18.1.2012

Mojo mikä mojo


- Huomasin, että minullahan on jo leveälanteinen ja litteämahainen kaappi. Tekemällä hieman erinäisiä järjestelyjä astiakaappi vaihtoi paikkaa ja sen alimmat hyllyt jäivät vapaaksi papereilleni. Vähän kait säästin rahaa.
- Sellainen meillä päin harvoin vieraileva ilmiö kuin siivousmojo on antanut kuulua itsestään.
- Ja mikä parasta, sillä on kaverikin mukana. Sisustusmojo. Voi että tekee kuulkaa hyvää näille nurkille.
- Kuten kuvasta rohkeimmat ehkä huomaavat, elämme myös muutoin historiallisia hetkiä. Tuolien päällä keikkuvat keltaiset kankaat odottelevat ompelukonetta. Kyllä! Ompelukonetta! Se on jo ihan siinä hollilla, että en ole nostanut Huskyä pöytään ja painanut kaasua.
- Olen niin ihastunut tuohon tapettiin (pala seinällä), että oikein kiusaa, kun en keksi, mitä tuollaisella tapetilla voisi tapiseerata. Meneeköhän se elämä miten pimeäksi, jos kokonaisen seinän tuolla peittäisi?
- Ja hei, pakkanen tuntuu hyvältä!

13 kommenttia:

 1. Meillä taatusti vierailee tuo siivousmojo vielä harvemmin kuin teillä... Mutta eihän sitä oikeasti tarvi, kun tavarat on suureksi osaksi muuttolaatikoissa ja elän lähes reissun päällä - eihän?

  Hieno tuo tapetti, mutta aika tumma se on.

  Ostin muuten itse uuden ompelukoneen v. 2006 vanhan tilalle, sillä vois kohta ommellakin. No kun olen ollut reissun päällä.

  OP

  VastaaPoista
 2. Elämä on jo entuudestaa melko pimeää... En usko mustiin tapetteihin suomenniemellä. Täällä on muutenkin valosta puutetta. Mutta jos vessaan?

  VastaaPoista
 3. OP: Minun ompelumojoni katosi jonnekkin, kun joku vuosi sitten ostin uuden koneen. Se mojo meni sen vanhan koneen mukana. En ole rehellisesti sanottuna päässyt tämän uuden koneen kanssa sinuiksi koko aikana. Saas nähdä miten nyt käy.. Mitäs jos molemmat rohkeasti yritettäisiin?

  mokkakissa: No, sitä minäkin mietin, että onko se peijakas liian musta. Olohuoneessa olisi yksi seinä tai sitten voisin eteishallin vuorittaa tuolla. Onneksi olen aivan surkea tapetinpäättäjä; aikani menee miettimiseen enkä saa aikaiseksi.:)

  VastaaPoista
 4. Onhan tuo tapetinpala tumma, mutta jos muualla on vaaleaa ja valoa, niin ei vedä liian tummaks ainakaan mun mielestä. Avaraan tilaan sopinee hyvin ja sellainen olohuone lienee ainakin suurimmalla osalla...

  VastaaPoista
 5. Näppi. Kiitoksia, Näppi. Tällaista kannustusta tarvitaan lisää, jotta usko vahvistuisi. Minulla on itse asiassa toinenkin mustapohjainen tapetti ollut mielen päällä jo pitkään, mutta rohkeutta puuttuu. Ja sitten on vielä se yksi kanto kaskessa; en ole ihan varma siitä, miten mies mahtanee innostua, vaikka ei noin yleensä ottaen niin hanttiin laittavaa sortimenttia olekaan. Mutta musta.

  VastaaPoista
 6. Annoin sulle blogipalkinnon. Käy hakemassa mun blogista, jos haluat :).

  VastaaPoista
 7. Älä sitten kuluta niitä mojoja loppuun, meillä kaivattaisiin kiihkeästi yhdistettyä siivous-, remppaus- (kevyttä pintaremppaa vain) ja sisustusmojoa. Voit laittaa käytettyinä (ei kuitenkaan loppuunkäytettyinä) meille kun et enää tarvitse.

  Tapetti on kaunis, mutta kun itse näpertää tapettia pikkupala kerrallaan irti seinästä, niin alan vihata koko tapetteja. Eikö niitä voisi laittaa vaikka sinitarralla seinään?!

  VastaaPoista
 8. Olen samoilla linjoilla Napin kanssa (sorry, mulla on englantilainen nappaimisto) etta kylla yhden seinan voi tummallakin tapiseerata jos on vaaleeta vastapainona. Tai sitten teet ison " taulun" seinalle. Eli tapiseeraat ison, siis tosi ison, palan seinalle ja laitat siihen raamit ymparille. Vois olla aikasen upea sekin. :)

  Mukava blogi sinulla. :)

  VastaaPoista
 9. Lotta: Kiitos, ehdin jo käydä siellä.:)

  Soile: Loistava idea tuo sinitarra.:) Laitan tulemaan heti kun raaskin. Siivousmojo käy sen verran harvoin, että sille ehtii kertyä väliaikoina paljon hommia. Mutta lupaan pitää sitä sievästi; saat sitten kevätauringon kanssa sen sinne teille pölyyttämään nurkkia. Ja tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
 10. Ina: Mulla on valoisa olohuone, mutta toisaalta se on olohuoneeksi aika pieni. Ajatuksesi taulusta on harkinnan arvoinen; se voisi olla mukava "kompromissi". Toisaalta mietin, että jos tyydyttäisinkin mustan himoni makuuhuoneen puolella; siellähän ei nyt niin haittaa, vaikka vähän mörköltä näyttäisikin.:)

  VastaaPoista
 11. Makee tapetti ja onnea mojoista ja astiakaapin uudelleenjärjestelystä! Hyvältä näyttää ja kone hurisemaan samalla tarmolla! Miten tuollaiset mojot saa tulemaan esiin?? Täällä tarvittais kans.

  VastaaPoista
 12. Ihanan näköistä. Hyvät mojot! Tapettikin on hyvä! Ihan mihin vaan. Voihan sitten tapetoida uudestaan jos alkaa tuntua mörkiltä :)

  VastaaPoista
 13. Satu: En minä tiedä, miten ne mojot saadaan kiikkiin. Jos tietäsin, meillä siivottaisiin useammin.:)

  Sanni: Kiitos tsempistä! Saa nähdä mihin täälläpäädytään.:)

  VastaaPoista