11.5.2012

Hyvä päivä

Saila ja Ina ovat muistaneet minua blogitunnustuksilla. Kiitän kauniisti molempia ja kuittaan asian kuuluttamalla koko maailmalle muutaman mukavan asian. Sellaisen, joka on vetänyt tänään hymyä korviin.

1. Kevät. Siunattu kevät. Pari sateista päivää on tehnyt ihmeitä puiden silmuille ja muulle vihreälle. Katsokaa vaikka näitä kuvia. Ihan noin vehreää täällä pohjoisessa ei vielä ole, mutta tuntuu miltei hekumalliselta ajatella, että perässä tullaan. Aijai tätä onnea.
2. Vaikka oikeastaan se kait on jo kesä. Näin tänään ensimmäisen pääskysen ja kyllä te tiedätte, mitä se tarkoittaa.
3. Ohi kiitävän jäteauton kylkeen oli kiinnitetty pehmonalleja. Likaisia ja nuhjaantuneita, kyllä, mutta jotenkin liikuttavia. Ajatelkaa nyt. Joku roskakuski poimii jätteiden joukosta pehmot ja ajeluttaa niitä kylillä. Pisteet hänelle ja hyvä mieli kaikille auton näkeville.
4. Joku toinen ihana oli tehnyt kaupunkisissi-iskun ja kiinnittänyt sillan metallikaiteeseen paksulla kettingillä ja munalukolla linnunpöntön. Pönttö oli sen jälkeen pudotettu ns. iloisesti sillalta alas, jolloin se oli jäänyt roikkumaan pari metriä kaiteen alapuolelle. Siinäpä linnulle pesäkolo keskellä kivierämaata. Päivä oli pelastettu heti aamusta, kun näin linnunpöntön huristessani viereistä siltaa pitkin linjuribiilillä.
4. Arvatkaapa, miksi meidän kolmivuotias haluaa tulla isona? Nasuksi.
5. Isomman lapsen ystävä tuijotti toissapäivänä meillä viiksitauluani ja ihmetteli sitä suureen ääneen. Järjestin varhaisteinille uutta pohdittavaa ompelemalla vielä viiksityynyn. Toivottavasti neiti tulee pian vieraisille.


10 kommenttia:

 1. Kyllä se Outi on silleen, ettö sanoisin sinulla olevan viiksifetissin. Toivottavasti miehesi ei ole mustasukkainen.

  Ihana kolmivuotias.

  OP

  VastaaPoista
 2. Nyt tuli sellainen fiilis, että pitäisiköhän ehdottaa aviomiehelle viiksien kasvatusta. "Let the moustache do the talking". Ihana! :D

  VastaaPoista
 3. Ei vitsiläinen! Aivan mahtava! Nyt iski inspis...

  VastaaPoista
 4. Kartanonrouva Elise: Kiitos! Ne on ne viktoriaaniset viikset taas...

  OP: Ei se ole eikä sen tarvise olla. Se on huumorimiehiä ja viirauksiini erittäin tottunut.:D

  Heidi: Eikös vaan sopisikin viiksien kasvatus niille miehille, jotka eivät puhu eivätkä pussaa?;)

  Rinna Pitsiunelma: Ihana! Toivottavasti se kantaa toteutukseen asti. Eli anna palaa!

  VastaaPoista
 5. Älymakee tyyny teksteineen kaikkineen.:D Ja joo tosiaan: pussamattomat miehet saa kasvattaa viiksiä. Pussailevat ajelkoot naamansa. ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana tyynyt! Jotkut krääsäkaupat myy sellasia jääkaappimagneetti viiksikokoelmia, joilla voi naamioida valokuvat jääkaapin ovessa tai vaikka tarpeen tullen itsensä. Ookkos nähnyt? Ois varmaan mieleinen! ;)

  VastaaPoista
 7. morso: Just noin me sovitaan! Vaikka omalla kohdallaan se on ihan sama, vaikka kaikki maailman miehet olisivat viikdsiveikkoja - paitsi oma tietysti. Tuskinpa sitä niitä muita tulee moiskautettua. Hirveää katseltavaa se tietysti olisi.:) Ja anteeksi kirjoitusvirheet, naputtelen täällä vähän itselleni oudommalla laitteella.

  villafani: En ole nähnyt, mutta ostan taatusti, jos näen!:D

  VastaaPoista
 8. Sinähän olet aivan villiintynyt viiksistä! Varo vaan tai kohta alkaa miellyttää ajatus miehestäki viiksillä ;D

  VastaaPoista
 9. Jutta: Oikeassa olet, nyt on viisainta lopettaa ja touhuta jotain muuta.:D

  VastaaPoista