27.1.2012

On taas aika,

jolloin fysioterapeutti on ihmisen paras ystävä. Kallonpohjani ja olkavarteni eivät kuulemma ole tästä maailmasta. Jokaisen laimeamman neulontakauden jälkeen sama juttu. Huimaa, heittää ja vipattaa. Minut jo ilmeisen hyvin tunteva fysioterapeutti kehotti pistämään puikoille jotain heti, kun kriisi on ohi.


Lisäksi olen onnistunut tässä väliajalla selvittämään, että tavoittelemani haitarilamppu on norjaksi sakselampe. Mies arveli, että meillä olisi ehkä paras muuttaa Norjaan, koska rouvalla tuntuu kieli sujuvan.

Kaikesta huolimatta Hyvää viikonloppua! Meillä täällä täyttää joku peräti kolme vuotta. Juhlakalu kertoi jo viime viikolla olevansa tästä lähtien vanha ihminen.

20 kommenttia:

 1. Hurrjan paljon onnea vanhalle ihmiselle! Minä olen joutunut vähentämään nettiaikaa juuri kallonpohjan lihasten tuiman jumituksen vuoksi. Kun vaan jaksaisi venytellä joka ilta, niin olisi parempi, mutta kun ei.

  Teillä on muuten oikein kaunista siellä kotosalla.

  VastaaPoista
 2. Merruli: Kohta kolmevee kiittää.:) Ja kyllä, hiirikäsi se on täälläkin jumissa. Auttaiskohan se semmoinen iPad? Ei hiirtä..;)

  VastaaPoista
 3. Outi: Onnittelut taaltakin vahenneelle! :) Ja oikein hyvaa viikonloppua myos sinulle.

  Merruli ja Outi: iPad on todella kateva. Ei juu rupea jumittamaan. :D Surffailuun eritain kateva! Kokemuksen syva rintaaani puhuu.

  VastaaPoista
 4. Ina: Kiitos! Ja kiitos myös kokemuksen rintaäänestä;)Pitelin iPadia käsissäni viikolla ja totesin, että sen kanssa voisi vaikka köllötellen surffata. Olisi vähän eri nettiasento kuin normaalisti.

  VastaaPoista
 5. Mää jo aattelin että sulla olis kevätaika alkanut. Virkkausta, siemenluetteloiden selausta ja semmoista. No, tulee sekin aika.

  Meilläkin juhlitaan viikonloppuna ja antiikkimessuiallakin voisi käväistä.

  Ipad on aikas kiva vehe surffailuun. Tää kommenttien lkirjoittelu vaan on välillä vähän vaikeaa, kirjotusvirheitä tulee ihan roppakaupalla kun kirjaimia tarttee vaan hipaista ja välillä osuu mihin sattuuu

  VastaaPoista
 6. Soile: Minä pitkään aprikoin, että tilaanko salkoruusun siemeniä vaiko en. Niissä oli Hyötykasviyhdistyksellä aika reippaat ne siemenmäärät. Ajattelin jo tovin, että tilaan ja kenkkään sulle puolet, mutta laitoin sitten luettelon paperinkeräykseen. On ne niin honteloita aina ne ikkunalaudoilla kasvatetut taimet; salkoruusujakin olen koittanut joskus kasvattaa ja keturalleen se meni. Kevätfiilis on kyllä, mutta ei täällä tapahdu puuharntamalla mitään. Se pahuksen norskikin on kesken. Ja muistin, että sulla on iPad. Jos rikastun, niin pitää sulta kysyä vielä kommenttia asiaan, ennen kun ryntään kaupoille.:)

  VastaaPoista
 7. Voi onnea kolmevuotiaalle "vanhalle ihmisille".
  Härre Gud, mitä minä sitten olen? Opiskelija aikoina (opiskelin mm historiaa) minua yksi ystäväni kutsui muumioksi...Ja siitä on vielä vanhennuttu.

