22.4.2012

Mesimarjani, pulmuni, pääskyni mun

Muistaako joku vielä viime keväisen verhoprojektini? Kevätverhot, jotka eivät ehtineet kevääksi? Ja vaikka jäivätkin kesken, niin kyllä ne käytössä olivat. Siis se toinen, joka oli "miltei" valmis.


Kaivelin verhoprojektin eilen esille ja pistelin menemään. Valmista tulee aika haipakkaa ja alkaa näyttää vahvasti siltä, että tälle keväälle ne ehtivät.

Ja sokerina pohjalla viikonlopun pakollinen kevätbongausluettelo: västäräkki, neljä joutsenta, pyörän selkään päässyt kolmivuotias, aika lailla nupullaan olevia sini- ja valkovuokkoja, yksi etana sekä koko joukko peipponen-merkkisiä innokkaita laulumiehiä. Ja heti kun aurinko jaksaa näyttäytyä, kaikki hyönteiset kaivautuvat testaamaan talvikankeita siipiään ja krookukset aukaisevat kukkansa. Myyrähän on ymmärtänyt jättää tädillekin jotain! Vaikka täällä vielä pipo päässä kuljetaankin, niin sanonpahan vain, että Voi pojat!

14 kommenttia:

 1. Ihanaa kangasta! Laitathan kuvan valmiista verhoista, jookos?

  VastaaPoista
 2. ... paras aarteeni oot sinä mun, minä sun...
  Ihana Tuulantei! Minä malttamattomana odotan kuvia valmiista hyvänmielenverhoista.

  VastaaPoista
 3. ihan hienoa taiteilua, vaan mitenköhän tuollaisen voi puhdistaa jos ja kun joku kippaa kahvit sen päälle?

  VastaaPoista
 4. Kevatverhot on JEEEEEEEE! Hyvalta nayttaa ja kiva jos viela ehtivat valmiiksikin. Mulla on miljuuna ajatusta kaikenlaisesta sisustuksesta mutta nyt on muutto edessa (taas vuokrakamppaan) eli ei hirveesti voi juttuja tehda oman mielen mukaan. Pitaa vaan kirjata ylos ideoita niin etta sitten kun on taas oma niin voi antaa palaa.
  Meilla on bongattu tanaan paljon kaivattuja sadepilvia. Ihan hirstoriallisen kuivaa on ollut alueella. Rhodot ja kirsikkapuut kukki kukkimisensa ihan mielettoman lyhyessa ajassa kun eivat saaneet tarpeeksi vetta. :(

  VastaaPoista
 5. Kesän lapsi - Minna: Ihan pakko laittaa, koska vuosi sitten kyselin täällä blogissa verhoihin värssyjä ja nyt kun niitä teidän muiden muistamia tekstin pätkiä kerta käytän, niin pitäähän se lopputuloskin näkyä. Yritän vapuksi saada valmiiksi.

  Kottby: Hukkasin pahus osan kirjontalangoistani. Jostain syystä vain vihreät ja ruskeat ovat tallella - vieläköhän tässä joutuu kaupoille ennen kuin on valmista.;)

  matkapuhelimia: Olen kerännyt kasoittain vanhoja kirjottuja kahviliinoja ja oikeassa olet, niissä on usein aika ilkeitä kahvitahroja, joita ei ole saatu pois. Ongelma on aika akuutti, koska minulla on pöytäliinaakin tulollaan, mutta nämä laitan ikkunaan, Toivottavasti kissa ei revi eivätkä lapset sotke tahmatassuillaan... Mitenköhän ne tahranpoistoaineet pelittävät? Minulla ei ole semmoisista koekmusta.

  VastaaPoista
 6. Ina: Kurjaa tuommoinen kuivuus. Täällä on vettä ja räntää riittänyt, outoa on ollut lumen sulamisen hitaus. Nyt on parissa päivässä humahtanut tosin oikein kunnolla. Pelkäänpä, että täällä viljelijät sun muut tuskailevat aivan päinvastaisten ongelmien kanssa. Eli märkää on. Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 7. Voi pojat sanon minäkin! Takapihalla tarkeni jo neuloa ja syödäkin. Nokkos- ja sitruunaperhoset sekä mehiläiset lenetlivät krookusten ymärillä. Aijai, näyttää vallan lupaavalta.

  Mielenkiinnolla odotan sinun kevätverhojen näkemistä. Lupaavalta näyttää sekin :)

  VastaaPoista
 8. AnniKainen: Mehiläisiä!? Niitä ei ole täällä vielä näkynyt. Niitä odotellessa kelpaa värkätä verhot loppuun!

  VastaaPoista
 9. Tula tuulan tulituli tei... Valmiita verhoja odotellessa :)

  VastaaPoista
 10. Meillä pohjosessakin peippsoet jo innokkaana ilmoittelevat reviiriään ja naisia huutelevat itelleen.

  Ja kas, hämähäkitkin temmeltävät jo ulkona. Mutta saattaapi kyllä olla, ettei vappuna ilman lumia olla.

  Verhot ovat ihanat!

  VastaaPoista
 11. Lakeus on täynnä lintuja ja pyöräileviä lapsia. Kyllä se nyt on kevät.

  VastaaPoista
 12. Emma: Odotellaan, juu. Tälle viikolle kertyikin ihan reippaasti töitä, mutta koetetaan pinnistää!

  Soile: Teillä pohjoisessa!:D Minäkin tapasin juuri takapihan terassilla kovin ruman näköisen hämähäkin. Onneksi hän järkyttyi minua enemmän kohtaamisestamme ja ymmärsi luikkia piiloon.;)Aurinkoisina kevätpäivinä sitä sietää näemmä hämähäkkejäkin.

  -sanna-: Meinaatko, että pellot olisivat jo sulat? Me on täällä miehen kanssa arvottu, milloin isketään perinteiselle kevätlintujen bongauskeikalle Liminkaan.. Sinä tykkäät, että onnistuisi jo?

  VastaaPoista
 13. Tuo kolmivuotias pyöräilemässä on kyllä pettämätön kevään merkki.

  Verhosi vaikuttavat mielenkiintoisilta kuvien perusteella.

  OP

  VastaaPoista
 14. OP: Kolmivuotiaalla oli niin lysti, ettei enää muuta joutaisikaan, kuin vain pyöräilemään. Sitä siis luvassa myös jatkossa.:)

  VastaaPoista