30.12.2011

a bad hair day


Löytyi ihan älyttömän kätevä piilotin ns. huonon tukan päiville. Ei vaiteskaan. Remontoin ja sisustan kaksveelle huonetta. Tapettia tilattu, seiniä maalattu ja kankaita ostettu. Koska neulemojo on jäänyt selvästikin odottelemaan uutta vuotta, revitään nyt sitten tästä. Seuraavaksi aion istuttaa puun ja ommella sängyn päädyn. Pitäkää peukkuja, että Aku Ankka -meininki ymmärtäisi päästää irti. En tarvitsisi sitä enää yhtään enempää.

Edit. Kiitos kaikille, jotka vinkkasivat netin kuvankäsittelyohjelmista. Kuten huomaatte kuvasta, tädillä on täällä uusi lelu.:D

6 kommenttia:

 1. Kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon. Anna miehesi tapetoida.

  Kuva tuo mieleen entisen brittikampaanjani (arabimies), jolla oli aina joku myssyviritys päässä. Epäilyttävää.

  OP

  VastaaPoista
 2. OP: Kyllä se menee meillä niin, että minä maalaan ja tapetoin. Mies tulee kuvioihin sitten, kun tarvitaan teräaseita, poraa ja raakaa voimaa. Välillä onnistuu, välillä leikitään Aku Ankkaa.:D Arabikampaajasi olisi mielenkiintoista tavata. Kerta kaikkiaan.

  VastaaPoista
 3. Olisin todellakin tarvinnut juuri tuota päähäni tänään kaupungilla... Mut hei, onnea remonttiin! Se on mukavaa puuhaa se :)

  VastaaPoista
 4. Sini: Esikoinen joutui kantamaan varjostimen kirpparilta kotiin ja valitsi tyylikseen kuvassa esitetyn. Käänsi päitä, todella.:)

  VastaaPoista
 5. Ihqu :) Voi kun täälläkin jo pääsisi laittaa lasten huonetta.

  VastaaPoista
 6. Kirsikka: Hyvää kannattaa odottaa.:) Minullakin on ollut tämä huoneprojekti mielessä jo pitkään, nyt vain loma taisi antaa sille kunnon sysäyksen. Ja mitä tekisin tuolle varjostimelle? Se on lapsen huoneeseen liian iso. Ja vaihtaisiko kankaat vai leikkisinkö pitsillä vai mitä ihminen tekisi?

  VastaaPoista