  OP

  VastaaPoista
 8. OP: Sanopa muuta, varsinaisesti tuollainen ei piristä.;) Lapsi lienee oppinut kommenttinsa kyllä minulta, minulla on tapana olla "vanha ihminen" aika useasti. Tarttuu näemmä äkkiä. Ja muumio?:D Meillä on näemmä ollut sama opiskeluaine sitten.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut vanhenneelle! Heh, mitenhän vanha tässä ite sitten on. Eipä sillä, tuon käden oikkuilujen takia itsensä tunteekin vanhaksi. Kolotusta ja särkyä...

  Mukavat viikonloput!

  VastaaPoista
 10. Tess: Kolotusta siis ruudun molemmin puolin.:) Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 11. Onnittelut vanhalle :) voi toista..
  Täällä kans niskat vaan paukkuu, syinä talviautoilu ja käsityöt. Lumet vois kohta jo sulaa, ainakin autoteiltä.

  VastaaPoista
 12. Peppi: Kiitos! Täällä on rapattu, puunattu ja leivottu. Yhdellä buranalla on pärjätty.:) Ja joo, kevätfiilis alkaa olla. Mies väitti kuulleensa ja talitinteiltä sen sorttista laulua, että se tietää vain hyvää.

  VastaaPoista
 13. Outi, jos sinäkin olet opiskellut hissaa, niin ystäväni mukaan sinäkin olet muumio. Tervetuloa joukkoon kummaan.
  OP

  VastaaPoista
 14. OP: Kiitos, kiitos. Lisäishän se muumiointi tietysti meikäläisen mielenkiintoisuus-aspektia aika tavalla. Mulle sanoi kerran eräs vanhus, että "siinäpä on vanhanaikaisen näköinen ihminen". Otin sen kohteliaisuutena. Olin noin 20 v. Tämä muumiojuttu sen sijaan on minulle ihan uusi.;)

  VastaaPoista
 15. Uusimmassa drömhem lehdessä oli semmoinen haitarivarrella oleva lamppu, hinta 399 kruunua jotexilta. Kävin kattomassa niiden suomen sekä ruotsin sivut. Mutten sitten löytänyt. Höh.

  VastaaPoista
 16. Taitaa olla pikkuvanha nuori sinulla :-) Mitähän tuumii, kun vanhaksi ellää, vaikka 95? Onnee kovasti, ja kasva pitkäks!
  Minäkin havittelen että tekisin uuden haitarivarjostimen.. Siis varjostimen, en lamppua..

  VastaaPoista
 17. Soile: Onkohan se sama, mitä Ellos on myynyt. Metallinvärinen? Jotexilla ja Elloksella on aika paljon samaa tavaraa.. Meinaan olin jo tilaamassa ko. lamppua Ellokselta ja ajattelin maalaavani sen mustaksi, mutta annas olla, tuumaillessani se ehdittiin myydä loppuun. Hidas mikä hidas. Mutta pitää odotella; jospa Jotexin lamppu oliskin ihan toinen ja vasta tulossa nyt kevääksi myyntiin.

  Anna: Äitään toistaa, lapsiraukka.:) Ja pitkäkin se on, kiitos toivotuksista.:D

  VastaaPoista
 18. Onnea täältäkin 3-veelle! Meillä samat juhlat yliviikon torstaina.

  VastaaPoista
 19. Tiijä niistä. Saattanu olla viime vuodenkin malli. Se oli semmonen metallin värinen

  VastaaPoista
 20. Mertsu: Kiitos kiitos! Juhlakalu kyseli jo tuossa eilen, että milloin on taas synttärit. Se haluaa ihan tosissaan vanheta.:)

  Soile: Jahas. Se on sitten varmaan se loppuunmyyty peijakas. Oli Elloksen puolella 49 e. Mutta no hätä. Minä olen käynyt kaupoilla ja viikon päästä mulla on lamppu. Tosin haitarilamppu se ei ole. Mutta näkeepähän neuloa ja se kait se pääpointti on.

  VastaaPoista