4.1.2012

Eräänlainen viritys

Aina siitä lähtien, kun näin tämän, olen haeskellut kotoa paikkaa omalle vaihtuvalle taidenäyttelylle. Paikka löytyi, mutta tapa, jolla ajattelin Picassolta napatun lainauksen toteuttaa, ei onnistunut. Rehellisesti sanottuna en jaksanut ruveta värkkäämään tuossa linkissä neuvotulla tavalla ja omat oivallukseni osoittautuivat kutakuinkin kelvottomiksi. Asia ehti jo unohtua, kunnes eilen lapsen huoneessa touhutessani muistin korkkaamattomat washi-teippirullani. Ja päätin yrittää hiukan toisenlaista, toisenlaisella tyylillä. Tuumasin, että jos teippaisi sinänsä rumaan oveen linkissäkin olleen tekstin ja lapsen taideteoksia siihen alle. Koristelisi parilla pikkukätösellä. Että minkäköhänlainen siitä tulisi?


Noh, aamusella sormiväreillä toteutetut pikkukätöset lohkeilivat oven pinnasta irti ja koko paketti näytti silmiini muutenkin levottomalta. Päätin pesaista käden jäljet pois ja ryhtyä muhituttamaan ajatusta, josko maalaisi oveen liitutaulumaalilla mustan suorakaiteen. Asialla ei ole kiire, koska monta muutakin touhua on jalalla, joten ehdinpähän kerrankin miettiä. Tänään pitää joka tapauksessa koota toinen tuollainen teksti. Esikoinenkin haluaa. On kuulemma ihan pakko.

9 kommenttia:

 1. ja mistäs rouva on hankkinut washi teippiä? et ainakaan mistään paikallisesta askarteluliikkeestä, koska eivät tuntuneet edes tietävän mitä ko. ainesosa on.

  mutta tätä ei sitten meitin pojille näytetä.

  VastaaPoista
 2. Soile: Kyllä ihan Oulusta ovat. Mutta se liikkeen nimi ei tartu oikein päähän; se on Brava tai Bravo tai jotain sinne päin. Ihan pieni kauppa Onnelan ja sitä seuraavan divarin jälkeen (tai ihan vieressä, jopa ennen divaria). Olet vetänyt tieten sen ohi hirmuisella vauhdilla kohti Colorea, joka on samalla kadulla sitten ihan kohta.:) Tilasin samasta kaupasta semmoisen valkoisen pupulampun, mutta Tanskan päässä on ollut joku viivytys. Jos ampaiset teippiostoksille jo tällä viikolla ja näet siellä pupulamppuja, niin vinkkaappa minulle.

  VastaaPoista
 3. Älä tee sille mitään, se on ihana!

  Miten sormimaali tuollee tippuu, Höh!

  t,Paula

  VastaaPoista
 4. Soile, kuule vielä: mulla taitaa olla baaritkin sekaisin. Onko se pulju siinä nurkassa Onnela vai Tivoli vai mikä se on? Tiedät kuiten mitä tarkoitan.

  VastaaPoista
 5. PIUZA: Se taitaa olla raskaana. Tarkemmissa analyyseissä kävi ilmi, että nimenomaan ne kohdat, jossa väriä on paksulti, ovat alttiita irtoilemaan. Oven pinta on myös melkoisen liukas, oliskohan siinäkin syynsä. Lyllä mä ton teipin jätän, mutta pitää tuota käsiasiaa hiukka funtsia.

  VastaaPoista
 6. Vitsit sä oot taas värkännyt kaikkea kivaa! Mä oon ihan lovena tohon linnunpönttöön. Voisinko tehdä itellenikin? (siis vaikka ei täällä lapsia asustakaan - se ois siis niin hyvä tekosyy). Pistäisin keittiön seinälle ihan rivin? Mä haluisin kans tota teippiä. Mihinköhän mun pitäis astella sitä saadakseni...

  VastaaPoista
 7. Sini: Tietysti voit!:D Ja teippiä löytyypi varmaan jostain nettikaupasta, kun istut alas surffaamaan.

  VastaaPoista
 8. Loistoidea.
  Itse asiassa funtsin vastaavaa viritystä pojan huoneeseen. Joko tauluhyllynä tai juurikin vaijerin / narun avulla. Ainoasstaan että nämä seinät eivät ole omat ja punatiiliseinään poratessa tulee käsivarren mentävä aukko. Toisaalta yksi reikä löytyy jo entisestä viikkokalenterin kohdalta, strategisesti heti vanhan pulpetin yläpuolelta mutta sekin täytyy jossain vaiheessa kitata ja oma maalinsa siihenkin täytyy käydä sekoittamassa...
  Ehkäpä todella voisi oveen kuvitella virittävänsä jonkun himmelin..? Tämä oli todella hyvä idea. Kiitoksii!

  VastaaPoista
 9. WeirdRockStar: Tuo mun oviviritys sopii vaikka mihin, koska on poispestävissä ja poisrevittävissä. Ja voihan naulanreiät tosiaan paklata lähtiessään piiloon. Ei muuta kuin suunnittelemään!

  VastaaPoista