4.12.2011

Nyt en ehdi mitään täällä

On tontun hommia, joulumuorin hommia ja oikeita hommia, mitä ne semmoiset sitten lienevätkin. Ja menin pöljyyksissäni ottamaan tilin vielä Pinterestistäkin, vaikka koko syksypuolen olen laittanut hanttiin. Niin että siellä menee nyt kaikki touhuaika. Tuijottamassa sinistä valoa hohtavalta ruudulta muiden touhuja. Omat ovat jääneet jokseenkin vaatimattomalle tasolle.


Ajattelin kuitenkin tulla huutelemaan tänne pari piparivinkkiä toisen adventin kunniaksi. Jos jollakulla on tarvetta ihan pienelle pipariyksiölle tai muuten vaan idean puutetta pikkujoulutyyppiseen tarjoiluun, niin kurkatkaapas tänne. Aika kiva, eikö? Ja toinen vinkkini on tulevaa tiistaita ennakoiden vähintäänkin isänmaallinen: Urho-piparit! Tulee paljon halvemmaksi, kuin se kaupoissa myytävä Suomi-muotti. Lasilla taikinasta ympyrät, uuniin vaan ja sokerikuorrutteella Kekkos-lasit. A vot ja hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää kaikille!

14 kommenttia:

 1. Urho-piparit :D Mikä mainio idea!

  VastaaPoista
 2. Urkki-piparit ovat aivan huikeat! Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Nasti: Voihan se olla, että jos ei Kekkonen iske, niin koko idea menee ns. puihin, mutta ajattelin, että kyllä sieltä joku Urkki-henkinen varmasti löytyy.. Ja kas, heti nappasi!:D

  Tytti: Ei kun leipomaan! Itsenäisyyspäivään on vielä aikaa, hyvin ehdit. Teillä on muuten Nastin kanssa niin hyvä maku..:)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Pinterestiin! Siellä juu tosiaan aika kuluu, mutta on se aika mainio muistikirjakin.

  VastaaPoista
 5. Pitkästä pitkästä aikaa täällä. Kyllä tulin niin hyvälle mielelle monesta tekstistäsi että aivan ääneen hykertelin ja hymistelin. On sulla sana hallussa. ;) Ja ne käsityöt sitte, monitaituri olet todellakin. Eniten ihastelin lamppuprojektia ja virkattuja juttuja, mm. lintuja, isoäidinneliöitä, lapsen tunikaa jne. En ees muista kaikkea. Mukavaa joulun odotusta harmaaseen arkeen! toivoo Näppi

  VastaaPoista
 6. Ehottoman kannatettava idea tuo Urkki-piparit! Noita miekin teen. Tarja-piparit eivät houkuttelisikaan. ;-)

  VastaaPoista
 7. Ja nuo yksiöt, melkein pitää järjestää ylimääräiset pikkarit noita varten. :D

  VastaaPoista
 8. Merruli: Kiitos! No sillä minä ajattelin antautua mokomalle houkutukselle, että saisin ideat ja muistiinpanot yhteen paikkaan. Siellä vaan pukkaa sitä ideaa tosiaan olemaan.. Ollappa aikaa!

  Näppi: Kiitokset kauniista sanoistasi ja hyvää joulun odotusta sinulekkin!

  Mertsu: Tarja-piparit!?:DDD

  VastaaPoista
 9. Kekkospiparit, mikäs sen parempaa :) Ihana tuo linkkikin.

  VastaaPoista
 10. hillanen: Vielä ehdit pyöräyttää illaksi jokusen Kekkos-piparin..

  VastaaPoista
 11. Hyvää itsenäisyyspäivää Outi! Miekin tein kekkosia, ei tosin tullut yhtä komeita kuin siun. :)

  VastaaPoista
 12. Mertsu: Meillä on siis nyt molemmilla perin asialliset eväät illan linnanjuhlien seuraamiseen.:)Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekkin!

  VastaaPoista
 13. Upeat Piparit! Mun pitää varmaan, Kekkosena, tehdä noita... =) Hauska idea...

  VastaaPoista
 14. tea: Ilman muuta, jos kerta samaa nimeä kannat! Teidän perheessähän ei tarvitse rajoittua edes itsenäisyyspäivään, vaan Kekkos-pipareilla olisi arvoa ja ideaa vuoden muinakin päivinä.

  VastaaPoista