23.10.2011

Buy yarn and save your sanity

Lupasin palata, kun on raportoitavaa. Ei ole. Lähinnä vain porisuttaa valtavasti ja tulin siksi hiukan puhua pulputtamaan.


Lokakuusta huolimatta:
- uusia myssymalleja löydetty, kiitos kaikille. Tosin aloitin jotain ihan muuta. Ja purinkin jo. Aloitan taas ihan kohta uudestaan. Aku Ankalla kaikki siis hyvin.
- muistin, että minulla on jääkaapissa erittäin pahaa tyrninmakuista potkujuomaa. Olen ruvennut hömpsyttelemään sitä. Kiitos siis myös heille, jotka eivät vinkanneet myssyistä vaan vitamiineista.
- muistin, että minulla on kaapissa ihan mahdottoman keltaista lankaa. Siitä voisi tehdä jotain viimeistään sitten, kun luonto sammuttaa kaikki valot. Eli noin kuukauden päästä.
- tajusin käydä hieman lompakon kanssa kylillä. Lankaa, totta kait. Postauksen otsikko on lainattu dottie angelilta. Luullakseni noissa sanoissa asuu syvä viisaus - mikäli sillä tarkoitetaan sitä, että langoille myös tehdään jotain. Koukkasin myös kirpparilla. Kuvissa kummallisin löytöni. Kait se on jonkinlainen viuhka. Ihan hyvä olla olemassa mahdollisten ylikuumenemisten varalta.
- päätin edetä sohva-asiassa ja lopettaa junnaamisen. Minun on surukseni todettava, että olohuoneeseemme ei ole tulossa kaunista vanhaa puusohvaa vaan että ajelimme ukkokullan kanssa tänään läpi kuuraisen metsämaiseman Haaparannan Ikeaan. Jatkossa saanette (jälleen) seurata tee se itse-henkistä sohvankoontipostausta ja toivottavasti piakkoin sen jälkeen huomattavasti seesteisempiä tyynypostauksia. Ehkäpä intoudun tapetoimaankin.

Mä menen nyt neulomaan ja purkamaan, moi!

11 kommenttia:

 1. Tuo riikinkukkoviuhka on hurja. Ja ehkä vähän pelottavakin. Jännityksellä jäämme odottamaan sohvankoontipostausta.

  VastaaPoista
 2. -sanna-: Se on outo. Tiedä sitten, onko pitkäikäinen. Perhoja sitova mies on tarkastellut viuhkaa siihen malliin. Ja minäkin jännitän sohvaa. Se meni yhteen pakettiin (!). Tarkoittaako se, että se on koossa? Kun Ikeasta on kyse, rohkenen tietysti epäillä.

  VastaaPoista
 3. Duoda duoda, meillä tuollaisia kirpparilöytöjä sanottaisiin yksinkertaisesti pölynkerääjäksi. Ymmärrän miestäsi, isäni sitoi perhoja. Ja sitähän voi ajatella, että kissan (tai minkään muunkaan turkillisen eläimen) ei tarvitse luovuttaa karvojaan perhoihin, jos miehesi saa tuon.

  Jos Ikeasta tulee loput osat sohvasta jälkitoimituksena?

  Loppukaneettisi ei ollut kovin optimistinen: aivan kuin ennalta tietäisit purkavasi sen mitä saat aikaiseksi. Ei näin.

  OP

  VastaaPoista
 4. Ps
  Sen tyrnijuoman on sitten pakko olla terveellistä. Mitä pahempaa, sitä terveellisempää vrt brittien Marmite-mössö.
  OP

  VastaaPoista
 5. OP: Voi luoja, pölynkerääjä! En huokaile termin uutuutta; tuttu se on, vaan paremminkin sitä, että noita kerääjiä täällä riittää. On pölyä ja sen kerääjiä ja vieläpä pyörittäjiäkin riittävästi. Olen koettanut ajatella, että nykyinen allergialääkkeetön elämäni johtunee raskaasta siedätyksestä.:D Äläkä pelottele sen Ikean kanssa! Kääk! Loppukaneettini vaikuttaa viime päivien perusteella realismilta, mutta toivon, että olet oikeassa.

