9.6.2012

Lohikäärmeen vihreä

Ei siitä ole kuin pari postausta, kun tunnustin olevani laiska kirjallisuuden lukija. Ja nyt olen sitten ahminut kaksi yötä lapsen Harry Potteria. Siksiköhän päätin ryhtyä lyhentämään "pienten projektien" -jonoani juuri kirjanmerkistä?


Jos haluat samanlaisen, ohjeen löydät täältä. Minun lankani oli Noron sukkalankaa (Silk Garden Sock) ja koukku 1,5.

11 kommenttia:

 1. Kaunis kirjanmerkki!
  Huomasin itsekin, että 11 kysymyksen vastauksessani kirjoitin etten leivo juurikaan ja heti seuraavana päivänä teki mieli raparperipiirakkaa :O)
  Lukuintoa Harryn seurassa.

  VastaaPoista
 2. Minna: Hyödyllisiä kysymyksiä siis!:D

  VastaaPoista
 3. ... komppaanedellistä raparperipiirakan leipojaa ja liityn joukkoihinsa.
  Tosi kaunis k- merkki!

  VastaaPoista
 4. joulunaikoihin isopi poika innostui lukemaan pottereita. yhden sai luettua, sitten ei enä kiinnostanut. Minä ahmin kaksi ensimmäistä. Pitäisi hankkia ne muutkin, olivat ihan mukaansa tempaavia.

  VastaaPoista
 5. WeirdRockStar: Kiitokset! Raparperipiirakkaa on tullut jo tehtyä ja piha pukkaa lisää vartta. Nam!

  Soile: Täälläkin taitaa äitee olla lasta innostuneempi. Ajattelin haalia varuilta kirjoja ja leffoja, josko tästä äiti-lapsi-harrastus saataisiin kesäksi polkaistua käyntiin.

  VastaaPoista
 6. Harryt ovat olleet täälläkin listalla jo vaikka kuinka kauan.
  Kivaa toi lohikäärmeen vihreä :) ja melkein sen näköinenkin tuo kirjanmerkki...

  VastaaPoista
 7. Peppi: Potterit vaikuttavat ainakin tuon eka osan perusteella jokseenkin epäilyttäviltä lohikäärmeiden ystävien kannalta; lohikäärme taitaa olla tuotantoeläimen asemassa, kun on lohikäärmeennahkahansikkaita ja mitä niitä nyt oli. Pitää lukea vielä; jospa siellä olisi joku oikein kunnon tulinielu antamassa kyytiä porukoille.:D

  VastaaPoista
 8. Potterit on parhaita! Englanniksi vielä ihan ekstrahyviä, vaikka suomennoksetkin ovat huippuja. Itse joskus vuosia sitten, tosin silloin jo kai myöhäisheränneenä, luettavien kirjojen puutteessa aloitin noiden lukemisen, ihan alun parit sivut silloin vähän tökki että hohhoijaa, mutta siitä kun pääsi eteenpäin niin on sitten sekä suomenkieliset että englanninkieliset että elokuvat kädenulottuvilla nykyään :) Lohikäärmeitäkin tulee vielä muussakin kuin hansikkaiden muodossa ;)

  VastaaPoista
 9. Minäkin vietin yhden viikonlopun ensimmäisen Potterin kanssa - siis yöt ja päivät. Maanantai menkin sitten silmät ristissä ja aivot pöllähtäneenä! Muitten osien kanssa olin jo viisaampi ajan käyttäjä. Tuo merkki-ohje otetaan käyttöön. Kiitos.

  VastaaPoista
 10. Paula: Jihuu! Olen ollut kyllä toiveikkaalla mielellä lohikäärmeiden suhteen, koska kaiken maailman kolmipäisiä koiria ja vuorenpeikkoja on jo tavattu.:)

  Lissu: Minulla oli tarkoitus neuloa yöllä tossut, mutta koska en löytänyt sopivaa lankaa (!), tartuin Potteriin. Ja kyllä, aika kummasti kuluu sen parissa!

  VastaaPoista
 11. Potterit oon aikoinani lukenut kaikki heti niiden ilmestyttya englanniksi. En malttanut mitenkaan odottaa suomennoksia. IHan huippuhyvia. Nyt odottelen sitten etta vanhempi neideista kasvaa niin isoksi etta voin esitella kirjat hanelle.
  On muuten tosi ihana kirjanmerkki. Tarttee varmaankin tutkailla ohje itsekin tuolta. Lohikaarmeen viheriainen on hyva vari. :)
  Nauti lukuhetkista!!!

  VastaaPoista