21.9.2011

Vilautan vähän


16 kommenttia:

 1. Sanna: No se on niin söpö, että sitä ei todellakaan voi ajatella muualle kuin tuonne esikoisen neidonkammioon.:D

  VastaaPoista
 2. Sanna: Niin ja hei, olisin hehkuttanut sun värttinä/huivipostaustasi (mitä värejä!), mutta mulla ei kommentointi onnistu siellä sun sivuilla. Auttaiskohan se sullakin, jos vaihtaisit sieltä kommentointiasetuksista ponnahdusikkuna-vaihtoehdon? En varmaankaan ole ainoa, joka ei pääse jättämään kommentteja.

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis! romanttinen & söpö!

  VastaaPoista
 4. Voih kuinka ihanalta vilautus näyttää! Mulla on sinun pitsivarjostimesi jäänyt kummittelemaan takaraivoon. Olen jopa sivusilmällä haeskellut sopivaa valaisinta, josta sellaisen voisi rakentaa. Mutta tämä idea näyttää myös tosi hyvältä, kelpuuttaisin vaikka omaan makariini.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kaikille teille, kommentoijat, näin yhteisesti! Palaan paremmilla kuvilla, kunhan ehdin keskittyä asiaan. Auringonvalokin auttaisi.:)

  VastaaPoista
 6. Iiiks! Hurjan söpö. Toivotaan että viikonloppuna paistaa aurinko ja nähdään jotain muutakin kuin pelkkää vilauttelua. (Kuulostipas härskiltä)

  VastaaPoista
 7. Soile: Kiitos, pikku-härskille on aina sijaa tässä majatalossa.:D Toivottelen aurinkoa sinne Utajärvenkin suuntaan; hauskaahan teillä on satavarmasti! Härskistä en tiedä..

  VastaaPoista
 8. noh, 38 naista saman katon alla. Hauskaa taatusti ja saattaahan siellä joku härskikin juttu suusta päästä. mutta vain yksi ja sekin hiljaisella äänellä päästetty. Me ollaa niin siviöö porukkaa. Tai sitten ei. Harmi ettet tullut mukaan.

  Sanavarmistus on sopiva: booli

  VastaaPoista
 9. Soile: Siviööpähän hyvinkin!:D

  VastaaPoista
 10. Jäin pitsivalaisimien koukkuun. Pohdin vielä muutaman tovin logistiikkaa ennen kuin päräytän tuotantoon.

  Nuo lapaset ovat niin tajuttoman kauniit!

  VastaaPoista
 11. WeirdRockStar: Tuskin maltan odottaa, mitä saat aikaiseksi!

  VastaaPoista
 12. Minulla on tunnustus sinulle blogissani.

  VastaaPoista
 13. Emmanuelle: Kiitos! Lähdenpä kuikuilemaan.:)

  VastaaPoista