16.4.2012

Herkkuja

Vaikka täällä ei olla neulottu järin uutterasti useampaan kuukauteen (siltä ainakin tuntuu), tulevaan ja parempiin aikoihin on syytä varautua asianmukaisella hartaudella. Kyllä ne työkiireetkin joskus helpottavat. Ja silloin minulla on, millä mällätä. Katsokaapas, mitä täti nappasi tänään matkaansa Lumoavasta langasta.


Ja ihmeellistä kyllä, mallikin on valmiiksi katsottuna. Tiedän tasan tarkkaan, mitä näistä pikku palleroisista vielä syntyy, kunhan ajan jumalattaret ja planeettojen konstellaatiot ovat jetsulleen.

15 kommenttia:

 1. Aivan ihania palleroita. Tuommoinen meleerattu sinapinkeltainen on aika harvinainen väri.

  Näyttää tavattoman ohukaiselta. Tosin mulla on taas Dropsin Karismasta melkein perustakki puikoilla ja itsellä nelosen puikot ovat kasvaneet käsiin kiinni... On myöhäistä enää tässä vaiheessa sitten vaihtaakaan puikkoja.

  Tuota nmikä tuo sähäkkä pinkki juttu on, jossa nuo herkut ovat tarjolla?

  OP

  VastaaPoista
 2. Jaana: Se on kiva väri, todella!

  OP: Pinkki juttu on kolmikerroksinen vati, johon kait pitäisi laittaa keksejä tai jotain tarjolle. Minä olen hankkinut molemmille lapsille tuommoiset korujen ja pikkutilpehöörien säilyttmistä varten. Otin tuon pinkin tuohon vain koristeeksi, kun oli sopivasti hollilla.:) Oululainen (netti)kauppa Colore myy.

  VastaaPoista
 3. Tatsy on tosiaankin tehnyt loydon! :D Muikea vari ja odotan malttamattomasti mita saat niista aikaan.

  VastaaPoista
 4. Mainiot kuvat! Nuo ois kyllä kelvanneet meidän kaupan blogiin - kuka voisi vastustaa pikkupalleroita kun ne esitellään näin?

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava väri. Itselleni ei juuri tule ostettua kyseistä värisävyä, koska keltaiset ei oikein sovi mulle. Sukkiin toki, mutta ei sen isompaan vaatekappaleeseen. Ihailen sitten vain muiden tekeleitä kyseisestä väristä.

  Ja siitä tulee? En oo utelias, en :D

  VastaaPoista
 6. Ina: Kiitos vain, minä odotan malttamattomana, että pääsisin neulontahommiin. Oikein ja massiivisesti.:)

  Raiku: Saat napata.;) Tosi hyvän väriset palleroiset myitte!

  Tess: Heti kunhan saan alulle, vilautan ja sitten arvaat.:)

  VastaaPoista
 7. Vitsit mitä palleroita. Ihan namuja!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat ja makee lanka. Odotan innolla mitä teet noista keristä :O)

  VastaaPoista
 9. Herkkupalleroita mitä parhaimmassa värissä!

  VastaaPoista
 10. Näppi: Niin ovat kuin pikku leivoksia tai jotain muita suupaloja.:)

  Kesän lapsi - Minna: Toivottavasti saan työn pian alkuun, lupaan vilauttaa sitten. Olen niin hidas neuloja, ettei ihan valmiiseen asti kannata varmaan pihdata.;)

  Soile: Kyllä, värejä oli jos sun mitä ihania. Kiitokset vaan matemaattisista ponnisteluista; hyvä oli, että konsultoin. Kerät ovat kyllä naurettavan pieneiä.:D

  VastaaPoista
 11. No johan on herkkuja! Ja mä näin just eilen kenkäkaupan ikkunassa ihanat keltaiset kengät, jotka sopisivat täydellisesti sen kanssa, mitä noista ikinä tuleekaan. Tai siis jos siitä tulee jotain aikuiselle naiselle. Tai tädille.

  VastaaPoista
 12. helena: Tädille tietysti! Esikoinen ei tykkää neuleista. Pienin kasvaa niin lujaa, ettei hidas neuloja pysy perässä ja mies on niin komearaaminen, etten taitaisi ikinä saada valmiiksi niin isoa vaatekkappaletta. Eikä hänkään nyt ole varsinaisesti maailman persoin neuleille. Joten - minkäs teet? Tädille sitten!

  VastaaPoista
 13. Ihkupalleroita! Mulla oli/on tuota lankaa kans, tein siitä Riparian-huivin. Vielä olisi kaksi kerää jäljellä.

  ps. Lanka on aika "heikkoa", katkeaa siis helposti - ota se huomioon päätellessä, purkaessa jne. Valmiina neule ei ole heikkoa.

  VastaaPoista
 14. siina*k: Kiitos kovasti neulojan vinkeistä! Otan tuon huomioon.

  VastaaPoista