3.5.2012

Ilmoitusasiaa

Jos jollakulla Oulussa tai muuten vain lähimaastoissa olevalla on akuuttia tarvetta yhdelle tai kahdelle runkojoustinpatjoista ulos kuoritulle joustinkehikolle (mikä ihme sellaisen oikea nimi on?), niin saa tulla hakemaan. Ovat olleet ulkosalla koko talven ja saaneet siksi nätin ruostutuksen pintaansa. Suunnittelin niistä ensin kehikkoa kärhöilleni ja sen ajatuksen hylättyäni tuumasin laittavani niistä toisen ihan vaan ronskisti kotiseinälle noin niin kuin taiteen virkaa toimittamaan. Mutta ei siitäkään mitään tule. Ovat lähdössä maanantaina kaatopaikkakuorman mukana huis hiivattiin. Yhden hökötyksen koko noin 80 cm kertaa 2 metriä. Mikäli joku innostuu, niin yhteyttä voi ottaa tuossa sivussa näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Ja sitten leuhotan vielä hiukan uusia saappaitani. Aika.... koristeelliset, vai mitä?


11 kommenttia:

 1. Upeet on saappaat! :) Ei kun latakkoihin loikkimaan!

  VastaaPoista
 2. Ina: Kiitos! Paitsi että en mene. Ne eivät ole kumpparit.:D

  VastaaPoista
 3. Koristeelliset on, vau! Mistä tuollaiset löysit?

  VastaaPoista
 4. Jos ne ei ole kumpparit niin mitkä ne sitten on? Saappaat? Koppavat olivatpa mitkä olivat.
  Ja mistä tuommoisia sitten oikein saa? riittääkö niissäkin että saa omakseen jos laittaa sulle sähkispostia? :)

  VastaaPoista
 5. Soile: Muhoksen keskustassa (siinä läpi menevällä suoralla) on kauppa nimeltä Pietan Puoti (tai jotain semmoista). Myy vaatteita ja kenkiä ja asusteita. Saappaat (ovat ihan jotain kangasta) ovat sieltä. Siellä olisi sulle muuten semmoisia pellavamekkoja ja -tunikoitakin.

  VastaaPoista
 6. Jaa, pitääkö tässä nyt sitten lähteä käymään muhoksella? Oonkohan edes koskaan käynyt siellä...

  VastaaPoista
 7. No onhan siidet saappaat!!! Onneksi en asu siellä Muhoksella päin ettei oo pakko ostaa samanlaisia ;)

  VastaaPoista
 8. AnniKainen: Eikös olekin?:D Rehellisesti sanottuna tuntuu, että turhankin komiat näin harmaalle hiirulaiselle. En kuitenkaan ottanut turkoosia versiota, vaan hillitysti musta-valkoiset.;)

  Soile: Kyllä sun pitää. Siellä osuu kirpputorillakin aika usein..

  VastaaPoista
 9. helena: Sinne kyllä jäi joku pari vielä, vaikka viuhka taisi käydä hyvin, kun 50% alella myivät. Olishan sen kyllä soma, kun mentäisiin sitten samanlaisissa? Ja jos Soilekin vielä hakisi omansa pois?:D

  VastaaPoista