13.2.2012

Ihan vain koska

huomasin, että huomenna on ystävänpäivä, tulin huikkaamaan teille kaikille sydämen kyllyydestä mukavaa ystävänpäivää. Ja nyt menen takaisin lakkoilemaan. Se (tiedätte kyllä mikä) ei ole vielä valmis.

16 kommenttia:

 1. Ei täälläkään ole valmista. Siis mikään...yhtään mikään vielä.
  Ostospaikkavinkkejä Oulusta kyselisin. Käsityöt, kankaat, kengät?
  Hauskaa Valentinea
  OP

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää! (Elä murjota, kaikilla neuleilla on tapana "valmistua", ennemin tai myöhemmin. Osalla neuleista valmistuminen tapahtuu blogin kautta, osalla komeron nurkassa ja joillain valmistuminen tapahtuu jopa roskiksessa ;D )

  VastaaPoista
 3. Hyvaa ystavanpaivaa myos sinulle Outi! Ja ala murjota kamalasti. Kylla se siita valmistuu! Ihan varmasti!!!!!

  VastaaPoista
 4. OP: Vinkkejä Ouluun? Oulun keskusta on maailman pienin, ne kengät siis löytyvät ihan ytimestä. Siinä on kauppaa vieri vieressä, edullisempaa ja sitten tyyriimpää. Lankaakin löydät keskustasta; kun googletat, löydät Lumoavan Langan ja Somikin keskustasta. Menitakin täällä on nykyään, sinne on jokusen korttelin matka, mutta keskustassa sekin. Lankaa saa myös Nappi-Kikasta ja Villiinasta. Kankaiden perään joutuu lähtemään loitommalle, niiden suhteen tilanne ei ole järin autuas. Keskustassa on yksi (jonka nimeä en edes muista - löytöpalakohan se on?), mutta Eurokankaan varassa täällä ollaan. Lähellä sitä on myös Amoriini-niminen kangaskauppa. Oma akselini on Lumoava-Somikki-NappiKikka-Eurokangas. Ja rautatieasemalla on muuten TaitoShop vai onkohan silläkin joku toinen nimi - kuten huomaat, en ole terävimmilläni.:)

  Mari: Täällä ei valmistu mikään. Paitsi työasioissa on pitkästä aikaa imua päällä; siitäköhän se alavire käsityöasioissa sitten johtunee?

  Ina: Kiitos, samaten sinne! Valmistuu se, mutta en vain jaksaisi odottaa, että milloin.:D

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää! Eläkä huolehdi, kyllä ne aikanaan valmistuu...

  VastaaPoista
 6. Hyvää ystävänpäivää myös sille suunnalle! Olet sinä aika sissi, minä olisin heittänyt norjalaiseni tuolla yhteistyökäytöksellä marinoitumaan jonkun laarin pohjalle ja näyttänyt pitkää nenää uudella neuleella. Jos yritän vaivihkaa houkutella sinua lakkorikkuriksi..

  VastaaPoista
 7. Hyvää ystävänpäivää!

  Sinnikkyyttä, kyllä se siitä. Täällä menee purkuhomiksi. Ei tullut pidettävää takkia, oli alunperinkin väärä malli. :(

  VastaaPoista
 8. Minäkin odottelen lakkosi loppumista! Kerro vaikka vitsejä! Hyvää tätä päivää!

  VastaaPoista
 9. Hyvää ystävänpäivää sinullekin. Kyllä se Fana valmiiksi tulee kunhan kerkiää

  VastaaPoista
 10. Hyvää ystävänpäivää sinullekkin.

  VastaaPoista
 11. -sanna-: Outin iltarukous: "Luoja, suo sinniä".

  Merruli: Rikkuriksi?:D Kyllä minä jaksan murjottaa takkini kanssa niin kauan kun on pakkasta ja myräkkää. Jos kevätfiilis tästä yltyy, on pakko ruveta jollekkin muulle.

  morso: Minä olen tullut samaan tulokseen eli siihen ettei olisi alun pitäenkään pitänyt ruveta tuon takin kanssa millekkään. Ihan höhlä koko rotsi.

  Lissu: Kiitos tästä päivästä ja sitä samaa itsellesikin! Minen muuten osaa yhtään vitsiä.:)

  Anonyymi: Kiitos! Toivottavasti se kerkiää valmiiksi mahdollisimman sukkelaan!

  Johku: Kiitos!

  VastaaPoista
 12. Kaik valmistuu aikanaan, sano pässi ku päätä leikattiin. Noh, tuo loppulause tulla tupsahti tuohon väkisten.

  Hyvää ystävänpäivää myös sinulle :)

  VastaaPoista
 13. Hah. Jokos teillä kohta on kevät? Eikö puuvillalangat ole ilmaantuneet horisonttiin kuikuilemaan?

  VastaaPoista
 14. AnniKainen: Pässi-parka.:) Mutta joo, koitetaan ajatella näin, että joskus. Snif (tämä hitaus ja huonot hermot eivät ole kaksinen yhdistelmä).

  mokkakissa: No mulla oli jo kova kevätmeininki, mutta tuli ne pakkaset ja sitten on ollut harmaata lumisademyräkkää ja töitä on enenmmän kuin ehtii ja muistaa tehdä. Kunhan saan työurakkani hieman parempaan kondikseen, saattaapi olla, että joku keväinen projekti nostattaisi tunnelmaa kivasti... mites siellä? Joko on puuvillan kanssa pelehditty?

  VastaaPoista
 15. OUTI: Viela nain jalkikateen: Kaypas blogissani nappaamassa saamasi blogi tunnustus! :D http://teatots.blogspot.com/

  VastaaPoista
 16. Ina: Kiitos jo etukäteen! Lähden kurkistelemaan::)

  VastaaPoista