8.3.2012

Aika kivoja

Minua muistettiin Aika kivoja -blogissa, kiitos sinne. Aika kivoissa tykättiin blogeista, joilla on alle 200 lukijaa ja siihen porukkaan täälläkin tietysti kuulutaan. Ja vaikka tuntuukin kamalan hankalalta, niin ajattelin silti, josko saisin minäkin listattua ne tässä leikissä vaaditut 4-5 alle kahdensadan lukijan blogia. Ikään kuin semmoiset omat suosikit. Suosikkeja on kyllä miltei mahdoton sanoa; te pidätte siellä piuhojen toisessa päässä niin iloista menoa, että taidan tykätä lähes kaikista, jotka vain olen löytänyt. Olitte sitten yli tai alle kahdensadan.


Mutta jos rohkeasti yrittäisi, niin päivän "pienten blogien" kvintetti voisi olla vaikkapa seuraavanlainen:

Hupsistarallaa. Voi pojat, sitä iltaa, kun löysin tämän. Hauskaa kesti hyvän tovin. Ja edelleen olen sitä mieltä, että tämän blogin voima on asenteessa ja huumorissa. Huumori on tietysti makuasia, mutta minuun se potkaisee. (Rehellisesti sanottuna, minulla ei ole aavistustakaan, moniko on ilmoittautunut Terhin blogin lukijaksi. Heitä saattaa olla vaikkapa ziljoona. Mutta haitanneeko tuo mitään.)

Moderni mummola. Minussa asuvat keskenään varsin riitaisat nti Graafinen Urbaani ja rva Mummola Romantiikka. Naiskaksikko tekee elämäni aika hankalaksi ainakin siltä osin, mitä tulee esimerkiksi sisustamiseen tai pukeutumiseen. Arvannette, että jos blogin nimi on Moderni mummola, se on kuin taivaan lahja minun pulmiini. Aivan kuin kahdesta voisi tehdä yhden. Moderniin mummolaan kannattaa kurkata niidenkin, joilla ei vastaavaa ongelmaa ole. Siellä on nytkin ihana koruarvonta meneillään. Hopi, hopi!

Kiertoidea: Tarvinneeko selitellä. Kieroidean idea on vaan niin hyvä.

Pikkusisko: Pikkusisko osaa kaiken. Ja vaikka ei osaisikaan, tekee silti. Ihmeellinen ihminen.

Jokkemaa. Jokkemaa näyttää karkaavan lukijoiden puolesta ihan kohta yli kahdensadan, mutta nyt kun olen nopea, ehdin vielä hätäisesti napata blogin tähän sarjaan. Jokkemaa menee samaan kategoriaan Pikkusiskon kanssa. Mihin kaikkeen ihminen ehtiikään?

Kootkaa te muutkin oma viiden sarjanne, aina sieltä jollekulle jokin uusi blogi löytyy luettavaksi. Ja kaikille erinomaista naistenpäivän iltaa!

11 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä! Modernia mummolaa seuraan, muut ovat uusia tuttavuuksia.

  P.S. Blogissani on sinulle haaste!

  VastaaPoista
 2. sokerikorppu: Hei, kiitos ja ole hyvä! Tulenkin ihan kohta vieraisille, ajattelin pitää naistenpäivän illan kunniaksi oikein reippaan blogikierroksen.:)

  VastaaPoista
 3. Norsiksen Hupsistarallaa on parhautta :D
  Harmi ettei meillä näy televisio (digiboksiton talous), voisi jopa seurata Blogistaniaa ihan Terhin vuoksi.

  Tällä hetkellä näyttää olevan (bloggerissa kun hallinnoi lukemiaan blogeja) 235 julkista lukijaa ;)

  VastaaPoista
 4. Mrs. Marple: No mutta, olisin voinut vannoa, että lukijoita olisi enemmänkin. Blogi on tosiaan loistava! Minä katsoin lukijoita vain suoraan blogeista; joillakin on julkilukijat listattu blogin sivuun, en jaksanut (laiskuus, hyi!) etsiä yhtään kauempaa. Mutta en siis mennyt metsään tuon enempiä.:D Meillä telkkari näkyy, joten pääsen ruudun ääreen sitten kuun lopussa. Miten lie ne telkkarin nettipalvelut - oisko sulle iloa niistä?

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jokkemaasta! Olen tehnyt oman listani jo vähän aikaa sitten ja täältäkin löytyi taas monta mielenkiintoista "uutuutta". Yritän ehtiä tännekin vierailulle mahdollisimman usein!

  VastaaPoista
 6. Nyt jäin melkein sanattomaksi, mutta kaunis kiitos! Terveisin ei niin kovinkaan ihmeellinen Pikkusisko.

  VastaaPoista
 7. Jokke: Eikös ole tuon ehtimisen kanssa aika kortilla? Todella paljon kaikkia ihania blogeja ja kun GoogleReaderissa minäkin niitä kahlaan, tuntuu, ettei yhdellä istumisella saa kaikkia päivityksiä edes luettua. Saatikka kommentoitua. Oih, miten laiskaksi kommentaattoriksi olenkaan ryhtynyt! Niin ja kiitos itsellesi mainiosta blogistasi!:)

  Pikkusisko: Jos olet yhtään samaa maata kuin minä, niin se sanattomaksi meno on kyllä jännittävä tunne.:D Ei vaites, kyllä sinä aina erikoinen olet. Onkohan olemassa mitään, mitä et olisi kokeillut? Minusta tuntuu, että ei.

  VastaaPoista
 8. Oi oi, kiitos kovin :) :) En pidä tuota Bloggerin lukijamäärää esillä koska se ei kerro mitään todellisesta lukijamäärästä kuten ei oikein mikään muukaan mittari koska tyypit lukee blogeja niin eri välineiden kautta. Mutta ihana kuulla että olet blogini parissa viihtynyt :D :)

  VastaaPoista
 9. norsis: Kiitos vaan itsellesi, ei blogisi parissa voi olla viihtymättä.:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kiitos, mitenkähän olen missannut tämän jutun kokonaan? Olen aika otettu maininnasta, mulle myös Norsiksen ja Joken blogit ovat ehdottomia suosikkeja (joiden kierrätysjuttuja onkin ollut esillä kiertoideassa. Täytyy vielä käydä katsastamassa nuo mulle tuntemattomat blogit :)

  VastaaPoista
 11. Lea - kiertoidea: Älä huoli, eivät nämä ole maata kaatavia juttuja. Pikkusiskosta saattaisit tykätä, sieltä löytyy innovatiivinen ihminen.

  VastaaPoista