24.2.2012

Tilannepäivitys

Koska en saanut tätä (rullaa sivun loppuun).
Ja koska en raskinut ostaa tätä enkä juuri muutakaan.
Niin hankin sitten tämän:


Haitarilamppuprojekti on siis onnellisesti finaalissa, vaikka jäinkin ilman haitaria. Kiitokset kaikille vinkanneille!

PS. Aivan osaton en ole silti ollut. Ina muisti minua Liebster Blog - tunnustuksella Atlantin takaa jo jokin aika sitten, mistä lähetän tietysti takaisin päin lämpimiä kiitoksia. Omia suosikkejani en aio edelleenkään ryhtyä rajaamaan, mutta sen verran voisin avautua, että ilahduin kovasti huomattessani Kummitustalon ovien jälleen avautuneen. Sen sijaan Hiljan päiviä kaipaan edelleen. Siinä oli sitten raikas ja sopivan viisto blogi. Ota tämä Hilja kehuna, jos luet tätä. Ja Hiljan päivien osoite ei enää mene sinne, minne se ennen meni, joten ei linkkiä, sori. Jos hyvän viikonlopun toivotukset sen sijasta?

4 kommenttia:

 1. Kiva lamppu vaikka onkin haitariton. :) Ja olepas hyva vaan. :D Mukavaa iikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mutta toihan on hieno: sopii tyyliin, arvaan. OP

  VastaaPoista
 3. Hymytyttö: Kiitos, erityisesti tuosta "hurmiollisesta!.:) Toivottelen mukavaa myös itsellesi.

  Ina: Haitarittomia ollaan, juu. Kaikki täydelliset haitarilamput olivat joko saavuttamattomia, kuten tuo eBayn, tai sitten yksinkertaisesti liian tyyriitä. olen lohduttautunut sillä, että tämän nyt ostamani mallin saa vedettyä alemmas - jopa suoraan neulen tai kirjan ylle. Sitä toimintoa ei ainakaan kaikissa tutkimissani haitarimalleissa ollut. Joten ehkäpä tämä on sittenkin kuitenkin käytännöllisempi.

  OP: No joo. Ja se oli yksinkertaisesti siitä "eniten haluamaani tyyliä" - osastosta halvin. Hopean värisiä lamppua olisi ollut, mutta en minäkään jaksa enkä halua ihan kaikkea aina itse tehdä ja tuunata. Tällä mennään, vaikkei mikään ihan paras ollutkaan.

  VastaaPoista