18.3.2012

Italialaisessa keittiössä

Sunnuntaiaamun valossa syntyi pikkuinen ilmoitustaulu neiti koululaisen huoneeseen. Kehyksen sininen on ihan väärää sinistä, mutta kun muuta ei äitiraasulla ollut. Jatkossa ilmoitustaulu saanee kylkiinsä jotakin hurjempaa, mutta nyt mennään tällä.


Kehykset, pohjakangas ja osa nauhoista on kirpputorikamaa. Projekti meni mielestäni sarjaan "italialaisessa keittiössä". Eikös sielläkin oteta pataan sitä, mitä kaapeissa sattuu kulloinkin olemaan?

Touhutessa tuli tehtyä mukava havainto. Askarteluvarastoni kaipaa kipeästi päivitystä: esikoisen pienempänä rakastamalle sävymaailmalle ei tässä taloudessa ole oikeastaan enää kannatusta. Jahka saan tämmöiset söpöt vauvapastellinauhani ja muut tilbehöörini kulutettua, tilalle voikin ruveta hankkimaan potkuisampia värejä. Saa nähdä, kauanko neiti vaaleanpunaisia nauhoja ilmoitustaulussaan katselee.:)

8 kommenttia:

 1. Tulipa sopo ilmoitustaulu. Ja vaikka onkin vahan hempeempaa niin sopii hyvin kevaaseen. Vinkkina: nauhoista paasee helposti eroon kun varkkaa kortteja ja kayttaakin koristeluun vaan nauhoja. :)

  VastaaPoista
 2. Ina: Kiitos vinkistä! Olen niin kokematon kortintekijä, etten ymmärräkkään sen touhun tarjoamia mahdollisuuksia.

  VastaaPoista
 3. Pistat kuule nauhaa ristiin ja rastiin, pitkittain, poikittain, vinottain, reunoihin, keskelle jne.... kortin pintaan niin kyllahan varastot kuluu. :D Ja on helppoa ja saa dynaamisia kortteja.

  VastaaPoista
 4. Ina: Okei. Heti seuraava synttärikortti joutuu koekaniiniksi.:)

  VastaaPoista
 5. Siellähän touhutaan ihan nappulat kaakossa! Nauhoistahan saisi jotain ruusukkeita, tilkkuompeluksien saumojen koristeita, lippusiiman siimaa. Vappuna ilmapalloihin?

  VastaaPoista
 6. Soile: No vaikka ilmapalloihin, hyvä idea! Mutta sanoppas mistä sitä saa reippaammn värisiä nauhoja sun muita. Karnaluksiinko sitä piti?

  VastaaPoista
 7. Kiva taulu. Tykkään kehyksen väristä etenkin.

  Nauhoista voi muuten askarrella tyylikkäitä kukkasia. Tiedän kun tulin kesällä ostaneeksi kirjan "Ribbonwork. The Complete Guide". (Enkä ole yhtään kukkaa tietty saanut aikaseksi, höh.)

  VastaaPoista
 8. luminen: Jos sekoittaisi äiteliä pastellinauhoja kuivakampiin sävyihin, voisi saadakin ihan mukavia kukkasia. Minäkin pidän kehysten sävystä, mutta neiti tuntui haluavan jotakin raikkaampaa.:)

  VastaaPoista