on. Musta ja valkoinen sisustuksessa meidan kodissa on viela toteutumaton asia. Olisi siis ensimmainen.

  VastaaPoista
 6. Soile: Sitä Dropsin ohjetta kävin eilen vaklaamassa, mutta ei ollut vielä tullut. Omaan takkiin lanka ei taida riittää, mutta saahan tuota lisää. Tulisi aika makea lapsellekkin.. Mietitään, mietitään.

  Ina: Ihminen kaipaa välillä vaihtelua. Väriasiat ovat aika helppo ja nopea tapa siihen tarpeeseen.:)

  VastaaPoista
 7. Se on kyllä jännä tämä blogimaailma.. Itsekään en ole koskaan oikein tykännyt keltaisesta ja nyt muiden keltaisista neuleista luettuani olen ihan hulluna siihen! :)

  VastaaPoista
 8. Neulisti: Niin se menee. Itse huomasin miettiväni ihan pokalla keltaista metallilamppua. Keltaista! :D

  VastaaPoista
 9. Ihanaa keltaista! Kävitkö tuossa paikallisessa uudessa?

  Minä haaveilen ihan reilusta keltaisesta keittiöstä. Lottovoittoa odotellessa...

  VastaaPoista
 10. kaisa: Kävinpä hyvinkin! En tiennyt kauppaa olevankaan ja ilmeisesti pelkkää hämmästystäni sorruin ostoksille. Siellähän oli ihan laatupuikkoja ja kaikki. Toivottavasti se kannattaa; neulokaahan paikalliset kovasti!;)

  VastaaPoista