16.5.2012

SurSur

Täällä on jo pitkään metsästetty kadonnutta ompeluintoa. Onhan sitä verhoa, tyynyä ja muuta nopeata surautettu, mutta mitään järin todellista ei ole tullut valmiiksi. Voi olla, että se juna meni jo. Että minun Huskyllani kaasutellaan enää vain satunnaisia pikkupilkahduksia ja parsitaan joskus farkkujen polvia. Masentavaa, eikö? Ihan luovuttanut en kuitenkaan ole. Tilasin Mekkotehdas-kirjan ja siinäpä onkin sellainen karkki, että jos ei tuosta ompeluinspiraatio iske, niin sitten ei mistään. Nyt täällä odotellaan, josko jokin ylimaallinen ompelumyräkkä kohta saapuisi ja tekisi hirveää lovea kangasvarastoihin. Olisihan se jotain se.

Odotellessa aion neuloa. Se sujuu taas.11 kommenttia:

 1. Sama täällä. Sain kirjan äitienpäivälahjaksi, ja on se kolahtanutkin! Kun vaan olis aikaa. Ja niitä kangasvarastoja. Tuota kirjaa selatessa tulee sellainen olo että yhdestä ja samasta ommeltu on ihan tylsää, tai ainakin mun kankaat on ihan tylsiä. Pitäis olla kaikkea ihanaa, karkkivärejä, erilaisia kuoseja sikin sokin, aplikointeja... juu juu. Todenneet olemme, että taitoa pitäis myös olla enemmän. Ja aikaa! Intoa jo löytyis omasta takaa. Mutta parempi niin tietysti kuin toisin :)

  VastaaPoista
 2. VIherran taalla kateudesta. Kaikilla on jo tuo kirja ja ma saan odottaa viela reilun kuukauden ennen kuin paasen sita ostamaan. Onneksi saan sen sentaan mutta taa odottelu on tyhmaa..... Toisaalta tata "suurta ahdistusta" lieventaa fakta muutosta ja ettei tassa nyt pahemmin paase muutenkaan mitaan tekemaan. Nauti kirjasta. Ma hehkutan sitten jossain vaiheessa... :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan sama ongelma. Muttta mutta, joku uusi kangas ja ompelutarvikkeiden läpikäyminen auttoi kummmasti. Kangassakset on teroitettu täällä päässä kesäksi, joo.
  OP

  VastaaPoista
 4. Nyt blogistaniassa alkaa syntyä mitä ihanimpia mekkoja. Ja minä huokailen. Saa nähdä, pitääkö tuo kirja hankkia meillekin...

  VastaaPoista
 5. Minna: Kirjassa on kyllä tosi nättejä mekkoja "tylsännäköisistä" kankaista. Tuumasin kirjaa selatessani, etten ikinä tajuaisi tarttua moneenkaan mekoissa käytettyihin kankaisiin.. Minä aion tänään inventoida kirpputoreilta haalimiani tilkkuja; josko niistä saisi jotain! Miten on, kokeiltaisko molemmat sitä helpoksi mainitua? Olikohan se Alviina?

  Ina: Minä tilasin kirjan AdLibris-nettikaupasta; hinta oli paikallisten kauppojen hintaa paljon edullisempi. Ja paketti tuli viikossa. Tutkippas postituskuluja rapakon taakse tai tilauta jollakin tutulla tänne kotimaahan sinua oottamaan.. Ihastut varmasti!

  OP: Minullakin on sellainen rohkea toive, että kesällä tulisi ommeltua. Suunnitelmia on, mutta puhti puuttuu. Jospa se tässä vielä ilmaantuu; lomaan on pari viikkoa. Sitten ompelen jotain vaikka hampaat irvessä.:D

  Nonna: Kirja on kyllä niin lutunen, että jos yhtään olet tuommoiseen kallellaan, niin saattaa se sortuminen kaupoilla olla vielä edessä..;)

  VastaaPoista
 6. Mulla ompelukärpänen surraa sen verran kovvaa, että kaivelin kankaat ka ompelulehet esille. Valakkasin sieltä noin 20 mallia, joihin pitäs piirrellä kaavoja ja leikata kankaita jne. Jospa sitä sais ens viikolla jo ommeltua jotaki.

  VastaaPoista
 7. Näppi: 20? Sulla on todellakin oikea puhuri siellä! Pyörremyrsky, etten sano.:)

  VastaaPoista
 8. Mullakin on tuo kirja. Hankin sen ihan vaan ihanien kuvien takia.

  VastaaPoista
 9. Kesän lapsi .Minna: Kieltämättä kirja menisi jo ihan katselukirjanakin, mutta katsotaan, josko sitä vielä ottaisi siitä ompelemalla parit bonukset.:)

  VastaaPoista
 10. Robert Carlyle (Housut pois ja Ylämaankettu) sai minut aina huokailemaan...
  OP

  VastaaPoista
 11. OP: Sulla on siinä varmaan vielä jokin saarivaltakunnan-tuntemus-lisä kaupan päällä.:)

  VastaaPoista