6.4.2012

Aika outoja lintuja


Vaikka on pitkäperjantai, aurinko jaksaa painaa. Lumi sulaa silmissä. Me muut otetaan ihan iisisti. Tekaisin muutaman lintusen roikuskelemaan virpomisvitsoihin. Nimenomaan tekaisin. Jäivät nokattomiksi ja ovat muutenkin ihan vinksallaan. Mutta ei haittaa, tänään on rento meininki.

Iloista pääsiäistä!

8 kommenttia:

 1. Kivoja, rentoja tipuja! Voi se nokka olla valilla piilossakin.... :) Oikein hyvaa paasiaista myos sinulle Outi!

  VastaaPoista
 2. Ihanata pääsiäisaikaa myös teille! Sulkkuja ja tipuja =)

  VastaaPoista
 3. Ina: Kiitos! Lapset epäilivät, että kyllä ne lintuja ovat, joten saavat kelvata.

  Maija: Kiitos, kiitos! Munia, mämmiä ja suklaata sinnekkin!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia! Onk sulla uus kamera? ;)

  VastaaPoista
 5. Jaahas ja yksi ylimääränen ja-tavu oli livahtanut mukaan, siinähän piti lukea jotta "sulkkuja (=sulosia) tipuja." Eihän tossa mun lauseessa oo mitään järkee! =D

  VastaaPoista
 6. Katsoin noita tipusia, ja mietin, kumpi pää on kumpipää - riippuu vähän lajimäärityksestä. Ja ihan oikeasti tarvin silmälasit.

  Rva Harmaalla arjella on myös uusi blogikuva tuossa yläpalkissa. Epäilen, ettei hattupäisen nuoren neidin kanssa kovin harmaata arkea olekaan.
  OP

  VastaaPoista
 7. Mertsu: Ei, valitettavasti ei ole. Mutta toivottavasti kohta on; olen haaveillut järkkäristä jo jonkin aikaa, vaikka en niistä mitään ymmärräkään. Pukki toi digikuvauskirjan, sitä olen vähän lukenut.

  Maija: Minä mietin, että olen vain ulkona päivän ilmauksista.;)

  OP: No joo, aika lähelle totuutta osut. Aika riehakasta on välillä; eivät ole maailman hiljaisimpia nämä meidän mussukat. Ja tipusissa ei ole mitään järkeä.:)

  VastaaPoista