  VastaaPoista
 6. Aika villi tuo riikinkukkojuttu! Varo vaan ettei se harvene perhotarvikkeisiin :) minkäs sohvan hankitte? Meillä on sama reissu tiedossa reippaan viikon kuluttua. Listalla on hyllyä, pöytää, lamppua ja ties mitä muuta autoon saadaan mahdutettua. Klippankin olisi kiva, mutta se ei taida mahtua auton sisäpuolelle....

  VastaaPoista
 7. Soile: Älä anna auton tilavuuden rajoittaa, kun pääset kerta kulutusjuhlaa viettämään. suosittelen todella lämpimästi sitä Ikean kuljetuspalvelua eli kotiovelle tuovat ja sisäänkin on ihan kannettu rouvan osoittamaan paikkaan huikeaan 66 euron hintaan Haaparannasta Ouluun. Hinta riippuu siitä, missä päin Oulua ollaan, mutta enpä jaksa uskoa, että kovin kummoinen ero teidän ja meidän välillä olisi. Minä olen nyt kolme sellaista keikkaa tehnyt; tuon vain sen, mikä autoon mahtuu ja loput saapuvat noin kolmen päivän päästä. Minä ostin nyt valkoisen Ektorpin ja keväällähän kokosin sen peijakkaan karlstrandin vai mikä se nimi nyt olikaan. Niin että laitappa se Klippan vaan harkintaan. Ei sinne huvikseen kovin montaa kertaa mene, joten kaikki kerralla vaan!:D

  VastaaPoista
 8. Ja tuo sitten vastasikin kysymykseeni että mikä sohva.
  Voi jospa olisin äkännyt vinkata olisiko teillä ollut käyttöä valkoiseksi maalatulle rauta / metalli sohvasängylle, olisitte saaneet sen vaikka saman tien ( liian rustiikki tähän kämppään. Tämä tarvitsee Struktuuria ja Symmetriaa. Hämmentävää mutta totta.

  Odottelen uusimpia projektejasi. Itsekin olen tuntenut lämpenemisen ailahteluja punavalkean suhteen, mikä on vielä hämmentävämpaa mutta ehkä sitten vanhenemisen virus tännekin on iskenyt. Mene tiedä. Meidän joulu nyt menee kuitenkin remonttipölyjen imppaamiseen sekä piikkaamisen riemun sietämiseen. Good times ahead.

  Itse himoan Oxfordia. Tartten sen mööpelin!

  VastaaPoista
 9. WeirdRockStar: Metalli, rustiikki ja valkoinen kuulostavat kyllä yhdessä hyvältä, mutta joo, meillä on nyt sitten Ikea-sohvia oikein kaksin kappalein. Minäkin ottaisin muhkean englantilaisseslongin mielelläni, ymmärrän tarpeesi ja olen hengessä mukana. Kuten aina itsekkin sanot: asioilla on tapana järjestyä. Ja laitetaab se puna-valkea.osasto vaikka joulun piikkiin. Jos into jatkuu uuden vuoden puolella, sitten asiat ovat totaalisen sekaisin.

  VastaaPoista
 10. Ektorp siis teilla on jo ja yhtenä osana?!? Rouvahan on vallan vilkas käänteissään!
  Unohdin myös mainita että Neiti Kesäheinä on todella kaunis. Ihanat silmät!

  VastaaPoista
 11. WeirdRockStar: No se tuli yhdessä paketissa!! Ja hommahan oli tällä kertaa niinkin helppo, että paketti ja aviomies olivat kerrankin kotona yhtäaikaa. Pääsin helpolla.:D

  VastaaPoista