10.3.2012

Vuf!

Mitä ne sanovatkaan vanhoista koirista ja uusista tempuista? Niinpä. Harmaa täti on jälleen tapettien kimpussa. Tällä kertaa koululaisen huoneessa.


 Tuo hyllykön voisi maalata. Lapsi liputtaa turkoosin puolesta.

12 kommenttia:

 1. Vau. Ihanat kesäperhoset. Piirrätkö mallin taakse, vai leikkatko paperi taitettuna? Turkoosi kuulostaa kivalta väriltä hyllyyn, sellainen pehmeä, vähän vaaleampi sävy kenties?

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikästä ja keväistä. Kaunista tapettia!!!

  VastaaPoista
 3. Mutta mikä mikä pn tuo pitsi-ihanuus? Lampunvarjostin?

  VastaaPoista
 4. mroso: Nyt oli hiukka hätätilanne, joten taitoin vain paperi/tapettiarkin kahtia ja leikkelin siitä perhoset. Tuo perhosseinä on vanhaa perua; nyt piti vain siirrellä perhosia ja tehdä uuden uutukaisia joukkoon; silloin eka kerralla, kun oli aikaa enempi, piirsin paperin takapuolelle ääriviivaa, mitä pitkin leikkely tietysti on helpompaa.

  Hymyilevä tyttönen: Kiitos!

  Soile: Niin se on kattolampun varjostin. En ole vissiin siitä ihan koko kuvia valmiina näyttänytkään; se on viime kesältä (muistaakseni). Yritänpä muistaa postata sen joskus tarkemmin.

  VastaaPoista
 5. Niin kauniita ja raikkaita kuvia <3 Ihastuttavia perhosia lentelee seinällä...

  VastaaPoista
 6. Nina: Perhosparvi ole ennen pelkästään punasävyinen, nyt piti hiukan ehostaa ja väritellä sitä.;)

  VastaaPoista
 7. Kivoja rauhallisia pastellisävyjä! Ja mikä upea varjostin!!!

  VastaaPoista
 8. Ingi: Kiitos! Värien kanssa saa olla tarkkana, meillä on lapsen kanssa yhteinen tavoite hiipua hitaasti vaaleanpunasävytteisestä maailmasta kohti koululaismaisempaa huonetta. Mutta kyllä sitä aina joku pastellivärikin mahtuu joukkoon!

  VastaaPoista
 9. Ihana idea nämä perhoset! Voi kun muistaisi sen vielä sitten, kun on tällainen huone sisustettavaksi. :)

  VastaaPoista
 10. Neulisti: Kyllä sitä ideaa ja ajatusta muistuu sitten mieleen, kun seisoskelet lastenhuoneessa tapettikääröt kourassa ja arvelet, että olisi aikaa tehdä jotain ns. päiväunien ajan. Ei siinä paljon muuta ehdi, kun leikata tapettia, kukkasta sun muuta "pientä" irti rullasta. Usko minua.

  VastaaPoista
 11. Mukavia värejä perhosissa ja lampussa. Sopivat hyvin valkosen seinän kaveriksi. Turkoosi, vihreä ja oranssi kutittelee minun värihermoja tänä keväänä. :o)

  VastaaPoista
 12. Hurahtanu Heidi: Kiitos. Minusta tuo sinun kutitteleva väricombosi kuulostaa todella hyvälle!

  VastaaPoista