4.3.2012

Vitsi vitsi

Koska akkuosastoni kaipaa näemmä raskaan sarjan huilia, olen viritellyt viime päivinä vain aivan pikkiriikkisiä puuhia. Kuten esimerkiksi huumorikategoriaan luokiteltavan sormuksen. Se on hauska ja kesäinen. Ja iskee tietysti tyttölapsiini kuin ne kuuluisat tuhat volttia. Näytti muuten aika hauskalta myös pinninä.


Ohje löytyy blogista (täältä), jota kaikkien Granny Chic -tyylistä innostuneiden kannattanee tutkailla sillä silmällä. Ja silmistä puheenollen; tarkkasellaiset huomannevat alakuvasta, että olen ottanut kadonneen inspiraationi metsästyksessä kovat aseet käyttöön. Oh, Dottie Angel, show me the light!

8 kommenttia:

 1. Hauska sormus! Tuossa muodossa on jotain jännän anarkistista, jota en osaa oikein sanoiksi muotoilla.

  VastaaPoista
 2. Tää on hyvä vitsi :) Vilkaisenpa linkkiä,kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Kirsikka: Anarkistisormus! Sinähän sen sanoit!:D

  Nina: Ollos hyvä vaan; se on minusta aika kiva blogi ja keväällä ainakin minulla on hiukan tavalista enemmän vetoa tämmöisiin mummola-juttuihin.

  VastaaPoista
 4. Kiva! Pitäis olla aina "pahojen päivien" varalle jokin vastaava, jonka pukisi ylle. Mulla on yksi ystäväni antama oranssi karvasormus. Siis sormus, johon on liimattu oranssi karvapallo. Tulin kuulemma heti mieleen, kun näki sen (??). Siis pointti se, että tulis vaan niin hyvälle tuulelle. :) Toi toimis kyllä mullakin.

  VastaaPoista
 5. Sini: Juuri tuota mietin. Että ei aina tarvitse olla niin vakavaa. Sormus syntyi aika lailla käden käänteessä; äkkiä tekaiset itsellesi. Sitten sinulla olisi ruusu ja karvapallo - olisit todella vaikuttava ilmestys!:D

  VastaaPoista
 6. IHANA! Mutta mun on oltava tarkkana mita tuo armas tyttareni nakee taalla koneella. Muuten voi olla etta joudun virkkaamaan hanelle joka sormelle oman. :) Kylla mullekin kelpais.... hmmmm....... :D

  VastaaPoista
 7. Mä uskon täysin että tuolla sormuksella saa tiettyä katu-uskottavuutta.

  Ja Dottieta on luettu täälläkin. Saatu vaikutteita.

  VastaaPoista
 8. Ina: Sinä teet näitä hetkessä joka sormelle, nopsia ovat.:)

  Soile: Onneksi Tif pettää harvoin; täällä virkataan. Varovasti ja tunnustellen tosin. Ja kävin jo ihastelemassa lippunauhojasi, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista