1.1.2012

Vain tipi puuttuu

Ja sellainen keppi tuohon oviaukon alle. Mutta sitä en aio laittaa, koska joku ripustaa siihen kuitenkin jotakin roikkumaan. Ja sitten se menee rikki koko mökki.


No niin peipposet, täällä olisi koti yhdelle vapaana! Sellaiselle, joka ei laita pahakseen vienoa kamomillan tuoksua. On meinaan entinen teepaketti tuo uusi koti, köhöm..

31 kommenttia:

 1. Vähänkö hienosti sopii teepaketti tyyliin. Mii laiks. Ölot.

  VastaaPoista
 2. TiiQ: Vähänkö oli rasiat vähissä enkä kehdannut ruveta ihan samannäköisistä tapeteista värkkäämään linnunpönttöä. Eihän se olisi näkynyt puusta mihinkään.:)

  VastaaPoista
 3. Mie oon jemmannut myös noita Clipperin teepaketteja tarkoituksena tehdä niistä joskus jotain hienoa. Mutta ei kyllä olisi linnunpönttö tullut mieleen! Mahtava idea!

  VastaaPoista
 4. Iiiik! Supervau! Mä niin haluan tommosen! Aivan mahtava!

  Kiitos, kun jaoit! :)

  VastaaPoista
 5. ja nyt se pönttö on sitten seinällä! eikös ne ekat muuttolinnut tule jo aika aikasin?

  voi peijakas kun tuon onkin kivan näköinen.

  VastaaPoista
 6. Hitsin hienot puu ja mökkerö. Ihan oon kade, kun mitään noin suuritöistä, saati noin hienoa, en ite saa aikaan.

  Tosin nyt olis tuoliprojekti edessä, kun rahapulassa pitää ruveta itse kuunostamaan kahta nojatuolia. :O Mitenköhän käy.

  VastaaPoista
 7. Kirsikka: Tosi upea kokoelma tulisi, jos tekisi niistä semmoisen rykelmän pönttöjä. Clipperin paketeissa on upeat värit. Mulla on jo toinen keltainen valmiina, mutta valitsin tähän puuhun tuon vaaleamman.

  eve: Ja kuule saat tämmöisen. Ei ole vaikea, ihan iisi. Palasina rakentelet. Vaikka vaan silloin tällöin.:)

  Soile: Ei muuta kun pöntönkokoamispuuhiin. Sullakin siellä varmaan korkeaa seinää portaikossa, johon laittaa linnunpönttö poikineen? Jos ei pojat halua?

  morso: Mulla olisi vähän samaa oman lempparinojatuolini kanssa. Päälliset ovat ihan resuina ja osin pehmikkeetkin. Jos saat jotain huikeita ideoita oman työsi kanssa, niin vinkkaa tännekkin. Niin ja kuule, tapettipuu ja mökki olivat helppoja ja nopeita,

  VastaaPoista
 8. Tosi onnistunut tuo puu, nätein mitä olen nähnyt. Tuo rungon tapetti on ihanaa, mistä ihmeestä tuollaista löytyy?

  VastaaPoista
 9. Siis niin makee-upee taas, aivan loistava!! Mullakin tuollainen teepaketti, appelsiinia tosin, eikä olisi tullit Mieleenkään tehdä siitä jotain....hmm...mitähän voisin...?

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtava puu ja pönttö. En kyllä ihmettelisi, vaikka joku tipu tuonne eksyisi - on niin komia :)

  VastaaPoista
 11. ArualMaria: Kiitos!

  Maija: Tapetti on ihan K-raudasta, kaikki tapetit puusta ovat. Runko ei ole aleostos, vaan se on ostettu jo aiemmin ihan normihintaisena. Se ei ole mikään tilaustuote, vaan noita mustavalkoisia mainos- elokuvatähti- jne. tapetteja näkyi olevan ainakin täällä Oulussa vieläkin hyllyssä tuosta vain otetuksi. Minä olen käyttänyt tätä tapettia paljon askarteluihin. Käyhän katsomassa paikallisessa remonttikaupassa!

  Hymytyttö: Appelsiiniteepaketti kuulostaa mukavan väriseltä. Siitä taitaa olla ihan pakko tehdä jotakin?:)

  Peppi: Minäkin hiukan mietin, että saattaa sinne joku ilmaantua. Mutta kkatsellaan ja odotellaan..:)

  VastaaPoista
 12. Siis NIIN huippu. Nuo teepaketit on niin kauniita, että mieki aina mietin, että mihin niitä vois käyttää. Mutta tietenkin tirpan mökiksi! Loistavaa. :)

  VastaaPoista
 13. Ihana koko puu ja mökki kruunaa kaiken! Tuommoisen koivunvärisen (=mustavalkoisen) tapetin käyttö rungossa on mahtava idea. Oma puuni on maalattu seinään ja sai tässä tannoin oksillensa rautakaupasta perhosnaulakoita olkalaukun ripustamista varten...

  VastaaPoista
 14. hillanen: Juu, kauniita ovat. Pitäisi jatkojalostaa niistä jotain muutakin; tiedä, kuinka monta linnunmökkiä ihminen loppusillaan tarvitsee.:D Kerro minullekkin, jos keksit sotain käyttöä niille.

  tuija: Perhosnaulakoita? Semmoiset voisivat toimia isomman tytön huoneessa; sinne mä olen tehnyt perhosseinän. Olin tekemässä ruskeaa tai harmaata runkoa, mutten löytänyt kaupan alelaatikoista sopivaa sävyä. Tämä musta-valkoinen oli jo kotona valmiina. Onnekas sattuma.;)

  VastaaPoista
 15. Aivan mahtavia molemmat, puu pöllöineen ja teepakettipönttö :)

  VastaaPoista
 16. vitsit ku hieno :) minäkin postasin juuri oman puuni :)

  VastaaPoista
 17. maano: Haa! Minäpä lähden katsastamaan sitä!

  VastaaPoista
 18. Onnistunut remontti ja kiva lopputulos. Linnunpönttö kyllä kruunaa lopputuoloksen! Pönttö näyttikin tutulle ja sitten tajusin, että mulla on samanmerkkistä teetä kotona =o)

  VastaaPoista
 19. Hanna: Kiitos, Hanna, mutta onnittelet turhan aikaisin.:) Tuo on vasta yksi seinä. Toinen puoli huoneesta on vielä kesken, mutta en aio taiteilla sinne muuta kuin tapettivuodat seinään. Ja jotain ompelushommaa pitäisi miettiä.

  VastaaPoista
 20. Kiva idea tuo teepakettipönttö! Sopii passelisti yhteen puun kanssa.

  VastaaPoista
 21. Hurmaava lintupönttö! Oon monta kertaa meinannu ostaa tuota juomaa ihan vaan kivan paketin takia, onko se hyvää? :D

  VastaaPoista
 22. Emma: Tämä kamomilla taitaa olla miehen ja mun suokkari niistä, mitä ollaan kokeiltu. Hyviä ne ovat kaikki; uskallat ostaa muutenkin kuin paketin takia.:)

  VastaaPoista
 23. Ihana linnunpesä! Ja, ihana puu. :)

  t.Paula

  VastaaPoista
 24. Aivan ihana idea ja maailman paras koivupuu- tuosta ei nokkakaan vuoda!
  Olen tässä katsellut näitä kuvia teidän kotoa ja teillä on varmasti aika kaunista.

  VastaaPoista
 25. WeirdRockStar: Kyllä meillä enimmäkseen näyttää siltä kuin miltä lapsiperheissä näyttää. Olen luopunut jo ajat sitten toiveesta asua siistissä kodissa; ehkä sitten joskus kun täällä sotkee ja touhuaa enää kaksi aikuista ihmistä.:)

  VastaaPoista
 26. Aivan järjettömän ihana tuo puu! Ja linnunpönttö kruunaa kaiken!

  VastaaPoista
 27. Sara: Kiitos! Tekisi mieleni lisää pönttöjä, mutten oikein tiedä, mihin niitä voisi tunkea...:) Mulla pitänee lisätä puuhun lehti tai pari tuota keltasävyistä tapettia, jolla tapetoin vastakkaisen seinän. Eivät niin riitelisi keskenään. Ei ollut vaikea puu muuten!

  VastaaPoista